Čini mi se da sam več jednom pisao o ovome ali ajde de kada Nemac vršlja po hipotalamusu...
Zaobiđem dva skutera (zipa malecka skutera u odnosu na moju kamilu) i smestim se iza Keca (taxi). Polukrivina posle Juge, odvajanje za ul.22 oktobar, kad od jednom sinuše štopaljke...jaoj da sam imao onu Afriku sa dva diska napred, čini mi se napravio bih kolut koliko sam stisnuo kočnicu ali tip ne staje, ide a stop sija! Ukapiram, stignem ga kod semafora 'Hitne P.', prošlo leto, otvoren prozor, mumlam kroz kacigu 'koji mu ke racku' a on meni 'pa što si mi se prilepio za guzicu, koji je tebi'. Kažem mu da se okrene u nazad i pogleda a on kada je video dva skutera ponovo pribijena uz njegov branik (jer ja sam sada uporedo sa njim) shvati i facu napravi, ma ne mogu da vam je opišem, neku tupi-glupu! Pitam ga kako bi bilo sada da mu dam nogom po vratima, pa nalevo krug, preko ivičnjaka (enduro, jes putni ali ide preko ivičnjaka, probao lično) on čuti..(ali smrad, cupka majkom 'mic' po butini samo čekajući da vrisne kolegama!)
Jeba ga...nastavim dalje što pre, jer znam, sam sebi sam največi neprijatelj.