Mart 30, 2026, 02:46:44 posle podne

Autor Tema: Ko moze ovo da mi objasni?  (Pročitano 13680 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže shorty

• Moto Manijak
  • Pol: Muškarac
Odg: Ko moze ovo da mi objasni?
« Odgovor #20 poslato: April 10, 2010, 10:34:51 posle podne »
Obrisase temu posle mog posta...  ;)
ja sam otvorio temu!!!
ili zivish rock `n` roll ili ne znah shta je to

Van mreže zlajabgd

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #21 poslato: April 10, 2010, 10:36:04 posle podne »
Znam ja Mimiku69.... Uporan je.

takvi su svi iz.......

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #22 poslato: April 10, 2010, 10:37:07 posle podne »
Napisah da je sve na dobrovoljnoj bazi, da niko nikom ne naredjuje i ne trazi opravdanje i da nas ima dovoljno.

Mozda nije zbog mog posta obrisana tema....mozda slucajno... ;)
...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #23 poslato: April 10, 2010, 10:38:29 posle podne »
Mislim da ce obrisati sve vezano za protest.

www.mkvaljevo.com

Van mreže zlajabgd

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #24 poslato: April 10, 2010, 10:39:30 posle podne »
Mislim da ce obrisati sve vezano za protest.

evo ja postavljam slike protesta od prosle godine

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #25 poslato: April 10, 2010, 10:47:57 posle podne »
...a ja odgovaram u svakoj temi... pokazujem ovu sliku ispod  ;)

www.mkvaljevo.com

Van mreže shorty

• Moto Manijak
« Odgovor #26 poslato: April 10, 2010, 10:50:10 posle podne »
ne znam da li ima svrhe

Van mreže shorty

• Moto Manijak
« Odgovor #27 poslato: April 10, 2010, 10:56:59 posle podne »
i tema mi je zakljuchana  ;D  ;D  ;D

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
  • BMW R-1200 GS Adventure
« Odgovor #28 poslato: April 10, 2010, 11:43:15 posle podne »
Pozdravio te pozdrav zarez...

;D ;D ;D ;D ;D

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #29 poslato: April 11, 2010, 12:05:28 pre podne »
Ma ne mogu oni brisati brzinom kojom se mogu otvarati nove i nove teme o protestu...samo nastavite jer će to ostalima otvoriti oci!
Ako pogledate, u zadnjih desetak dana je dobar broj (mislim na kvalitet) forumaša, sa BJBa, prešao na MASov forum! Nije to slučajnost, to je posledica perfidnog miniranja svakog truda pojedinaca da daju svoj doprinos protestu, boreći se za svoja elementarna prava!
Jedno drugome drže nošu dok se poseravaju na tuđi trud ali ničija nije gorela do zore! Badava hvalospevi o 10K forumaša kada 60% nikada nije napisalo ni jedan post a dnevnim pregledom vidi se, da je aktivno svega 10% od tog famoznog broja.
Sada će i taj broj da se ospe tj. da pređe na druge forume. Mnogi forumaši su tamo samo zbog društva a sami su protiv admina i njihovog načina manipulisanja. Jadno je samo da ta čašica vlastoljubaca omaložava ogroman broj bajkera, koji nekim adminima, po godinama mogu očevi biti, da ne kažem da neki nemaju godina života koliko neki forumaši, staža na motorima!
Treba samo zapamtiti da gro forumaša BJBa čine naši drugari, bajkeri a ne admini, koji su na tom forumu iz raznoraznih razloga a ponajviše iz navike, koja je stečena dok se još nisu videla prava lica dupeljubaca. Ne mogu mrzeti nekoga ko ima nalepnicu BJBa a koji je na tom forumu zbog druženja, skupova, motora, opreme i servisa, saveta itd...Polako, preči će i oni na pravo mesto za svakog bajkera!
Da imam nalog prekopirao bih im naređenje za redarstvenu službu...nek plivaju u sopstvenoj sramoti jer niko ih ne tera da učestvuju ali zašto da brane svojim članovima da nastupe u svoje ime. Nije im bilo malo što ne žele da stanu iza interesa bajkera već su toliko, daleko otišli da sapliću na svakom koraku...JAD I BEDA AMSa!!

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #30 poslato: April 11, 2010, 09:17:13 pre podne »

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže zlajabgd

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #31 poslato: April 11, 2010, 10:27:22 pre podne »
Izvinjavamo se zlajabgd, zabranjeno vam je da koristite ovaj forum!
Vredjanje i narušavanje BJB/AMS ugleda, te podmuklo pakovanje negativne atmosfere na forumu

dalje ce morati bez mene ;D ;D

Van mreže vlajko

• Vozac
  • *
  • Honda CB750f yamaha 750 ST
« Odgovor #32 poslato: April 11, 2010, 11:19:30 pre podne »
Malo sam zgranut a stvarno sam nepristrasan, postujem i verujem svakom Coveku dok se ne dokaze suprotno >:D
Ovim se ocigledno totalna ekipa povlaci na 320 km voznje bas za vreme protesta uz obavezu prisustva kao da sebi pravi alibi za predstojeci zlocin >:(

E takvi smo mi Srbi da komsiji crkne krava pa tako ili nikako *593 *320
Politika je kurva a mi smo budale sto se uplicemo i trosimo zivot na gluposti..Nismo se slozili jos od Solunskog fronta i bas mi je drago sto nisam clan nijedne sekte sem ljubitelja dobre zabave *570
Nemojmo da hejtujemo vise suvise je losih misli upuceno u etar a to se vraca...
Ko nije da pogleda "The secret" ili "The Zeitgeist" I i II i neka je trecina istina pa ce biti sve jasnije...
Nemogu vishe da se nerviram odo na pivo  a 17-og se vidimo svakako *101
Zivot je lep

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #33 poslato: April 11, 2010, 11:49:45 pre podne »
Pa sta vas vise chudi da na BJB vlada komunisticko jednoumlje, a da se kolektivni stav kreira iz CK BJB i onda preko foruma manipulisu ljudima ???

Svako ko nije sa nama, on je protiv nas i treba ga skloniti i spreciti da narusava "ugled, status i imidz" BJB i nepostojece AMS, organizacije bez ijednog clana koja postoji samo na papiru i u malim pametnim glavicama gazd i polit-koma.  ;D ;D ;D ;D ;D

Srecom CK BJB ima uticaj na mizerno mali mali broj izmanipulisanih ljudi okupljenih oko vlasnika i polit-koma, koji se iz sitno-sicardzijskih interesa prave da je sve OK, da su nameti opravdani i da ih je nemoguce ukinuti. A i njih muci isti problem-problem nerealno visokih nameta na motore.

Neka svako radi po savesti i odluci sam da li ce podrzati protest ili nece. Ili neka im BJB plati registraciju pa da ne moraju na protest.  ;)

Na BJB sam upoznao povecu gomilu zaista divnih ljudi sa kojima se druzim, a znam barem 3 clana uprave BJB koji ce biti na protestu jer su normalni i realni ljudi koje takodje pogadja drzavni zulum.

Zato, svi na protest na Usce u subotu!!!

PS:
Dolazak na protest je obavezan za sve bajkere Srbije.
Ko ne dodje na protest, mora da donese Scubi pismeno opravdanje.... ;D ;D ;D ;D ;D

Kao što rekoh, prisustvo na kursu je obavezno za sve članove Redarske grupe. Ukoliko je neko sprečen da prisustvuje bilo kom delu kursa, molim da me blagovremeno obavesti i navede razlog odsustvovanja.

pozdrav, Scuba
koordinator Redarske grupe AMS

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #34 poslato: April 11, 2010, 12:32:13 posle podne »
Da li može mama da me opravda...znate kiselimo kupus pa se nema vremena a i zagubio sam pionirsku maramu ;D
Doktori ništa ne valjaju, teraju me i sa dvostrukim prrelomom da idem u redare a meni se baš jee kupus sa ladnim pivcem!! >:
Pomozite mi, ne znam šta da radim jer, sada sam  se setio da mi mama odsutna, jer se još nije vratila sa 'Bežanijskog ...'!! A je li može tata...Upsss, zaboravio sam, pa i on se tamo izležava...šta ću sad!! ???

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #35 poslato: April 11, 2010, 12:43:18 posle podne »
Najgori si od sve dece u obdanistu! Ima da ponavljas i gotovo! Ti meni da ne dodjes na moje predavanje o redarstvu. Ne moze to tako sinko. Sta kupus, sta pivo...?
 Ma ima da dobijes 2 iz vladanja.
A i ta vasa grupica. Vas par hiljada - pa sta vi mislite bre? Pa ja cu da povucem moje redare i moje clanove. Svih 40 komada! Pa da vas onda vidim...

I posle mene JA!

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

www.mkvaljevo.com

Van mreže zlajabgd

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #36 poslato: April 11, 2010, 12:56:54 posle podne »
Dok se mi trudimo iz sve snage da nam protest za smanjenje ili ukidanje poreza na upotrebu motornih vozila USPE i bude sto veci odziv bajkera 17-tog aprila,
postoje i ljudi koji se isto tako trude da taj protest ne uspe,zasto i ne reci koji prizeljkuju da na protestu bude incidenata i da sve propadne i bude osudjeno od strane vlasti,gradjana, medija.....

KAKO TO RADE?

-Na forumu bjb bikers zakljucavaju 2 teme o protestima a i medju te 2 teme i temu sa spiskom preko 230 bajkera koji su se prijavili da dodju na protest.

-Na poziv bajkerima iz Beograda da se prijave za redare na protestu, stize obavestenje na forumu od «rukovodioca» da to nije zvanicna voznja bjb, i da redari ne smeju nositi narandzaste prsluke na protestu (kao da ljudi nemaju sta da obukuju).

-Ali to nije dovoljno bjb rukovodioci zakazuju OBAVEZNU voznju za redare, i gle bas 17-tog kad je protest sa polaskom u 9,30 ujutru i voznjom od 300km, nebi li redare i na taj nacin onemogucili da prisustvuju protestu 17-tog.
Da ne zaboravimo redari imaju privilegiju da idu na reli besplatno i ustedece kotizaciju 50eu, a imace i besplatno gorivo tokom trajanja relija.
Ali to gorivo i trosove placaju drugi ucesnici relija, drugovi redari jeftino prodajete sve bajkere Srbije.

-Na forumu bjb BANUJU se ljudi koji , pozivaju ljude da se prikljuce protestu.

ZASTO TO RADE?

-Tacno je da i rukovodstvo bjb ima svoj zahtev za drugaciji obracun poreza,
ali zar je to razlog da se i drugi zahtevi ONEMOGUCE I MINIMALIZUJU,da se ljudi okupljeni oko tog zahteva nazivaju divljacima koji na protest dolaze samo da naprave nered i da se potuku.

BORITE SE ARGUMENTIMA ZA SVOJE ZAHTEVE , A NE DA ONEMOGUCAVATE I PONISTAVATE I DRUGE ZAHTEVE .

Pozivamo sve bajkere da na forumu bjb bikers otvaraju teme o protestu i pozivaju ljude da dodju 17-tog na Usce.

OVDE SE STVARI MORAJU NAZVATI PRAVIM IMENOM :

KO NIJE SA NAMA PROTIV NAS JE,
Maske su pale ,sve se zna..............ali treba se ponekad pogledati u ogledalo i
zapitati, koliko nisko jos mozete pasti.
Zar treba izdati bracu bajkere ,zbog 10.000eu koje ce vam drzava dati za odrzavanje relija, ali ne brinite taj novac necete ni videti, videcete samo racune za troskove.

Ostanite informisani idite na:
http://www.motoasocijacijasrbije.com/forumm/index.php?board=7.0

http://www.facebook.com/?ref=home#!/group.php?gid=104792562891458

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #37 poslato: April 11, 2010, 05:18:25 posle podne »
Svako ima svoju cenu, ali je ipak strasno da se ljudi prodaju za malo funkcije kao na primer "koordinator Redarske grupe AMS"...ili za malo benzina i placeno spavanje na Reliju...i pocinju da pljuju po drugim ljudima i da smisljaju sve da otupe protest u kojem bi po logici stavri trebali prvi da ucestvuju jer i njih pogadjaju nameti.

Bilo bi smesno, da nije jadno i zalosno...

:o :o :o :o :o

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #38 poslato: April 11, 2010, 05:43:39 posle podne »
Ljudi...gorivo besplatno (tj. drugi će platiti) pa kotizacija, pa šta sada da radim, kako da se vratim tamo...mislim, nemoj da se ljutite ali možda se ogrebem i za sendvič...ma kud se zaletih na protest...kuku na lelelele!!
A da li ću i 17tog dobiti gorivo za tih 320km (moj Miško malo troši pa se možda kući vratim sa desetak deka viška), da, da...imam za jedan đir do Ušća, aha, šta sad? Mislim, nemoj da se ljutite! >:D >:D >:D >:D
Nosiću nanđarasti prsluk, u ta ta! A vi nečete blblblb, biču veliki...pa kada stanem na raskrsnicu i kažem STOP, aha!? Prc, brale!!

Majko moja, pravi smo Srbi,  ne!?!
Ne smemo samo poistovećivati članove foruma sa adminima jer i ja sam bio na bjb/u kada su ga drugi kritikovali zbog režima (čitaj novca) a nisam ni znao šta se dešava, niti sam se mešao. Mogao je i mene neko tako da omrzne a da pri tom nemam veze sa vezom jer me politika nikada nije zanimala! Ne kažem da sam apolitičan ali...

Van mreže MISIRAC

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #39 poslato: April 11, 2010, 06:15:58 posle podne »
Svako ima svoju cenu, ali je ipak strasno da se ljudi prodaju za malo funkcije kao na primer "koordinator Redarske grupe AMS"...ili za malo benzina i placeno spavanje na Reliju...i pocinju da pljuju po drugim ljudima i da smisljaju sve da otupe protest u kojem bi po logici stavri trebali prvi da ucestvuju jer i njih pogadjaju nameti.

Bilo bi smesno, da nije jadno i zalosno...

:o :o :o :o :o

koliko mi je poznato jedan od clanova CK BJB javno  rekao da mu je najveci uspeh u zivotu sto je admin na forumu,gde li sam ja sprcao svoje godine kad sam radio za ovo moje troje nejaci da ih izvedem na prav put, pitam se sad.
p.s. ocu i ja da budem ADMIN :):):):):):
godine te ne cine mudracem nego starcem :)