Mart 30, 2026, 02:40:30 posle podne

Autor Tema: Ko moze ovo da mi objasni?  (Pročitano 13675 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

joksa

• Gost
Odg: Ko moze ovo da mi objasni?
« Odgovor #60 poslato: April 12, 2010, 11:46:42 pre podne »
Dzoni, vrlo je zanimljivo da si samo na ovom forumu registrovan sa tim nikom. Razmisljam kolika je verovatnoca za tako nesto. A? ;)

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #61 poslato: April 12, 2010, 01:57:04 posle podne »
Dzoni, vrlo je zanimljivo da si samo na ovom forumu registrovan sa tim nikom. Razmisljam kolika je verovatnoca za tako nesto. A? ;)

Neki srucnjak sa NBG,,, *72

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #62 poslato: April 13, 2010, 12:07:35 pre podne »
        EVO STA  MI STIGLO U SMS OD DRUGARA   pre 2min   seljana, ciganija... *44 *44

Izvinjavamo se lukarsv, zabranjeno vam je da koristite ovaj forum!
Agitovanje za druge forume korišćenjem bjbikers domena   

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
  • BMW R-1200 GS Adventure
« Odgovor #63 poslato: April 13, 2010, 12:32:53 pre podne »
Dobrodosao u klub banovanih...

;D ;D ;D ;D ;D

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Muškarac
  • SUZUKI *GSX-R **1000 K9** **ALSTARE Edition***
« Odgovor #64 poslato: April 13, 2010, 12:35:04 pre podne »
Ja ne znam sto se vi toliko opterecujete sa bib-om. Pa KAWA (i njemu slicni) je namirisao bandu jos pre dve godine i napustio te "bajkere". Ima tamo jos postenih i casnih, ali jedino ne znam sta njih tamo jos drzi? Jer ja se u losoj kuci ne osecam prijatno pa to i napustam. Kad je njima sve prece od prava Bajkera da se izbore za pravdu, mislim da to sve govori. A od onih tamo dupelizaca mi je muka. A pogotovo mi je muka kad vidim na necijem motoru bib nalepnicu. Ja sam jos davno napisao da je zalosno to sto neko misli da je "bajker" samo zato sto je clan nekog foruma. A u privatnom zivotu ili nema motor ili je juce seo na motor, zalepio bib nalepnicu i "sad sam ja motoras" he he :D Pa jos ako ima par zvezdica, e taj je onda glavni :D da nije smesno, bilo bi zalosno. Ne mogu da verujem da neko trpi da mu "neko" zapusava usta. Pa ja ne cutim ni mom ocu, a ne nekom tamo nabedjenom bajkeru. Daj Boze da ova cela prica prodje i da dobije efekat, pa ce i ti "kontrasi" osetiti povoljnosti.

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #65 poslato: April 13, 2010, 12:37:51 pre podne »
Ma nije meni zao ovog momka on i ovako nije bazdaren kako treba, zao mi je nekog od tih ili ce mi biti zao. Ali jbg to je dobro sto vise njih ili ti nas banovanih nijh sve mane. Oni bas znaju da se reklamiraju :D :D :D :D

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #66 poslato: April 13, 2010, 12:43:12 pre podne »
Ne znam šta vi mislite ali ja sam ubeđen da je 90% članova tog foruma, ispravno do maksimale. jednostavno nisu ažurni po ovom pitanju pa nisu u konfrontaciji sa adminima ali su kao drugari sasvim ok. Drži ih navika i drugi članovi sa kojima su u korenspodenciji!
Shvataju oni šta se dešava...pa vidite da nema nikoga od njih da reč kaže protiv protesta a rekli bi da podrže admine, da misle da su u pravu!

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #67 poslato: April 13, 2010, 12:46:48 pre podne »
Ma samo opusteno, bice jos velikih iznenadjenja do protesta u Subotu...

;D ;D ;D ;D ;D

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
  • SUZUKI *GSX-R **1000 K9** **ALSTARE Edition***
« Odgovor #68 poslato: April 13, 2010, 12:53:52 pre podne »
ja sam ubeđen da je 90% članova tog foruma, ispravno do maksimale.
Druze, reci da se salis :D
Neki su bliski "vlasti" pa cute, drugi su realni, ali nece da se zameraju, treci su juce kupili motor ili ga ni nemaju, pa misle da je bib "sve i svja" sto se tice motorciklizma, a ima i cetvrta grupa, e njima ni Dr.Slavica Djukic - Dejanovic ne moze da pomogne...

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #69 poslato: April 13, 2010, 01:03:55 pre podne »

Evo i drukare ili savestnog clana, *602 *334 *334

Van mreže Arpad

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #70 poslato: April 13, 2010, 01:04:09 pre podne »
Citat :"Ostani đubre do kraja" neko ovako neko onako a neko bukvalno.

Zeljkamp

• Gost
« Odgovor #71 poslato: April 13, 2010, 01:24:06 pre podne »
Ne znam šta vi mislite ali ja sam ubeđen da je 90% članova tog foruma, ispravno do maksimale. jednostavno nisu ažurni po ovom pitanju pa nisu u konfrontaciji sa adminima ali su kao drugari sasvim ok. Drži ih navika i drugi članovi sa kojima su u korenspodenciji!
Shvataju oni šta se dešava...pa vidite da nema nikoga od njih da reč kaže protiv protesta a rekli bi da podrže admine, da misle da su u pravu!

Slazem se sa tobom, na kraju krajeva, velika vecina ljudi i sa ovog foruma je bila ili je jos uvek clan istog. Naravno da se BJB ekipa polako osipa, ali za to nisu krivi clanovi, vec ADMINI. Oni su uspeli da pokvare atmosferu cak i na serveru za Counter Strike, pa onda ne treba da se cudimo da se ovakve i slicne stvari desavaju na mnogo ozbiljnijim temama...

Van mreže Arpad

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #72 poslato: April 13, 2010, 01:25:51 pre podne »
Zeljo nedamo kanter. ;) :D ;D

Zeljkamp

• Gost
« Odgovor #73 poslato: April 13, 2010, 01:33:33 pre podne »
Zeljo nedamo kanter. ;) :D ;D

Naravno da ne damo! ;)

Van mreže Crni Leptir

• Moto manijak u usponu
  • Free Rider
    • Private Website
« Odgovor #74 poslato: April 13, 2010, 07:05:42 pre podne »
I moj potpis (kao što je na ovom forumu i na svim drugim) je nekim čudom nestao sa BJB foruma, i ako retko tamo nešto pišem a i tom prilikom ništa ne propagiram.  >:( Prvo sam pomislio da je zabranjen BB code u potpisu, odnosno postavljanje slika, a onda sam video da mi je samo obrisan potpis.
Koristim ovu priliku da obavestim bajkere da su na naš forum www.coper-srbija.com svi dobrodošli i da slobodno mogu da reklamiraju svoje klubove, akcije kao i forume! Sve osim BJB!

Crni Leptir© 2006 All Rights Reserved

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #75 poslato: April 13, 2010, 09:56:15 pre podne »

Evo kako ja to vidim...

Na BJB-u sam odavno i za njega me veže puno prijatelja pa je zato i normalno da sam često tamo prisutan. Ne treba mešati ova dva sveta i od jednog pokušati napraviti neki drugi, na oba mesta je dobro na svojstven način i to treba prihvatiti tako kako jeste i na najbolji način dati svoj doprinos da nam svima bude bolje,pozdrav.  :)   

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #76 poslato: April 13, 2010, 10:24:00 pre podne »
Mene niko nista nije pitao, pa niko ovo ne mora ni da procita, a kamoli da shvati ozbiljno. Jos sam na BJB forumu, mada je sinoc bilo nekih turbulencija...  :icon_scratch: ...do kada cu biti - ne znam.

Bitno mi je da kazem da pijem kafu tamo gde mi prija. Tamo gde je dobar domacin, a ja dobar gost. Sve dok postoji znak jednakosti izmedju cene kafe, ambijenta i usluge, i dok smo oba zadovoljni - u redu je - ne menjam lokal.
 Kad mi domacin skuva losu kafu i pusti losu muziku i ne bude usluzan i ljubazan - ja menjam lokal. Idem da pijem kafu na drugo mesto.
 Moja je krivica sto nisam znao da ima bolje. Nisam trazio.

Opet postoji i pravo domacina da loseg gosta izbaci. Los gost za njega je nekom drugom odlican gost.

Dakle narode. Sami biramo. Ja licno biram ovu kafanu, a u onu cu ici do subote. Nekoliko drugara se zapilo pa moram da sacekam da se otrezne  ;) .
...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #77 poslato: April 13, 2010, 10:24:12 pre podne »
I moj potpis (kao što je na ovom forumu i na svim drugim) je nekim čudom nestao sa BJB foruma, i ako retko tamo nešto pišem a i tom prilikom ništa ne propagiram.  >:( Prvo sam pomislio da je zabranjen BB code u potpisu, odnosno postavljanje slika, a onda sam video da mi je samo obrisan potpis.
Koristim ovu priliku da obavestim bajkere da su na naš forum www.coper-srbija.com svi dobrodošli i da slobodno mogu da reklamiraju svoje klubove, akcije kao i forume! Sve osim BJB!

Pa zna se kako to rade gospoda,  ;) ;) ;) 8)

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #78 poslato: April 13, 2010, 11:02:27 pre podne »
Ogromnu vecinu divnih ljudi sa ovog i onog,a i nekih drugih foruma sam upoznao bas preko BJB. Bilo je lepo dok je trajalo, i dok nije dosao polit-komesar i momenat "politika & pare" koji je sve bespovratno upropastio.

Za raspad BJB foruma su krivi iskljucivo vlasnik, polit-komesar, i njihova ekipa, jer nisu imali sluha za ljude koji su zeleli besplatno da pomognu zarad zajednickih bajkerskih interesa i humanitarnog momenta.

Na svakom forumu mora da postoji nekakav kucni red, koji na pocetku rada foruma odredjuje vlasnik i urednicka ekipa. Na BJB se kaznjavalo neslaganje i misljenje razlicito od misljenja CK BJB, a razliciti ljudi su bili razlicito tretirani u zavisnosti koliko su "korisni" i koliko su spremni da bezpogovorno izvrsavaju naredjenja. Primera je mnogo, nema potrebe da ih navodim. Dosta ljudi je otislo bas zato sto su imali svoje "misljenje", nisu bili "na liniji" i odmah su zamenjeni novim "poslusnicima koji nece nista pitati". Neki dobri ljudi iz stare ekipe ostaju na BJB, valjda ih drzi neki zal za proslim vremenima kada je sve bilo lepo, kad smo se druzili i vozili i kad nije bilo politike i para u celoj prici.

Najsveziji tuzan primer je stav BJB oko protesta koji nisu hteli da podrze dok nije dobio zvancinu dozvolu vlasti za odrzavanje.

Na zalost, jedna jako lepa ideja je upropastena zarad politike i novca, nije ni prva ni poslednja, ali ne mogu reci da mi nije zao.

;)

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #79 poslato: April 13, 2010, 03:42:51 posle podne »
Auu Gremline umalo me ne rasplaka,, ko ih j///  kad  su  *44 *44 *44 i CK BJB i one koji su uz njih,, ;) ;) ;)  Sta kao sad bi da se pridruze i podrze kad su Rade i ekipa sve uradili,, moze ali juce.. ;) ;) ;)

Kako kaze Gordan           ko nije sa nama protiv nas          a uostalom to je i njihov stav,,  ne vidim da se promenio. ;) ;) ;)