Mart 30, 2026, 08:29:40 pre podne

Autor Tema: Humanitarno-memorijalni moto bike party u Velikoj Plani  (Pročitano 1874 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže UNUCHE

• Vozac
  • *
  • Pol: Muškarac
  • Prvi predsednik MAS
    • Karburator Servis UNUCE
Humanitarno-memorijalni moto bike party u Velikoj Plani
« poslato: April 17, 2010, 09:20:15 pre podne »
16. i 17. Aprila 2010. održaće se humanitarno-memorijalni moto bike party  u Velikoj Plani kod motela UNIJA blizu auto puta E 75 (sajamski prostor) gde će u saradnji sa republičkim zavodom za transfuziju krvi biti organizovano dobrovoljno davanje krvi.

Svi koji budu želeli da se pridruže akciji posle protestne vožnje u Beogradu očekuje ih  akcija dobrovoljnog davanja krvi a u večernjim časovima sa početkom u 18:00 veliki rock koncert.
Nastupiće: MoonChild -Velika Plana, Vatrene Kočije - Jagodina, grupa FAR - Beograd

Ovo je prvi Humanitarno-memorijalni moto bike party u Velikoj Plani  u znak sećanja na Radisavljević Vladana Binčeta koji je bio osnivač moto kluba Silver Riders u Velikoj Plani po čijoj ideji ovaj moto skup je trebao da se održi krajem leta prošle 2009. godine.

Poštovani  forumaši pogledajte kratku fotoreportažu sa jučerašnjeg Moto Bike party koji se održava i danas 17. Aprila.

Za sve koji vole pivo uz muziku očekuje ih simbolična cena od 60.dinara 0,5 l točeno

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
Odg: Humanitarno-memorijalni moto bike party u Velikoj Plani
« Odgovor #1 poslato: April 17, 2010, 09:39:09 pre podne »
E super je bilo i sinoc malo i ja da postavim neku slicicu

Van mreže MIKA ARHANGEL

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #2 poslato: April 18, 2010, 09:19:07 posle podne »
Ja sam bio u subotu ali ne videh ni jednog jedinog bajkera iz plane.
Ko tamo pisa a ko okrece tocilo ?

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #3 poslato: April 18, 2010, 09:44:32 posle podne »
Svratio sam juce u povratku iz Valjeva oko 23-30 i zatekao skoro prazan skup. Mozda 10-tak ljudi. Nije bilo ni muzike. Koliko sam izasao policija me je zaustavila. Pokusali su da mi nadju nesto kako bi mi pisali prijavu ali uzalud. Tako sam ih slatko izprovocirao i rekao sam im da ako zele mogu i gace da skinem ali morace da plate gledanje. ;D ;D ;D ;D Cuo sam od nekih drugara da su u Plani policajci zaustavljali sve redom. STRASNO

Van mreže UNUCHE

• Vozac
  • *
  • Prvi predsednik MAS
    • Karburator Servis UNUCE
« Odgovor #4 poslato: April 19, 2010, 05:08:43 posle podne »
Ja sam bio u subotu ali ne videh ni jednog jedinog bajkera iz plane.
Ko tamo pisa a ko okrece tocilo ?

Miko, Da li ima bajkera u Plani ?
  Osim organizatora iz MK Silver Riders  i nekoliko desetina posetilaca bolje reći onih koji su došli da podrže akciju i onih rokera koji su željni dobre rock muzike nikog drugog nije bilo. SRAMOTA !!! Ja sam Planjanin ali ipak PLANJANI STIDITE SE !!!! 

Svratio sam juce u povratku iz Valjeva oko 23-30 i zatekao skoro prazan skup. Mozda 10-tak ljudi. Nije bilo ni muzike. Koliko sam izasao policija me je zaustavila. Pokusali su da mi nadju nesto kako bi mi pisali prijavu ali uzalud. ....... Cuo sam od nekih drugara da su u Plani policajci zaustavljali sve redom. STRASNO

Postavlja se pitanje šta je po sredi za ovoliku kontrolu saobraćajne policije.  Ograničenje od strane organa reda doprinelo je da veliki broj bajkera ostane van mesta dešavanja tj da ne dodju. O tome šta je prouzrokovalo takvu nevidjenu kontrolu do sada , ja ne bih da komentarišem.

Ukupan broj klubova koji su bili prisutni je 37 i preko 250 motora po prijavi što je ako uzmemo u obzir hladno vreme i akciju protesta u Beogradu istog dana, veoma značajan broj za ove mlade momke i devojke iz ''MK Silver Riders'' koji prvi put samostalno i sa minimalnim sredstvima organizuju ovakav vid okupljana.
Ako bi se ocenjivalo, ja bih bez ikakvih pristrašća dao čistu 5-icu.
 Sve je bilo na svom mestu. Veoma uredjen i čist prostor sa kompletnom komunalnom infrastrukturom WC, pijaća voda, osvetljenje, večera i ručak učesnicima, jeftino pivo 60. din 0,5 lit točeno, ulaz 300 din. Legende grupa FAR je odprašila svoj deo svirke kao u stara dobra vremena. Na repertoaru su bile sve dobro poznate rokerske pesme uključujući i njihov veliki hit ''Bajkersku pesmu''
I ono najvažnije, bilo je 47 davaoca krvi uključujući i nežniji pol.
Da nije bilo bojkota od strane nekih klubova bilo sigurno više dobrovoljnih davaoca krvi.

Video možete pogledati na  http://www.facebook.com/v/1431050694121

Van mreže shorty

• Moto Manijak
« Odgovor #5 poslato: April 20, 2010, 01:17:09 posle podne »
bio i smrzo se ko ...... :D
ili zivish rock `n` roll ili ne znah shta je to