Mart 28, 2026, 09:17:58 posle podne

Autor Tema: ko ima zutu kacigu,nek se sam javi  (Pročitano 2969 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže zlajabgd

• Nedostizni Vozac
  • Pol: Muškarac
ko ima zutu kacigu,nek se sam javi
« poslato: April 29, 2010, 01:13:19 pre podne »
Motociklista zakačio policajca, pa pobegao
BEOGRAD - Policajac Dejan S. (27) lakše je povređen kada ga je prilikom regulisanja saobraćaja na uglu Nemanjine i ulice Kneza Miloša zakačio motocikl.
Kako je Kurir saznao, motor se kretao iz Birčaninove ka Nemanjinoj ulici kada je saobraćajni policajac pokušao da ga zaustavi. Motociklista je najpre usporio, a potom dao gas, udario Dejana S. i pobegao ka Slaviji.
Očevici tvrde da je žuto crnim motorom "suzuki", beogradskih registracija, upravljao muškarac star između 35 i 40 godina, sa žutom kacigom na glavi.
Policija traga za motociklistom.

http://www.glas-javnosti.rs/clanak/hronika/glas-javnosti-24-04-2010/motociklista-zakacio-policajca-pa-pobegao

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
Odg: ko ima zutu kacigu,nek se sam javi
« Odgovor #1 poslato: April 29, 2010, 07:08:35 pre podne »
Dzabe nama i humanitarne akcije, i disciplina i organizovanost na protesnim i drugim grupnim voznjama kad ovakvi sve to pljunu i uniste sav nas trud. A novinari i policija jedva docekaju ovekve stvari i odmah to bace na prve strane novina i udarne informativne emisije a onda smo svi isti u ocima mnogih.  :'( >:(

Van mreže nikolanixy

• Vozac
  • *
    • Nezavisni vozači
« Odgovor #2 poslato: April 29, 2010, 07:28:15 pre podne »
baš to džabe sad sve, dobro je da znam da se ne vozim sa mojom kacigom sad nigde  ;)
Kawasaki zx9r :D

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #3 poslato: April 29, 2010, 08:12:12 pre podne »
Ma znam tipa 100%...pa to je Skender!!  >:D
Kako ne znate koji Skender?  ;D ;D

Nikako ne opravdavam takve postupke, bez obzira koje su mu namere bile i da li je u opšte hteo 'zakačiti' puba ali i narod previše trpi zbog njihove bahatosti..
Urošu M. opet 10 godina zbog pokušaja ubistva a onaj 'interventni' dobi 7g.za ubistvo...gde je tu logika!!  :police: :police:

Drugi primer...niko nije ni najavio zabranu auta sa volanom na desnoj strani, tako da će naš druger Vlajko 'pući' onu cifru koju je dao za auto u top stanju ali sa volanom na kontra... (jer nije bio obavešten!!!) Tip koji mu je prodao je drastično spustio početnu cenu samo da bi se oslobodio tereta...kao da je znao (ili je znao) šta uskoro sledi!!  ???

Van mreže GS650G

• Vozac
  • *
« Odgovor #4 poslato: April 29, 2010, 11:35:54 pre podne »
Ne sledi nista, prebaci volan na levu stranu i vozi .Gde je tu problem.

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #5 poslato: April 29, 2010, 12:06:00 posle podne »

A šta ako je to bio neki omladinac koji zbog visokih poreza nije uspeo da registruje motor i sada dolazi u situaciju da bežeći od policije povredi nekoga ili sebe...

Van mreže pit

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #6 poslato: April 29, 2010, 12:16:04 posle podne »
Motociklista zakačio policajca, pa pobegao
BEOGRAD - Policajac Dejan S. (27) lakše je povređen kada ga je prilikom regulisanja saobraćaja na uglu Nemanjine i ulice Kneza Miloša zakačio motocikl.
Kako je Kurir saznao, motor se kretao iz Birčaninove ka Nemanjinoj ulici kada je saobraćajni policajac pokušao da ga zaustavi. Motociklista je najpre usporio, a potom dao gas, udario Dejana S. i pobegao ka Slaviji.
Očevici tvrde da je žuto crnim motorom "suzuki", beogradskih registracija, upravljao muškarac star između 35 i 40 godina, sa žutom kacigom na glavi.
Policija traga za motociklistom.

http://www.glas-javnosti.rs/clanak/hronika/glas-javnosti-24-04-2010/motociklista-zakacio-policajca-pa-pobegao

Sigrno je kljun probao da ga ''hvata''.Kad jednom ukapiraju da motoristi nisu ptice pa da se hvataju onda vise nece biti satro povredjenih policajaca.Sto ne proba auto da hvata kad mu ne stane....ovo mu se ucinilo ko laksi plen.Ne znam ali nikako mi ne ide u glavu da neko moze da bude tolko tupav pa da proba da uhvati masu od 300 kg u pokretu.....
deaktiviran 08.12.2010.g
po sopstvenom izboru
http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=6552.0

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #7 poslato: April 29, 2010, 12:19:43 posle podne »
Nisam protiv policije ali jesam protiv njihovog ponašanja, koji je veoma često neartikulisano ne moralan!

Van mreže aky

• Suvozac
  • *
  • Ride for life
« Odgovor #8 poslato: April 29, 2010, 12:20:58 posle podne »
Ovo ce se desavati sve vise, preskupa registracija, neregistrovani motori....
Bolje da se pravim lud, nego da to prepustim drugima...

farbach

• Gost
« Odgovor #9 poslato: April 29, 2010, 12:40:31 posle podne »
zamalo da ga ufati. Da proba sa lasom.

Van mreže bucow

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #10 poslato: April 29, 2010, 12:44:56 posle podne »
pa toga ce sve vise da bude to smo mi pricali ali nemas kome  :police:

Van mreže Šeki

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #11 poslato: April 29, 2010, 01:18:00 posle podne »
 Kako li dodjoše do podatka da je star izmedju 35 i 40 god, ako je imao kacigu na glavi???
 Imajući u vidu čime se policija služi i njihove hajdučke manire i načine zaustavljanja i izletanja, uopšte me ne čudi.
    Ne odobravam šta se desilo ali...

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #12 poslato: April 29, 2010, 01:24:42 posle podne »
Kako li dodjoše do podatka da je star izmedju 35 i 40 god, ako je imao kacigu na glavi???
 Imajući u vidu čime se policija služi i njihove hajdučke manire i načine zaustavljanja i izletanja, uopšte me ne čudi.
    Ne odobravam šta se desilo ali...

Znači mi preko 40 ne moramo da se previše uzbuđujemo ako nas presretne neka patrola  :police: u vezi sa ovim slučajem, a vi ispod vidite šta vam je činiti... ovo se posebno odnosi na one iz Suzuki sekte  :P  :)   ;D

Van mreže Bobysha

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #13 poslato: April 29, 2010, 03:24:02 posle podne »
Nebi me čudilo da je plavi andjeo bio prerušen u žutog motociklistu sada posle protesta o visokim taksama za registraciju... Ma mediji su čudo, kao i politika u Svrbiji :-)
 Ako nije tako kao što ja sumnjam jeste postupak za osudu ako je baš sve tako bilo . . .  ???