@vudu:
Ti brate kao da nisi pratio (citao) temu...

"Ja brate ne znam šta si ti prepoznao,ali davati sud o nekome zato što neće da naplaćuje ulaz na skupove... "
"Ja sam preopoznao dobru ideju oko pravljenja moto-skupova, zurki, druzenja... No profit. To je dobro. Bar sto se tice Gremium-a..."
"Meni se svidja filozofija tih klubova. No profit. Vrlo jasno pokazuju sta im je bitno."
"Usput, nisu oni jedini klub koji ne naplacuje ulaz..."
"Ima klubova i u Srbiji koji ne naplaćuju ulaz na skup,pa kad odu na neki gde se isti naplaćuje,ne prave paniku i ne drame ludilo,već ispoštuju odluku domaćina !"
"Da bi se izbegli politicki, uopsteni (neodredjeni) i samim tim manipulativni odgovori postavicu ti konkretna pitanja ali bas konkretna (da ne bude zabune).
1. Npr. Na vasu zurku su dosli neki motociklisti i klubovi. Upad im je bio za dzabe. Posle toga su oni napravili zurku ali vam nisu dali da udjete za dzabe (kao sto su oni kod vas usli za dzabe).
Ok, rekao si jasno da je stav kluba da se tamo ni ne ide pa necete ni otici kao klub. Rekao si da ako neki pojedinac i ode na tu zurku, nema problema. To je bilo na licnu inicijativu pa on samim tim i ne pretstavlja klub direktno. I to je ok, razumem.
A sta ce te uraditi kad taj isti klub (koji vam je ipak naplacivao upad iako vi niste njemu) opet dodje na vasu zurku.
1.a. Necete ih pustiti unutra.
1.b. Pusticete ih unutra ali ce te insistirati na placanju ulaznice (kao i oni vama, poravnanje).
1.c. Ipak ce te ih pustiti opet za dzabe. (okrenuti i drugi obraz...)"
"@fantom69 - 1C,"
Ja ovde ne vidim paniku, dramu i ludilo...
Uostalom, covek mi zivi u komsiluku (10-15km). Upoznacemo se kad tad, bice jasnije a i najbitnije: vreme ce pokazati sta je sta i ko je ko...
Samo sam hteo da kazem da djonom nije mudro startovati...
Opusteno...