Mart 30, 2026, 11:35:07 pre podne

Autor Tema: Na bajkersku kaficu, pravac na Ušće!  (Pročitano 1063 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
Na bajkersku kaficu, pravac na Ušće!
« poslato: April 02, 2010, 04:39:08 posle podne »
Dan kao i svaki drugi, neradan za neradnike, sunčan taman toliko da i gušteri požele malo vanka među bajkerski svet. Raspravljalo se od kulena do Bana, od svečica do kofera!
U jednom momentu, kao po komandi zazvoniše mobilni i svi ustaše (nigde četnika) i krenuše sa opravdanjima, kao fol kod zubara, na sastanak, kod majstora ...a ovamo žene nazvale i mora se bežat!
I tako na Ušću dan za danom se vuče, ništa novo nema, danas je bilo kao juče i sutra se isto sprema!!

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
Odg: Na bajkersku kaficu, pravac na Ušće!
« Odgovor #1 poslato: April 02, 2010, 05:14:04 posle podne »
Sta si im ti ovde bio fotograf? :D ;) A vidim zapao ti ovaj GS800 za oko?  Treba da se posavetujes sa Gosom on ce ti objasniti da je da je dobar ali je bolja Trafika, JBG rdjaju srafovi na BMWu, ljusti se boja sa felni itd itd itd,,  Jednom recju  :P :P :P :P

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #2 poslato: April 02, 2010, 05:29:59 posle podne »
Znaš kako i da prodam motor i auto ne bih skupio za BMW f 800 GS koji mi je srcu prirastao, baš baš... No jednoga dana jahaću  makinu koja je kao pravljena po mojoj meri.
Dotle, biću srećan sa jednom Trafikom RD 07a i to možda baš Gošinom, ko zna!?! To je motor koji ti prujža previše u odnosu na cenu. Neka mi se noga oporavi, pa i da dobijem jedno milionće, u dinarima, za odštetu....
Ne vidim drugu mogučnost jer eventualno, vozio bih VFR, e sad za 3K evrova šta može da se nađe. Zato je Afrika zakon, dobiješ ono što drugi ne mogu po toj ceni da ti pruže!

Nego gde si ti danas...ja ti poslao SMS a tebe te nema kao da si se poplašio penzionera sa Ušća. Ne brini, dobra su to deč'ca, fino vaspitana...voze motore i nose kacige, duge gače i bubrežnjake...ono ne piju i ne pušu!!
Dobro, gledaćemo se sutra ako te žena pusti!

Da a što se Goše tiće on se sprema za sever Norvege bre, pa ti sad vidi...njegova trafika se ne prića već vozi! Kaže kada bude otišao u penziju kupiće TDMa mahuja, shodno mogučnostima!!

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
  • BMW R-1200 GS Adventure
« Odgovor #3 poslato: April 02, 2010, 05:52:56 posle podne »

Sto je najgore, ne rdjaju srafovi nego spojevi i varovi na crash barovima...da covek ne poveruje...

>:( >:( >:( >:( >:(

Van mreže jager

• Vozac
  • *
  • Pol: Muškarac
  • Honda Africa Twin RD07
« Odgovor #4 poslato: April 02, 2010, 06:25:08 posle podne »
?!!?!?! Zar na TVOM MOTORU ?!?!

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #5 poslato: April 02, 2010, 06:37:39 posle podne »
Jedino na f 800 GS ničevo njet hrđa i normalno na Africi a sve ostaloje pravljeno za reciklažu!! Pa jel' Popsi juče pobegao sa ST čim je ugledao moju AT. pametan, da se ne blamira...
Honda i sada i onda bez premca na svetu....