Krenuli Darinjo i ja za Novi Sad da kupi Darinjo jaknu za motocikl. Kupi on jaknu pa krenusmo za Beograd (usce) da se vidimo sa ekipom. Tamo smo se druzili i dobro zezali sa Motoklasikom, Zlajom, Zemuncem, Popsyjem... Krenuli nazad, i znaci preziveli Beograd (dolazak i odlazak i sve ostalo usput). Moram da pohvalim Darinja: On je u saobracaju kao riba u vodi (12 godina taksista u beogradu...) Retko kvalitetno iskustvo... Bio sam opusten dok sam ga pratio...
Razidjemo se ispred Karlovaca...
U Karlovcima iznenada BAAAAM!!! Sudarih se. Padoh sa motora...
Detaljni opis dogadjaja:
Kola koja su isla ispred mene se zaustavila u svojoj traci, ja usporim. Ona i dalje stoje vec par sekundi. Ja dam zmigavac i krenem da ih obilazim. Na par metara sam od kola ona odjednom daju zmigavac na levo i krenu na levo. Ja na kocnicu ali preblizu sam (vozio sam oko 40 na sat...) Udarac, ja padam.
U neverici sam, u soku, besan sam, ustajem nekako, psujem ga, derem se na njega... On mi nesto nudi da popunimo onaj list od osiguranja. Ja ga teram u ...

i kazem mu da mi plati licno on ili da zovemo miliciju. Usput nailazi jedna cura, prilazi nam i obraca nam se: Ja sam sve videla, on (pokazuje na mene) je mnogo pre dao zmigavac... Lik u kolima odgovara, pa nema potrebe ja sam policajac... Nakrivim ja glavu... On dodaje, pa znamo se... iz teretane... Ja se priblizim, gledam ga (par sekundi...) i prepoznah ga. Nisam ga odmah prepoznao, valjda zbog soka... Pocnem da se smejem... Sklonimo se mi u stranu (100-inak metara dalje)...
Saldo: Neverovatno...
Mom motoru nista, sem iskrivljena oba retrovizora. Bukvalno nista drugo. Proveravam dalje i sve ne verujem sam sebi...
Na njegovim kolima vrata ubijena tj. iskrivljena i pocepana (bukvalno pocepana). Moraju druga, nova...
Mene boli desna noga (od udarca u kola) i zglob leve sake (docekao se pri padu na nju) ali nista strasno...
Njemu naravno nista.
Rekao sam mu: Ma zaboravi, oprastam... Jebi ga,
znamo se. A i bio je fin...
Bitno je da meni i motoru ipak nije nista znacajno falilo. Sreca u nesreci...