Mart 28, 2026, 02:59:23 posle podne

Autor Tema: Boze hvala ti,pogledao si me!  (Pročitano 5513 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

motka

• Gost
Odg: Boze hvala ti,pogledao si me!
« Odgovor #20 poslato: Maj 29, 2010, 08:03:31 pre podne »
Krava corava i izgubljena... ???

Mislim da je ovako hvalite,, za njih postoje gore reci ali verovatno ce biti cenzurisane, pa ih izaberite po volji.  ;)

Van mreže Bastetus

• Profi Vozac
  • **
  • Pol: Žena
« Odgovor #21 poslato: Maj 29, 2010, 01:57:16 posle podne »
Ta je. Meni ne deluje previse uzbudjeno, zar ne? Inace, nije se naknadno ni interesovala za zdravlje Milosa i Vlade, po mojim informacijama.

To im je izgleda nesto zajednicko, mislim tim ljudima koji te "ne vide".... Ni klinac koji mene nije video, nikada se nije ni zaintersovao kako sam... ::)

motka

• Gost
« Odgovor #22 poslato: Maj 29, 2010, 09:47:26 posle podne »
To im je izgleda nesto zajednicko, mislim tim ljudima koji te "ne vide".... Ni klinac koji mene nije video, nikada se nije ni zaintersovao kako sam... ::)

Mislim da je jako pogresio sto se nije zainteresovao za tebe........ ;)

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #23 poslato: Maj 29, 2010, 10:55:33 posle podne »
 Ma to sam ja, hajde da se upoznamo da se izvinem..evo ovako bolan od najnovije nesreće (Boško me kaznio)!!

Van mreže Bastetus

• Profi Vozac
  • **
  • Pol: Žena
« Odgovor #24 poslato: Maj 30, 2010, 04:07:56 posle podne »
Hm...tesko:) Ovaj mali je '90-to godiste....videli smo se u sudu posle...Jedino mi je tad zahvalio sto ga nisam tuzila:))

Balansero

• Gost
« Odgovor #25 poslato: Maj 31, 2010, 09:18:14 pre podne »
Mislio sam da ce jos neko da otvori dusu pa da preprica svoje prvo "gorko iskustvo".

Van mreže nikolanixy

• Vozac
  • *
  • Pol: Muškarac
    • Nezavisni vozači
« Odgovor #26 poslato: Jun 23, 2010, 10:35:51 pre podne »
ex ja bih napisao kako mi deda ubio  suzukija al neznam slabo mi idu slova  :D
a sto kaze vlada:" njima treba dati lovacku a ne vozacku dozvolu skinula nas baba ko is puske".
Kawasaki zx9r :D

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #27 poslato: Jun 23, 2010, 02:07:18 posle podne »
Hmm. evo pre podne sam morao nešto do grada, normalno autom, kiša počela i baš iz dosade, proveravam sebe koliko, zaistinu pratim zbivanja oko sebe.
Muzika u autu, 8 zvučnika, 9ti wufer, nije glasna, taman da prija ali auto dobro dihtuje, slabo dopiru zvuci s'polja...Kapi kiše slepljene na ogledalo, na spoljnim retrovizorima umanjuje vidljivost. Imam dodate i one širokougaone za 'mrtvi ugao' ali i oni zamrljani od vode.
Primečujem da ne gledam često u desni retrovizor. Ne mogu reči da nisam dovoljno oprezan, jer mi, koji smo svaki dan na ulicama Beograda iz navike očekujemo i neočekivano...pitanje je samo koliko.
Klinci na skuterima, nikad seli za volan auta ni ne znaju koliko su 'nečujni i nevidljivi' za masu vozača.

Oprez, koristite često sirenu čak i kada ste sigurni da ste primečeni, duga svetla po danu takođe...jer razlika između, videti i mozgom registrovati je velika!

Van mreže GoranVojska

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Muškarac
  • Vozim dokle mogu ikoliko hocu
« Odgovor #28 poslato: Avgust 15, 2010, 09:33:09 posle podne »
da umem da pisem stihove na temu moto desavanja jbg moralo bi da izdam knjigu i to u nastavcima kao tihi don al ne mora sve da se zna jbg
Suzuki Bandit 1200s