Mart 30, 2026, 10:02:14 pre podne

Autor Tema: STA NAS CEKA????  (Pročitano 10305 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

farbach

• Gost
STA NAS CEKA????
« poslato: Maj 08, 2010, 10:41:08 posle podne »
http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,179305.0/topicseen.html

VELIKA bajkerska fešta na prostoru Sportsko-rekreacijskog centra "Poloj" u Slavonskom Brodu, završila je večeras općom tučnjavom i demoliranjem inventara, saznaje Index.

Pripadnici hrvatske verzije "Hells Angelsa", "loši momci" na motorima, upali su nepozvani i dobro naoružani na prostor na kojem su se održavali tradicionalni sedmi po redu Bikerski susreti zaljubljenika u motore i brzine, te su lancima i metalnim polugama stali razbijati inventar.

Protiv ovog zla se treba boriti dok je cajnik, jer za koju godinu kada poostane lokomotiva bice kasno. Tema je vazna i bice jos vaznija, pa dajte predloge. Kako da se zastitimo.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
  • YAMAHA FJR 1300A
Odg: STA NAS CEKA????
« Odgovor #1 poslato: Maj 08, 2010, 10:43:08 posle podne »
 Tema je obrisana  :icon_scratch: ::)
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Šeki

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #3 poslato: Maj 08, 2010, 10:56:37 posle podne »
 Pa ne znam kako da se zaštitimo. Moram zvati Krče-a, da ga pitam, možda će on znati da mi objasni. Na primer?
 Ali on se kune da su to dobri momci... ???

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #4 poslato: Maj 08, 2010, 11:11:43 posle podne »
  I mi lance za trku imamo. Ih vec vidim kako bi prosli. Ali nije to problem, problem je sto su to sve nasi ljudi SRBI a izdali nas za saku jada. Ali jbg svako je krojac svoje sudbine...

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

joksa

• Gost
« Odgovor #5 poslato: Maj 08, 2010, 11:43:35 posle podne »
  I mi lance za trku imamo. Ih vec vidim kako bi prosli. Ali nije to problem, problem je sto su to sve nasi ljudi SRBI a izdali nas za saku jada. Ali jbg svako je krojac svoje sudbine...
Ne znam puno o moto klubovima, tacnije ne znam nista. Pomalo sam citao. Al, misljenja sam da vec sada treba imati jasnu strategiju. Darko, ne zaboravi da ni Hrvati nisu casne sestre i medju njima ima momaka koji imaju oo, a imaju i ratne veterane kao i mi ;), pa vidi sta se desava.

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #6 poslato: Maj 08, 2010, 11:49:01 posle podne »
Ne znam puno o moto klubovima, tacnije ne znam nista. Pomalo sam citao. Al, misljenja sam da vec sada treba imati jasnu strategiju. Darko, ne zaboravi da ni Hrvati nisu casne sestre i medju njima ima momaka koji imaju oo, a imaju i ratne veterane kao i mi ;), pa vidi sta se desava.

Ma daj bre...... Pa tresnuli bi ih   ko cigance slinu. Pih,, hrvati ratnici cuj..

joksa

• Gost
« Odgovor #7 poslato: Maj 08, 2010, 11:57:05 posle podne »
Ma daj bre...... Pa tresnuli bi ih   ko cigance slinu. Pih,, hrvati ratnici cuj..
Gresis druze. ;) Ima ih, veruj mi.

U svakom slucaju HA nece napasti dok ne osete da su jaci. A tu su! To mogu da ti potpisem.

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #8 poslato: Maj 08, 2010, 11:57:12 posle podne »
Po mom mišljenju koliko se god neko slagao ili ne slagao sa mnom, naša asocijacija je POJAM za bivšu nam republku i mislim da to kad nas ne bi prošlo...ne bih stvarno voleo da isprobavam ili slično...samo da se mi držimo zajedno pa da vidim ko će smeti da nam upada na skupove koji su pod našim okriljem !

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #9 poslato: Maj 09, 2010, 12:03:29 pre podne »

Ma daj bre... Kolko ih ima,, pa cela drzava ima stanovnika koliko ima Beograd.. Drugo HA-si prolaze u zemljama kao sto je USA, gde vlada teror. A ovde samo mi mozemo da terorisemo i niko vise.... ;) ;) ;)
« Poslednja izmena: Maj 09, 2010, 12:11:24 pre podne od strane Squi »

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #10 poslato: Maj 09, 2010, 12:07:58 pre podne »
   ... ???...."VELIKA bajkerska fešta na prostoru Sportsko-rekreacijskog centra "Poloj" u Slavonskom Brodu, završila je večeras općom tučnjavom i demoliranjem inventara, saznaje Index.

Pripadnici hrvatske verzije "Hells Angelsa", "loši momci" na motorima, upali su nepozvani i dobro naoružani na prostor na kojem su se održavali tradicionalni sedmi po redu Bikerski susreti zaljubljenika u motore i brzine, te su lancima i metalnim polugama stali razbijati inventar.

Intervenirala je i policija i odmah blokirala prostor, no u Brodsko-posavskoj policijskoj upravi odbili su nam dati detalje događaja, pravdajući se istragom koja je još u tijeku"
...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #11 poslato: Maj 09, 2010, 12:18:33 pre podne »

E sad neka mi neko kaže da nisam bio u pravu što sam rekao da moramo raditi na jačanju asocijacije i prijemu novih članova. Krče je bio moj brat ali sada više ne idemo u istom smeru, a vidim da i on izbegava da bude na našim skupovima... verovatno se plaši za svoju bezbednost jer zna kolika se prašina ovde podigla oko njega. Samo jaka asocijacija može da se odupre ovoj bolesti društva a ja se nadam da smo mi na dobrom putu da omasovimo naše redove a samim tim smanjimo prostor za manipulaciju inostranih MC. 

Peki

• Gost
« Odgovor #12 poslato: Maj 09, 2010, 12:25:56 pre podne »
Po meni ima dva rešenja:

1. Sistemski....tražiti od nadležnog ministarstva (ako je to ikako moguće) zabranu registrovanja novih i pojačan nadzor postojećih klubova sa "1% predznakom" jer je iskustvo širom sveta pokazalo da su to na kraju krajeva kriminalne organizacije

2. Vansistemski....što bi podrazumevalo neki oblik nasilja....koje ipak nikome dobra doneti nrće

MAS  mora da se kod vlasti legitimiše kao najuticajnija organizacija motociklista i kao pravi partner državi kad su pitanja položaja motociklista u društvu na dnevnom redu i da na sve moguće načine "lobira" da se pojave strranih MC na ovaj ili onaj način drže pod kontrolom

joksa

• Gost
« Odgovor #13 poslato: Maj 09, 2010, 12:27:17 pre podne »
E sad neka mi neko kaže da nisam bio u pravu što sam rekao da moramo raditi na jačanju asocijacije i prijemu novih članova. Krče je bio moj brat ali sada više ne idemo u istom smeru, a vidim da i on izbegava da bude na našim skupovima... verovatno se plaši za svoju bezbednost jer zna kolika se prašina ovde podigla oko njega. Samo jaka asocijacija može da se odupre ovoj bolesti društva a ja se nadam da smo mi na dobrom putu da omasovimo naše redove a samim tim smanjimo prostor za manipulaciju inostranih MC. 
Napasce u trenutku kada budemo slabi. Ne treba ispustiti iz vida da je vrlo verovatno da ce vojnici imati krila(mislim na hemiju). Verujem da nece napasti, ako ne prespavamo i napadnemo prvo mi sebe.

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #14 poslato: Maj 09, 2010, 12:27:51 pre podne »
Po meni ima dva rešenja:

1. Sistemski....tražiti od nadležnog ministarstva (ako je to ikako moguće) zabranu registrovanja novih i pojačan nadzor postojećih klubova sa "1% predznakom" jer je iskustvo širom sveta pokazalo da su to na kraju krajeva kriminalne organizacije

2. Vansistemski....što bi podrazumevalo neki oblik nasilja....koje ipak nikome dobra doneti nrće

MAS  mora da se kod vlasti legitimiše kao najuticajnija organizacija motociklista i kao pravi partner državi kad su pitanja položaja motociklista u društvu na dnevnom redu i da na sve moguće načine "lobira" da se pojave strranih MC na ovaj ili onaj način drže pod kontrolom

:icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:   Pametno zboris momce. Respect.

Van mreže LittleJohn

• Vozac
  • *
STA NAS CEKA????
« Odgovor #15 poslato: Maj 09, 2010, 12:41:04 pre podne »
     Ko se mača lati, upecao se u zamku. Pobedićeš samo ako se skloniš sa promaje i ne dozvoliš da te iko isprovocira i uvuče u frku. Svoj sa svojima, ledja uz ledja i nikad prvi.  Sve ostalo je sviranje malom djokici i već oproban, uspešan recept za ''interventni uvoz''. Jedva čekaju VOLWERINA i slične, nemojte da ste naivni. To je zanat star pola veka i svuda na svetu je uspešan.
Samo vas gledam

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #16 poslato: Maj 09, 2010, 01:03:27 pre podne »
     Ko se mača lati, upecao se u zamku. Pobedićeš samo ako se skloniš sa promaje i ne dozvoliš da te iko isprovocira i uvuče u frku. Svoj sa svojima, ledja uz ledja i nikad prvi.  Sve ostalo je sviranje malom djokici i već oproban, uspešan recept za ''interventni uvoz''. Jedva čekaju VOLWERINA i slične, nemojte da ste naivni. To je zanat star pola veka i svuda na svetu je uspešan.

Ti jos uvek imas priliku da upoznas WOLVERINA pa da se uveris u suprotno. Normalno na moj racun.

Van mreže LittleJohn

• Vozac
  • *
STA NAS CEKA????
« Odgovor #17 poslato: Maj 09, 2010, 01:07:56 pre podne »
Izgleda da me nisi razumeo. Ove i sledeće godine će se desiti najozbiljnija promena na klupskoj sceni Srbije, možemo samo da se jako nategnemo, da bude što bezbolnija i da nas najdalje moguće promaši. Prvom provokacijom koju pazariš, otvorio si im širom vrata, a provokacije su već počele...
Samo vas gledam

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #18 poslato: Maj 09, 2010, 02:27:46 pre podne »
Izgleda da me nisi razumeo. Ove i sledeće godine će se desiti najozbiljnija promena na klupskoj sceni Srbije, možemo samo da se jako nategnemo, da bude što bezbolnija i da nas najdalje moguće promaši. Prvom provokacijom koju pazariš, otvorio si im širom vrata, a provokacije su već počele...

Pa znam ali logicno je da na silu ides silom a na naliv pero naliv perom. JBG ne kapiram drugi vid borbe sa njma sem tako. Ako te fizicki napadnu na tvojoj teriroriji onda se i branis. A trerba i preventivu smisljati,, sta urediti da ne dodju ili ako dodju da ne dodje do toga  :icon_scratch: :icon_scratch:

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #19 poslato: Maj 09, 2010, 03:28:25 pre podne »
Mislim, normalno ne mogu govoriti u ime svih samostalaca, da će mo mi mahom biti protiv davanja legitimnosti tim klubovima, suportima klubova i dr. jer smo naj ne zaštičenija i najmasovnija grupacija!

Ne dođe vam tip sa crnim povezom preko očiju da vam otme novac na vratima vašeg stana, nego lepo obučen zazvoni, predstavi se i kaže kako skuplja humanitarni prilog za bolesnu decu! Prevarom, samo ako ne pazite i olako verujete svima.
Tako i oni, predstaviće se kao druželjubiva grupa građana ljubitelja motociklizma i dok se okrenemo...kasno!!