Mart 30, 2026, 12:08:51 pre podne

Autor Tema: Da li neko zna sta se dogadjalo na zurci u NS( GREMIUM)?  (Pročitano 38420 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Fantom69

• Profi Vozac
  • **
Odg: Da li neko zna sta se dogadjalo na zurci u NS( GREMIUM)?
« Odgovor #120 poslato: Jun 12, 2010, 09:15:53 pre podne »
To bi trebalo da bude pravilo u ophodjenju sa ljudima. Nigde nisi pogresio....
...sem mozda u cinjenici da se pametan uci na tudjim, a onaj manje pametan na svojim greskama.

Licno nemam nista protiv bilo koga ( klub, samostalac, nesvrstani, svrstani...bajker ) i voleo bih da se bavimo za nas bitnim problemima.

Ta prica o onima koji ce da dodju da nas karaju i ovima koji ce da nas brane, mi ne pije vodu. Jos uvek nisam video one, a ove jesam.

Srbija je toliko specificna ( otkrio sam rupu na saksiji  :icon_scratch: ) da ni najbolje zapadno kod nas ne uspeva, a ono najgore bude toliko izmenjeno i prilagodjeno Srpskom, da ne lici na sebe.

Elem braco bajkeri,
 - ako ovi vise vole strane boje - neka ih.
 - ako oni ne vole nase boje - neka ih
 - ako se oni medju sobom gloze oko toga - neka ih ( stranci i jedni i drugi )

- E, ako nas budu dirali... pa branicemo se. To nam je urodjeno. Tu smo na svom terenu  ;D ;D ;D

...a do tada - dobrodosli u Srbiju !

E, bas o tome pricam. To je ......r i zreo stav...

Droga, sekte, bombe, licemerje, peder parade...
Sta jos nije doneto, a nosite u darove vi Gremiumi ili HA ovom napacenom narodu?
I to nabrojano je doneto uz "nesebicnu" asistenciju marginalnog broja gradjana Srbije.

Ja sam preopoznao dobru ideju oko pravljenja moto-skupova, zurki, druzenja... No profit. To je dobro. Bar sto se tice Gremium-a...
Shvatio sam da bi se finansirali (ekonomski pokrili) prakticno od prodaje cuge. Sto samo po sebi govori da je to dovoljno... Ako oni mogu da naprave manifestaciju a da ne nalacuju ulaz, onda to mogu i drugi, zar ne? Ili se nekima ipak vise svidja zarada od druzenja? Usput, nisu oni jedini klub koji ne naplacuje ulaz...
Meni se svidja filozofija tih klubova. No profit. Vrlo jasno pokazuju sta im je bitno.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #121 poslato: Jun 12, 2010, 12:07:11 posle podne »
Ja sam preopoznao dobru ideju oko pravljenja moto-skupova, zurki, druzenja... No profit. To je dobro. Bar sto se tice Gremium-a...
Shvatio sam da bi se finansirali (ekonomski pokrili) prakticno od prodaje cuge. Sto samo po sebi govori da je to dovoljno... Ako oni mogu da naprave manifestaciju a da ne nalacuju ulaz, onda to mogu i drugi, zar ne? Ili se nekima ipak vise svidja zarada od druzenja? Usput, nisu oni jedini klub koji ne naplacuje ulaz...
Meni se svidja filozofija tih klubova. No profit. Vrlo jasno pokazuju sta im je bitno.

Ja brate ne znam šta si ti prepoznao,ali davati sud o nekome zato što neće da naplaćuje ulaz na skupove...

Ima klubova i u Srbiji koji ne naplaćuju ulaz na skup,pa kad odu na neki gde se isti naplaćuje,ne prave paniku i ne drame ludilo,već ispoštuju odluku domaćina !

Bilo kakvo otvaranje rasprave o naplaćivanju ulaza na skupove će biti onemogućeno,jer za takve diskusije postoje neki drugi forumi !!!!!

VALJEVSKA PODVALA

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #122 poslato: Jun 12, 2010, 12:40:02 posle podne »
na koje forume mislish ?

joksa

• Gost
« Odgovor #123 poslato: Jun 12, 2010, 01:18:51 posle podne »
na koje forume mislish ?

Kulinarske. ;D ;D ;D ;D

zodiac

• Gost
« Odgovor #124 poslato: Jun 12, 2010, 01:38:58 posle podne »
Mislim da i na hortikulturi ima poneka na temu :D

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #125 poslato: Jun 12, 2010, 05:59:42 posle podne »

Zodiak procitaj pazljivo Serbukov post i videces da je rekao sustinu vezanu za strane klubove.Mozemo mi da ne podrzavamo kolko ocemo ali ono su tu.Druga stvar je sta ce uspeti da urade za svoju stvar.Licno mislim da nece postici nista.Bice tresla se gora rodio se mis.Bezrazlozan je strah da ce oni sad nekoga da reketiraju,oderedjuju cenu ulaza i kroje politiku motoscene Srbije.Ovo je Srbija i ovde vlada srpski inat ....i u ovom slucaju i neka korist od njega.

Sustina price je ista zavisi kako shvatas Zodijak ;)

Van mreže Fantom69

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #126 poslato: Jun 13, 2010, 09:43:32 pre podne »
@vudu:
Ti brate kao da nisi pratio (citao) temu... ;)

"Ja brate ne znam šta si ti prepoznao,ali davati sud o nekome zato što neće da naplaćuje ulaz na skupove... "

"Ja sam preopoznao dobru ideju oko pravljenja moto-skupova, zurki, druzenja... No profit. To je dobro. Bar sto se tice Gremium-a..."
"Meni se svidja filozofija tih klubova. No profit. Vrlo jasno pokazuju sta im je bitno."
"Usput, nisu oni jedini klub koji ne naplacuje ulaz..."

"Ima klubova i u Srbiji koji ne naplaćuju ulaz na skup,pa kad odu na neki gde se isti naplaćuje,ne prave paniku i ne drame ludilo,već ispoštuju odluku domaćina !"

"Da bi se izbegli politicki, uopsteni (neodredjeni) i samim tim manipulativni odgovori postavicu ti konkretna pitanja ali bas konkretna (da ne bude zabune).
1. Npr. Na vasu zurku su dosli neki motociklisti i klubovi. Upad im je bio za dzabe. Posle toga su oni napravili zurku ali vam nisu dali da udjete za dzabe (kao sto su oni kod vas usli za dzabe).
Ok, rekao si jasno da je stav kluba da se tamo ni ne ide pa necete ni otici kao klub. Rekao si da ako neki pojedinac i ode na tu zurku, nema problema. To je bilo na licnu inicijativu pa on samim tim i ne pretstavlja klub direktno. I to je ok, razumem.
A sta ce te uraditi kad taj isti klub (koji vam je ipak naplacivao upad iako vi niste njemu) opet dodje na vasu zurku.
1.a. Necete ih pustiti unutra.
1.b. Pusticete ih unutra ali ce te insistirati na placanju ulaznice (kao i oni vama, poravnanje).
1.c. Ipak ce te ih pustiti opet za dzabe. (okrenuti i drugi obraz...)"

"@fantom69 - 1C,"

Ja ovde ne vidim paniku, dramu i ludilo...

Uostalom, covek mi zivi u komsiluku (10-15km). Upoznacemo se kad tad, bice jasnije a i najbitnije: vreme ce pokazati sta je sta i ko je ko...
Samo sam hteo da kazem da djonom nije mudro startovati...
Opusteno...

Crven Ban

• Gost
« Odgovor #127 poslato: Jun 13, 2010, 04:56:27 posle podne »
Pa ako neki klub ne naplacuje ulaz sigurno ce izabrati to pod 1c nece naplatiti ulaz i ako dodju ljudi iz kluba koji su naplatitli ulaz klubu koji ne naplacuje. To je jednostavno samostalna  politika svakog kluba da li ce uopste ili nece uopste naplacivati ulaz. Ne vidim da je nesto tu ne jasno i da treba da se objasnjava od svakog predsednika kluba koji je u MAS, jer mi se cini da je neko odgovorio i pre ovoga da ko ne naplacuje nece nikom ni naplatiti bez obzira sta se desavalo pre toga, Jedino sto klub moze da odredi diskreciono pravo ili MAS da da preporuku koji je klub negde nepozeljan na MAS-ovim skupovima i da kaze da je taj i taj klub nepozeljan na tom skup i da ko god hoce da udje sa tim bojama ne moze da udje. Znam klub iz Srbije kojem je prosle godine zabranjeno da ulazi na moto susrete u HR. Sad opet ovo sam napisao napamet ali ,mislim da MAS moze da da preporuku kojem se klubu moze zabraniti da ulazi na MAS-ove skupove. Ako sam pogresio brisite post, ali mislim da MAS to treba da uvede ako nema u svom statutu.

Van mreže FERDINAND

• Moto Manijak
« Odgovor #128 poslato: Jun 14, 2010, 02:26:07 posle podne »
Ja brate ne znam šta si ti prepoznao,ali davati sud o nekome zato što neće da naplaćuje ulaz na skupove...

Ima klubova i u Srbiji koji ne naplaćuju ulaz na skup,pa kad odu na neki gde se isti naplaćuje,ne prave paniku i ne drame ludilo,već ispoštuju odluku domaćina !

Bilo kakvo otvaranje rasprave o naplaćivanju ulaza na skupove će biti onemogućeno,jer za takve diskusije postoje neki drugi forumi !!!!!

Ne bi bilo loše da i piće ( bar pivo   ;) ) bude besplatno.  ;D
speed limit,ali taaaamo negdje...

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #129 poslato: Jun 14, 2010, 11:17:36 posle podne »
Video sam da se moj post citira, ali u razlicitom tumacenju, pa da ne ostanem nedorecen...

Ne diram te - ne diraj me!

To htedoh reci.

...i rekoh ;)
...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #130 poslato: Jun 14, 2010, 11:34:30 posle podne »
I ako si mu rekao...nego kako si!?! :D

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #131 poslato: Jun 14, 2010, 11:47:32 posle podne »
Kome Zemunac?
  Ovo nije nikome licno upuceno.
 Govorim (pisem) uopsteno. Sve dok se (nasi) stranci ponasaju kao mi ( normalno - bajkerski) nema nikakvih problema.

Dakle, sve dok nas ne diraju - dobrodosli su.

Nemojte pogresno tumaciti napisano. Bas se trudim da budem jasan.
...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #132 poslato: Jun 15, 2010, 07:19:27 pre podne »
Aaaaaaaa!!
Pa zezem se druže...čim sam napisao kako si!?! :D

A što se tiće tih 'podrški', to je istao kao kada neko ne bi hteo u našu vojsku, već otišao u 'Legiju stranaca' a onda tvrdio kako je i on patriota koji poštuje svoju domovinu...jer ma kakva ona bila, sami smo krivi i drugu nemamo!!

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #133 poslato: Jun 15, 2010, 10:21:17 pre podne »
Uostalom, covek mi zivi u komsiluku (10-15km). Upoznacemo se kad tad, bice jasnije a i najbitnije: vreme ce pokazati sta je sta i ko je ko...
Samo sam hteo da kazem da djonom nije mudro startovati...
Opusteno...

Uostalom,ja sam prijatelj sa onim koji im je podelio boje,pa me bas interesuje sta ce mi reci na to sto su pokusavali u SD da se uvuku na skup na mala vrata !
 Koliko znam njega,on to nikada nije pokusao,a mislim da ce taj njihov potez doziveti kao blamazu !!!

P.S. To sto sam sa covekom prijatelj,ne odredjuje i moj celokupni odnos prema Gremium-ima !!!
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #134 poslato: Jun 16, 2010, 12:50:51 pre podne »
Nije na mala nego na bočni ulaz za pešake....
Baš me interesuje šta će tvoj prijatelj da kaže
Kako su se MASovci u ovoj temi ućutali, možda bi trebali svi da nadjemo po jednog dobrog prijatelja iz te grupacije koja pozdravlja ko supermen, pesnicom na gore.... Vidim da su neki več počeli da ih grle i imitiraju pozdrav....
Tudje sladje jebi ga, a ima i deviza i krke za džabaka ;)

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #135 poslato: Jun 16, 2010, 03:35:52 posle podne »
Treba da se ljudi druze sa takvim klubovima pa onda da komentarisu kakvi su i sta rade, naravno nismo svi isti.

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #136 poslato: Jun 16, 2010, 03:48:07 posle podne »
Treba da se ljudi druze sa takvim klubovima pa onda da komentarisu kakvi su i sta rade, naravno nismo svi isti.

E Sveto ova ti je dobra, posto se ja nisam druzio sa ljudima iz tih klubova niti sam nesto komentarisao na tu temu bas zbog toga......eto mozes da pocnes....da nam pricas kakvi su....

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #137 poslato: Jun 16, 2010, 04:07:52 posle podne »
E Sveto ova ti je dobra, posto se ja nisam druzio sa ljudima iz tih klubova niti sam nesto komentarisao na tu temu bas zbog toga......eto mozes da pocnes....da nam pricas kakvi su....
Pocni da se druzis :D

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #138 poslato: Jun 16, 2010, 05:23:46 posle podne »
Pocni da se druzis :D

Imam brate ja drugare i bracu u meni poznatim klubovima...DOMACIM....ipak sam ja mlad pa nemam jos zelju da toliko sirim prijateljstva...ali naravno da nemam nista protiv da se druzi ko sa kim hoce...pa bas zato vi koji se druzite sa takvim klubovima treba da nam kazete vasa iskustva...

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #139 poslato: Jun 16, 2010, 05:46:16 posle podne »
 :o