Gremline
upravu si, ali sto bas sad da su odjednom uz nas, pa treba da ih sramota, klosari jedni

. Pa dokle da na tudj rad skupljaju pojene,
Sto se mene tice ja bih iskreno voleo da u subotu dodje svih 35000 registrovanih dvotockasa, ali bi mi bas bilo ne prijatno

da sretnem nekog od njih

iz CKKPBJBa, pogotovo njih par

da ih ne imenujem sad javno, pa makar mi bio brat rodjeni. Ljudi gube zivce, vreme, trud, druzenje sa porodicom od septembra, oktobra prosle godine na organizaciji i svemu ostalom sto ide uz ovu pricu koja je puna prepreka i problema. A oni, kako neko nesto napise o protestu i zahtevima a da nije u skladu sa njma

. Pa ja sam ih hebo ko majmune tri meseca, svi me pljuvali na forumu sto sam trazio da poskupi registracija i osiguranje sa nicok
Beogradski Fantom i sve je bilo ok dok od nekog od njih nisam dobio poruku da li sam zainteresovan da saradjujem sa njima. I normalno ja ih nasisam qqq. I bum

. Pa vidi nebi oni imali 10000 clanova da ja i slicni meni nemamo tamo po 20nickova ili avatara registrovanih. Pa pogledaj i sam koliko ih stoji prazno ne mrdaju od kada su registrovani, samo je predstavis i krenes da

. To ti je ona Srpsa " nemogu malo da me plate kolko mogu malo da radim " . Tako ti je i sa nikovima, a i ako se prikljuce nama i uprava im to dozvoli onda
NO COMENNT