Korisničko ime
Lozinka
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Postavio bi odmah ali postoji problem jer sam dao da mi se prisiju te boje na prsluk kad uzmem slikacu i postavicu sliku.
U ozbiljnom klubu boje se ne kupuju pa samim tim ne mogu biti ni na prodaju.
kada kriza pritisne ljudi prodaju i bubreg nažalost istina ali borba za preživljavanjem nema sentimentalnosti.
Ne bih da sam sebi pravim probleme vidim da je gusto.
Videcemo se na skupu u SD.
Citat: Gremlin April 04, 2010, 10:02:41 posle podne Pa to je obican komad krpe, Da bi mogli o ovome ozbiljno,kao ljudi,da diskutujemo,trebao bi da se uzdrzis od ovakvih kvalifikacija Inace u Statutu kluba,prihvacenog pri registraciji u Ministarstvu za lokalnu samoupravu,tacno je naznacen izgled "boja" MK Valjevo,kao i uslovi ko moze da ih nosi,sto ce reci da je i to zakonski regulisano S druge strane,ono sto je puno znacajnije, boje u MK svetu nisu i ne treba da budu uzrok sukoba,ali ako neko pokusa da ih omalovazi ili onoga ko ih nosi,moze da bude povod za zestok sukob .
Pa to je obican komad krpe,
Pošto se Markec u svakom svom postu,od trenutka registrovanja na ovom forumu,trudio da provocira,ide da šeta !!!
Citat: vudu April 11, 2010, 10:57:22 posle podne Markec,skloni se bre od kompa i šetaj kožicu
Markec,skloni se bre od kompa i šetaj kožicu
Citat: Misa Pacov April 11, 2010, 10:59:35 posle podneCitat: vudu April 11, 2010, 10:57:22 posle podne Markec,skloni se bre od kompa i šetaj kožicu Citira me Miša,pre nego sam izmenio poruku