Procitao sam sve, e sad da vidimo nekog naseg politicara da pocne opet da nas ubedjuje
o neophodnosti izgradnje atomske centrale.
Sa kumom i ukucanima sam se posvadjao upravo oko slicne teme.
Nazvali su me zaostalim staromodnim radikalom...

( ne nikad nisam bio clan ni jedne partije pa ni te)
Zato sto sam rekao da sto se mene tice ne treba nam ni jedna strana kompanija kao investitor.
Ako to podrazumeva da ovde dovuku neku prljavu tehnologiju i da grade nuklearke, i neka skladista otpada..
Bolje da budemo i bez posla i da tavorimo, nego da se potrujemo i crknemo od kojekakvih bolestina.
Ali avaj ispljuvan sam od svih ukucana i gostiju, od cega mislis da zivimo ..graktali su svi...
E jebiga, ako je do toga doslo onda u majcinu sve nek ide.
Ljudi nekada i nije dobro biti napredan i brzoplet, zasto se zaletati ucimo malo na tudjim greskama, opametimo se.
Kakav smo blesav i povodljiv narod ne bi me zacudilo da bi kod nas sve proslo, samo da zacine govore politicari slatkorecivim obecanjima i kojekakvim pricama o Evropskim integracijama.
Ja sam protiv i tacka.
Bolje da budemo sirotinja u mrklom mraku nego da se ovako ubogaljomo za sva vremena.
Ima toliko potencijala koje nismo iskoristili.
Nismo mi za te visoke tehnologije.
Aljkavi smo oko obicnih stvari, pogledajte sta sve bacamo i kako se ophodimo prema svemu.
Nemamo mi te svesti za ove pipave stvari.
Vratimo se mi nasoj poljoprivredi, onoj zdravoj, ocistimo nasu zemlju od smeca , malo to udesimo
okrpimo puteve, i da nas bog vidi da zivimo od turizma, tranzita i usluga.
Prodajmo mi nas sir , kajmak slaninicu i prsutu.
Nase crvljive jabuke one sitne ima da budu lek za bolesne stomake ddebelih zapadnjaka.
Neka oni grade te centrale i muke muce sa njima.
Eh ovo cu da iskopiram i podelim mojim oponentima.
Ovo je bas jedna potresna prica.
Sta su ljudska pohlepa i nepromisljenost u stanju sve da ucine to je nezamislivo obicnom coveku.
Svaka cast ovoj hrabroj zeni, i moje iskreno divljenje za sve sto je napisala i docarala mi svu velicinu katastrofe.