Mart 30, 2026, 01:42:19 pre podne

Autor Tema: Principijelna saradnja?  (Pročitano 7536 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

joksa

• Gost
Odg: Principijelna saradnja?
« Odgovor #20 poslato: Maj 16, 2010, 09:18:36 posle podne »

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #21 poslato: Maj 16, 2010, 09:23:36 posle podne »
Ma našalio se garantovano...već vidim sutra kako Pablos i Dexteros ribaju Alvirka&son...sve u korist svoje štete!! :D

farbach

• Gost
« Odgovor #22 poslato: Maj 16, 2010, 09:31:52 posle podne »
Danas je pala drugarska kritika, pa je sve pobrisano na kraju. Mora da se cuva lik i delo druga starog, mozda padne koji cin, pa zapalimo za Budvu i Grcku. Drug stari dzipom, a ja motorom. Pa sve lepo natenane: Udarna rupa, dobra jagnjetina, ljubazna policija/carina... Vec vidim kako bokamo jagu za mulo balo, za malo slikanja na televiziji. To ce gazdi podici promet u sezoni. Koji grebator, ne mogu da verujem da cu postati kao on.

Van mreže miško_kolo

• Dobar Vozac
  • **
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #23 poslato: Maj 16, 2010, 10:16:35 posle podne »
I meni obrisaše pod izgovorom da sam vređao Alvirovića, pa sam lepo zamolio "Velikog Gazdu" da onda izbriše i moj nalog. Nekome je potrebno više, nekom manje- meni sada dosta! I ovo mi je poslednji put da pominjem i pišem o BJB.
...

joksa

• Gost
« Odgovor #24 poslato: Maj 16, 2010, 10:20:45 posle podne »
Pa Misko, druze moj, kao ne znas kako stvari funkcionisu tamo i ko je ko. Ova tema je za ljude koji nisu proveli vise od 7 dana tamo i ne znaju o cemi se radi. Ne vidim razlog zasto si izbedacen.

darinjo

• Gost
« Odgovor #25 poslato: Maj 16, 2010, 10:23:36 posle podne »
I meni obrisaše pod izgovorom da sam vređao Alvirovića, pa sam lepo zamolio "Velikog Gazdu" da onda izbriše i moj nalog. Nekome je potrebno više, nekom manje- meni sada dosta! I ovo mi je poslednji put da pominjem i pišem o BJB.

Znam da si upravu, ali ne mogu ignorisati Aladina i 40 mu razbojnika (toliko otprilike i broji mu clanstvo) koji su u stanju da predaju zahteve za podizanje cene poreza, zamajavaju neodlucne, neobavestene i nove motorase, sire neistinu, demagogiju, i ljubav prema zobsu i vodji samom. Ne mogu se oteti utisku o laznom moralu i paranoicnoj zelji za vladanjem nad svim bajkerima. Zato i necu da cutim....jos.

Van mreže miško_kolo

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #26 poslato: Maj 16, 2010, 10:32:57 posle podne »
Jokso, najmanje što sam u ovom trenutku je da se osećam izbedačeno. Odavno je meni dosta toga jasno ali nisam hteo da provociram da se ne bi "uhvatili" za tako nešto. Ni danas nisam provocirao već sam odgovorio na neku glupost latinskom izrekom "Magarac u Rim, magarac iz Rima" i preneo ono što mi je pokojni otac pričao za Alvirovića (lično su se poznavali)- da je bio najstrašniji grebator. To mi je okarakterisano kao uvreda i obrisan post. Hvala lepo- laku noć. Dosta je bilo.
...

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #27 poslato: Maj 17, 2010, 01:21:39 pre podne »
Neko reče privatan forum pa samim tim i pravila su!

E pa ne može to tako...kada se treba uključiti u ministarstvo sporta onda nam trebaju i potpisi bajkera ali na svi već samo malobrojnih da popunimo kvotu i da ispadne da je to sviju želja...izmislićemo i dva ne postojeća kluba...zipa Bj klub i još jedan, ne pamtim mu ime jer samo to i ima...i sada ko razume shvatiće...
kada je to private a kada je to javna asocijacija...ma ni sami ne znaju u šta su se upleli i samo strogočom to mogu gurati pod tepih!!
Smejurija!
Imam pravo da kritikujem dok god guraju svoje 'zahteve' sa kojim me diskredituju u javnosti i štete mom novčaniku a pri tome rade samo za sebe. Nije politički forum pa neču pominjai sve one koji su diktaturom pokušali na silu nastavljati propalu i već provaljenu priću!!! Žalosno!!

Van mreže miško_kolo

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #28 poslato: Maj 17, 2010, 01:37:45 pre podne »
U nekoj priči sa Wolverin-om a možda i Joksom, ja sam prvi rekao da je to privatan forum. Ok, pristao sam na to. Ali ne dozvoljavam da mi se pripisuje da sam uradio nešto što ne odgovara istini.
...

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #29 poslato: Maj 17, 2010, 10:56:59 pre podne »
Misko dobro dosao u klub. Nemoj se jediti. Oni su poceli sami sebe da jedu i na kraju ce ih ostati taman toliko koliko ih i ima realno 15 - 20 kom.

Davno sam shvatio pricu. Ima tamo dobrih ljudi, ali jako malo.
...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
  • BMW R-1200 GS Adventure
« Odgovor #30 poslato: Maj 17, 2010, 11:12:16 pre podne »
Da se ne lazemo, tamo sam upoznao veliku gomilu divnih ljudi sa kojima se i danas intenzivno druzim. Ono sto je tacno je da vecina tih ljudi vise nije tamo, neki su banovani, neki su sami otisli, a neki jednostavno cute i ne pisu na forumu.

joksa

• Gost
« Odgovor #31 poslato: Maj 17, 2010, 11:35:32 pre podne »
Ali ne dozvoljavam da mi se pripisuje da sam uradio nešto što ne odgovara istini.
A koji drugi izbor imaju, sem bana, zakljucavanja i brisanja tema? Da ti kazu, jeste Misko, u pravu si? ;) 8)
Ne mogu bas u pravila foruma da napisu "Zabranjeno je iznositi istinu", al veruju da se to podrazumeva. ;)

Van mreže pit

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #32 poslato: Maj 17, 2010, 11:45:56 pre podne »

Iskreno video sam se nekoliko puta sa Pablom i na mene je ostavio utisak finomg momka....ali ko sto neko rece to je samo na prvi pogled i u neformalnom razgovoru,stvarno ne mogu ni njega ni ekipu ''vernih'' mu urednika da razumem.   OSECAJ VLASTI JE ZAHEBANA STVAR PA NEKA JE I VIRTUELNA.Ljudi su se zavozili da su neko i nesto i da predstavljaju faktor na motosceni Srbije a ustvari sve vise propadaju pod teretom sopstvene sujete i lazne moci i na kraju ce se udaviti i nestati i bice pominjani samo kao izdajnici i losi ljudi.Zalosno .
deaktiviran 08.12.2010.g
po sopstvenom izboru
http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=6552.0

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #33 poslato: Maj 17, 2010, 02:09:59 posle podne »
Ma niko ne kaže da je on loš čovek, da je neopevani zloća...konstatovali smo samo da, na veoma ne popularan, autokratski način vodi privatan forum koji može postojati samo u zajednici sa bajkerima, te automatski ne važi više klasičan način vođenja 'privatne firme'!
Ne možeš živeti od 1000 bajkera a govoriti kako su pravila samo tvoja stvar!

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #34 poslato: Maj 17, 2010, 02:26:28 posle podne »
Ma niko ne kaže da je on loš čovek, da je neopevani zloća...konstatovali smo samo da, na veoma ne popularan, autokratski način vodi privatan forum koji može postojati samo u zajednici sa bajkerima, te automatski ne važi više klasičan način vođenja 'privatne firme'!
Ne možeš živeti od 1000 bajkera a govoriti kako su pravila samo tvoja stvar!

Kao sto smo odavno napisali i bezbroj puta prezvakali, BJB je privatan forum (firma) i sasvim je normalno da osnivac i vlasnik sam odredjuje kucni red iliti pravila ponasanja i sprovodi ih sa svojim istomisljenicima. Verujem da bi se svako od nas ponasao na isti nacin ka bi bio vlasnik foruma i u tome nema dilema.

Prevara je u tome sto se privatan forum predstavlja kao "sigurno mesto za sve bajkere" a u stvari nije bas tako jer je mesto sigurno samo za one koji nemaju svoje misljenje i primaju svoj stav iz CK BJB. Dobrodosli su svi koji hoce da rade, a da pritom nemaju nikakve, ideje, pitanja, sugestije ili ne daj Boze zamerke. Takvi odmah budu banovani i odstranjeni. Drugaciji stav se tretira kao verbalni delikt, postovi se brisu, teme zakljucavaju, bez obzira sto se drugacije misljenje plasira na civilizovan nacin bez vredjanja.

To da li je neko los covek je licno misljenje svakog od nas, i nema veze sa forumom.

Na svakom od nas je da odluci da li ce forum posecivati ili ne. A to sto se od banovanih clanova BJB moze napraviti poveci moto skup, to samo govori da im nesto skripi u politici i organizaciji vodjenja foruma.

;)

darinjo

• Gost
« Odgovor #35 poslato: Maj 17, 2010, 04:10:26 posle podne »
Kao sto smo odavno napisali i bezbroj puta prezvakali, BJB je privatan forum (firma) i sasvim je normalno da osnivac i vlasnik sam odredjuje kucni red iliti pravila ponasanja i sprovodi ih sa svojim istomisljenicima. Verujem da bi se svako od nas ponasao na isti nacin ka bi bio vlasnik foruma i u tome nema dilema.

Prevara je u tome sto se privatan forum predstavlja kao "sigurno mesto za sve bajkere" a u stvari nije bas tako jer je mesto sigurno samo za one koji nemaju svoje misljenje i primaju svoj stav iz CK BJB. Dobrodosli su svi koji hoce da rade, a da pritom nemaju nikakve, ideje, pitanja, sugestije ili ne daj Boze zamerke. Takvi odmah budu banovani i odstranjeni. Drugaciji stav se tretira kao verbalni delikt, postovi se brisu, teme zakljucavaju, bez obzira sto se drugacije misljenje plasira na civilizovan nacin bez vredjanja.

To da li je neko los covek je licno misljenje svakog od nas, i nema veze sa forumom.

Na svakom od nas je da odluci da li ce forum posecivati ili ne. A to sto se od banovanih clanova BJB moze napraviti poveci moto skup, to samo govori da im nesto skripi u politici i organizaciji vodjenja foruma.

;)

Ma Gremline, ma nek ima kakav hoce stav vlasnik bilo kog foruma, i da ga uredjuje po svojoj zelji. I slazem se sa vecinom stvari koje si izneo, ali ja vec dugo ponavljam istu stvar. Ko je njima dao za pravo da predaju zahteve, i ko ih podrzava (sa kolikim clanstvom) da ih predstavlja? I da li bi nas dvojica mogli da predamo neke trece zahteve ako prikupimo 20 potpisa?

Van mreže motoklasik

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #36 poslato: Maj 17, 2010, 04:58:42 posle podne »
Darinjo, svako registrovano udruzenje moze da podnese zahteve, pa i pojedinac.
Ali bas to sto kazes, u cije ime? Oni kazu u ime clanova foruma.
Sve to ne bi bilo ni toliko vazno da nisu podneti zahtevi za POVECANJE poreza, koji bi kacio jedan veliki segment motociklista.
...

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #37 poslato: Maj 17, 2010, 05:45:09 posle podne »
Ne znam da li su napisali 'u ime članova asocijacije' jer znamo da ih ima i te kako malo!
Ako su napisali u ime foruma, koji je mahom prišao našem protestu, onda su spletkaroši!!

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #38 poslato: Maj 17, 2010, 08:30:36 posle podne »
Darinjo, svako registrovano udruzenje moze da podnese zahteve, pa i pojedinac.
Ali bas to sto kazes, u cije ime? Oni kazu u ime clanova foruma.
Sve to ne bi bilo ni toliko vazno da nisu podneti zahtevi za POVECANJE poreza, koji bi kacio jedan veliki segment motociklista.

Upravo tako, predali su zahteve u ime "clanova" foruma predstavljenih kroz 10,000+ virtuelnih nickname-ova na privatnom forumu BJB, vlasnistvu Ivana Pavlovica.

Zahtevi su jos uvek tajna, ali ne jos za dugo.

;)

Van mreže Fantom69

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #39 poslato: Maj 18, 2010, 09:34:04 pre podne »
Vecina terorise manjinu. To je istina. Kako? Zavadi pa vladaj.
Radi se smisleno na padu samopostovanja i samopouzdanja naroda (sledbenika). To ih cini zavisnim od vodje i autoriteta. Ne umeju ljudi da razmisljaju svojom glavom. Ne umeju da kazu NE, A ako vec kazu to NE onda to ne urade na dobar (adekvatan) nacin. Adekvatan je samo onaj koji resava problem.
Nisu politicari ti koji vladaju. Oni su samo surogati vladajuce elite (bogati, lobiranje...). Policajci su nista drugo do dobermani tog istog sitema.
Da se moze politicki tj. preko politickih sredstava nesto promeniti, oni bi to ukunuli. Po difoltu politicki sistem je osmisljen tako da ne dozvoljavaju prave promene. Politicki sistem je iluzija slobode i nista drugo do to.
Politicari (birokratija) je naveci parazit koje je covecanstvo ikad imalo. Mocnici se sluze tim istim da budu tu gde jesu i da stvari drze takvim kakve jesu (dobre za njih manjinu = loze za nas vecinu) Demokratija u praksi ne funkcionise (bar ne onako kako nam je petstavljaju)
Onaj ko zeli moc (novac, status...) dokazuje samo jednu od dve stvari (ili obe)
1. Uplasen je, ako dodje do moci tada ce moci da se oslobodi straha. Ono sto obicno ne znaju je da ce posle izvesnog vremena moc kontrolisati njega  a ne on nju. (zavisnost od korelacije moc-strah)
2. Psihopata je.
Ne zivite u iluziji da nesto na regularan i legalan nacin (kroz sistem) mozete da promenite. A ako se nesto kao i "promeni" to je kontrolisano mazanje ociju. Potrebno je mnogo vise od toga. Sta?
Delovati van sistema (politickog, zakonskog...).
Drugim recima, ne mozes u okovima da se boris za slobodu. Moras ih skinuti tek onda ima sanse da uspes. Mnogi to jos nisu shvatili...

A okovi su samo u nasim glavama. Djavoljski dobar posao su odradili... Ubedili nas kao naivnu decu...