Mart 30, 2026, 12:09:41 pre podne

Autor Tema: Gde bi ziveli u Europi?  (Pročitano 4292 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže serginho

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
  • Uzivaj dok si jos ziv.
Gde bi ziveli u Europi?
« poslato: Maj 23, 2010, 10:48:08 pre podne »
Mislim da skoro svaki od nas se nekad pitao ako bi imao mogucnost da bira gde u Europi (to znaci veci gradovi) bi zivio i radio onda bi to bio grad u ?    Znam, da je najlepse kuci ali ipak da vidimo kakvi su ukusi.  Evo ja bi se odlucio za Amsterdam. Zasto? Zato sto je lep,puno bicikla, dobro pivo,razliciti ljudi zive u gradu a i ljudi jesu otvoreni,dobar standard a i na kraju sto je legalizirano skoro sve! Mada i firenze bi uklucio odmah do njega!  ;D

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
Odg: Gde bi ziveli u Europi?
« Odgovor #1 poslato: Maj 23, 2010, 10:59:50 pre podne »
 Ma ,prvenstveno bih ziveo tamo gde se moj rad ceni i postuje i gde bi postojala realna perspektiva za buducnost moje dece !
 Ja Srbiju volim najvise na celom svetu,ali mi vec dokurcilo da me prevaranti,vacarosi i hostapleri sacekuju na svakom "cosku"  >:(

Do sada,mada je jos toga dosta ostalo neposeceno,Pariz,ali ce mozda buduca poseta Barseloni u oktobru,promeniti misljenje  ;)
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže miško_kolo

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #2 poslato: Maj 23, 2010, 11:05:26 pre podne »
Iskreno, nigde nisam dovoljno dugo boravio da bih na prvu mogao da se odlučim. Porto je ostavio jako lep utisak na mene i mislim da bih mogao tamo da živim. A mesto gde bih želeo da živim je Sidnej, uopšte jugoistočna Australija.
...

Van mreže Bobysha

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #3 poslato: Maj 23, 2010, 11:18:34 pre podne »
Amerika je moj san, može i Australija. A Evropa ??? Nemam pojma, verovatno negde u Italiji, Genova ili neko manje mesto na obali mora...

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #4 poslato: Maj 23, 2010, 11:29:41 pre podne »
S' obzirom na sveobuhvatnu situaciju u Evropi >:( , a i svetu >:(- sasvim mi svejedno!
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Honda Accord

• Gost
« Odgovor #5 poslato: Maj 23, 2010, 11:42:07 pre podne »
Minhen. :)

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #6 poslato: Maj 23, 2010, 01:02:06 posle podne »
Ovde brate... samo da proteram ove jajare što mi zavlače ruku duboko u džep i uzimaju zadnju paricu da namire svoja dupeta... dovoljno su srozali ugled onoga što je najvrednije u Srbiji a to su ljudi, to je naš duh tradicinalno dobrih  predusretljivih i srdačnih domaćina... i samo da nam je malo boljitka ne bi imalo srećnije nacije u to sam potpuno siguran.

Zato brate ne bih menjao mesto življenja već bih promenio one koji ga čine ovako teškim i neizvesnim... a Srbija je dovoljno lepa da bi mi trebalo mnogo više od jednog života da se odlučim za neko drugo prebivalište. 

joksa

• Gost
« Odgovor #7 poslato: Maj 23, 2010, 01:09:04 posle podne »
U Lucanima. To je varos izmedju Pozege i Cacka. Tu sam i rodjen.

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #8 poslato: Maj 23, 2010, 01:11:27 posle podne »
U Europi ..hhmmmm ...... pa u Novom Sadu.......   nema vece evrope od NS-a

ko zna mozda se jednog dana i preselim tamo..(ozenim tamo) ;D
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže Bobysha

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #9 poslato: Maj 23, 2010, 01:21:22 posle podne »
Lokal patrioti, pustite malo mašti na volju  ;D

Van mreže FERDINAND

• Moto Manijak
« Odgovor #10 poslato: Maj 23, 2010, 01:34:49 posle podne »
Italija ...  ;)
speed limit,ali taaaamo negdje...

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #11 poslato: Maj 23, 2010, 01:43:12 posle podne »
Pa evo, sa nekoliko miliončića u dzepu, puštam maštu na volju...recimo sa jahtom na Mediteranu, pa malo levo malo desno!! ::) ::)
Pre bih u Zemunu bio kralj, nego sluga u Njujorku!! ??? (bit je u materiji a ne geografiji...da, znam vi se ne slažete, ma jok!!)

farbach

• Gost
« Odgovor #12 poslato: Maj 23, 2010, 03:08:07 posle podne »
Iz Salasa u malom ritu: Svugde ti je isto pod kapom nebeskom.
Sveti vladika Nikolaj kaze da je najsretnije trenutke u zivotu proveo u logoru Dahau, kada se Duh Boziji spustio na njega. Tako da nije bitno gde, nego kako, a to kako zavisi jedino i iskljucivo od nas samih.

Van mreže Head

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #13 poslato: Maj 23, 2010, 04:09:20 posle podne »
Ja vec zivim u Evropi.
Друштво за заштиту од животиња

Van mreže Charuga

• Dobar Vozac
  • **
  • ZX-10R
« Odgovor #14 poslato: Maj 23, 2010, 04:10:28 posle podne »
Nigde nisam izdrazao vise od nekoliko meseci.....razliciti mentalitet...a ziveo sam na puno mesta...

Kad bi se kod nas promenilo par stvari...bio bi raj :)

Van mreže bucow

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #15 poslato: Maj 23, 2010, 05:02:22 posle podne »
 *600 *570

joksa

• Gost
« Odgovor #16 poslato: Maj 23, 2010, 05:11:20 posle podne »
Bravo Charuga, znas o cemu "lokal patrioti" pisu. Zelim da kazem da to nema veze sa patriotizmom, vec sa nakupljenim iskustvima. Naravno, ne vidim nista lose ni u masti, naprotiv.

@farbach
kao i uvek RESPECT

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
  • SUZUKI *GSX-R **1000 K9** **ALSTARE Edition***
« Odgovor #17 poslato: Maj 23, 2010, 05:40:20 posle podne »
Negde gde je stalno toplo i suncano, pa da se vozam cele godine motorom :) Spanija, Italija, Grcka

Van mreže Šeki

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #18 poslato: Maj 23, 2010, 06:07:23 posle podne »
Živeo sam u Minhenu skoro 3 godine, nije loše mesto za život i rad, veći grad-više mogućnosti. Ali bilo gde da se ode na stranu da se živi i radi, život ti se svodi na stihove onog čuvenog hita "Kuća-pos'o, pos'o-kuća" ;D ;D. Preko nema ovog druženja kao ovde, ko je bio - zna. Sve se gleda kroz kintu. Ali kad malo bolje pogledam, tako je i kod nas.

farbach

• Gost
« Odgovor #19 poslato: Maj 23, 2010, 06:32:33 posle podne »
Ali kad malo bolje pogledam, tako je i kod nas.
U pravu si, taj talas je vec stigao.
Evo nekih starih raznisljanja o tome:
"Oni samo imaju drugu percepciju, ne losiju ili bolju samo drugaciju, a nasa greska je sto ocekujemo da se ponasaju ljudski, onako kako mi zamisljamo da izgleda ljudski. To je stvar vaspitanja i sistema vrednosti. Nece proci puno vremena i kod nas ce dolar-euro  istisnuti neke druge vrednosti, pa cemo biti isti.
Jednaki u sebicnosti, u simulaciji zivota, gde drugi ljudi nisu aktivni ucesnici nego kulise. Gde svaka vreca govana misli da je nesto posebno, jednostavno tako, po defaultu. Nema veze sto srice kada cita i ne moze da potrci, sto od obrazovanja ima gomilu naparbicenih  informacija koje ne ume da poveze u celinu i sto nista ama bas nista ne ume sam da uradi. Obucen da je da radi proste radnje koje bi moj Dzeki naucio. I jos je nadobudan i superioran. E nek je. A svugde bi ga radije turio nego u ribu koja ce mu roditi dete, i u seku i u bracu i kucu i macu i igracku ako treba samo da nema dece da ne mora da brine o nekom i da mu ne trosi pare.
Kakvi su izgledi takve jedne civilizacije u neizbeznom buducem sukobu sa Kinezima koji imaju kolektivnu pcelinju svest nije tesko pogoditi.''