Mart 28, 2026, 09:19:50 posle podne

Autor Tema: ŽIV NISAM A POLA ME NEMA!!  (Pročitano 24356 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
ŽIV NISAM A POLA ME NEMA!!
« poslato: Maj 29, 2010, 10:48:34 posle podne »
    Živ nisam a pola me nema!!

Modri moj oblače, crniš li se ili me odgovaraš da zajašem moju 'ticu trkačicu...Na žalost ne čeka me Kotlina 2010 zbog uslova ali mi Baroševac (moto-skup) šalje dobrodošlicu. Krečem li ili ne...normalno, odgovor se sam po sebi nameče...Ne može nam kiša ništa, jači smo od sudbine..
Dopisujem se sa mojom Marinće, zovem je da mi leči bolno srce, stradalo od košarkašice ali ona odgovara stihom, a stih sastavljen od osobe koja je završila sociologiju i filozofiju, baca što u bedak, što u sevdah! Slušam njen izbor mjuza i u mislima zavrčem ručicu, stežem, dlanovi se znoje, poleteo bih!

Polako krečem na spojku sa bajkerima (Iva zove, nije otišla za Vršac, hoče da se gledamo a ja već)...a sa njima tema padovi i baš im objašnjavam kako juće nisam bio svoj, vračajući se sa Meljaka i vunene životinjke na ražnju u Konaku Kraljevstvo, nisam skidao sa 150km/h ibarskom...jahao sam oblake, suicid ne uspeva uvek, živ stigoh, Boško gleda!
Da, Boško gleda ali koliko puta!?!
Levo,desno, levo desno i skrenusmo sa Ibarske prema Baroševcu a tek tamo, ples sa đavolom iza svake krivine...ljubimo se, vodimo platonsku ljubav!

A onda, veliki osmeh, od uveta, do uveta...kamion u susret, iza krivine od 90'...smrt ume biti uzbudljiva, zavisi kako ko gleda na nju! Za nekoga može biti bekstvo a za nekoga SPAS! Delić sek. hoču li ga sa moje desne, normalno ali nema mesta...dobro idemo na ispovest pravo u njive u želji da ne zabodem drvo. ne lezi vraže, mladič, ne više od 30 leta iz'Bosne, mota na svoju desnu, kabinom u njive a ja polegao i gas, gas, gas ali nema snage, ne  može me iščupati, fali mi barem 30tak konjića. Nisam znao da ponekad, kamionski točkovi mogu narasti kao kuća samo ako požele ili ako sam ja ispod njih! Vauu!!
Pregaziće me, spljoštiti, spljeskati, smlaviti....motor se zanosi, hvata malo i asfalta posle rizle sa obrenovačkog kopa, cima...kasno...udar, bol, vrisak u kacigi, samo ja ga čujem, puštam ručke da mi ne slome prste ručice kvačila i kočnica ali nisam bio brz...strah me je nadvladao, puštam ih tek posle treska kada gubim nebo, zemlju, levo, desno, svest...srećom on odlete, ne odvuče me a ja mirzino kolo po asfaltu!
Bistri mi se  nepoznato koje se pretvara u svesno...bol, čujem svoj glas kako vrištim, tražim majku, tražim oca, molim pomoć...plačem!! Neki motori oko mene, ljudi, bajkeri...dolazi vozač!
Mladić, crven u licu kao krava kad izvrne.....pokušavam, dolazeći sebi, pod velikim bolom objasniti mojima da ne želim frku, muriju, hitnu...neka ga puste i naka me odnesu do kampa...neču lekare niti kostolomce, hoću kuči, hoću u svoj krevet...hoču svoju Afriku!
Strasti se smiruju Bosanac, nikako da ode, molim ga, no što može a mene bolje da nema...jbg, kolo sreće još mi uvek stoji u debelom minusu, baš debelom!
Ni sam ne znam, prvo kamp, osmeh na licu, živ sam, Bakita zasmejava i pravac (Joksa je došao po mene sa ispraksiranim za letenje Niskoletačem) u KBC Bežanijska Kosa..ortopedi  i naravno rentgen!

Nisam dobar čovek i Bog takve neće!
Obnovio sam stare frakture, pukotine se malo proširile jer nisu se dobro uhvatile, nisam se operativno lečio, samo gips...nema novih preloma, dobar sam...nadasve ŽIV!!

Sve je ovo mogla biti istina koja se i vama može desiti, zar ne? Vi pripazite a ja ću i dalje teati po svom...
Nisam želeo da se poigram vašim emocijama...samo da vam kažem da život, je život...je život!

Da, ovo se meni desilo...istina je...kući sam i sada sam dobro...Malo vrištim, bolovi su to, ne opet, treći put ali opet živ!

Živ nisam a pola me nema!!

Bane, Ivana, Joksa, Niskoletač, Bakin, bajkeri od svuda...Crna Reka, HVALA, zapamtiču ali ne vračao vam takvu usligu, da

joksa

• Gost
Odg: ŽIV NISAM A POLA ME NEMA!!
« Odgovor #1 poslato: Maj 29, 2010, 11:01:14 posle podne »
Kada da ti vratim testise sto zaboravi kod mene u kolima? Ako ces da ih drzis u teglici, kolko vidim za drugo ti i ne trebaju. ;D ;D ;D ;D

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #2 poslato: Maj 29, 2010, 11:05:04 posle podne »
E sada cu iz inata da zovem marinče da me leči i neguje...U inat svima i u prkos svemu, do malopre me tešila a vi vaše nosite sa sobom kad ai onako nič ne vrede!! ;D

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #3 poslato: Maj 29, 2010, 11:07:33 posle podne »
Svega ovog ne bi bilo da me nije Iva kontaktirala i rekla da me čeka na Ušću a mi več krenuli...plač majke božije!! :o

Balansero

• Gost
« Odgovor #4 poslato: Maj 29, 2010, 11:08:08 posle podne »
Ziv ti nama bio...

joksa

• Gost
« Odgovor #5 poslato: Maj 29, 2010, 11:10:30 posle podne »
E sada cu iz inata da zovem marinče da me leči i neguje...U inat svima i u prkos svemu, do malopre me tešila a vi vaše nosite sa sobom kad ai onako nič ne vrede!! ;D
Napravicu ti klik-klak, pa mozes da joj poklonis da se igra. ;D ;D ;D

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #6 poslato: Maj 29, 2010, 11:14:43 posle podne »

Gospodo ja mislim da sto pre treba napraviti SKOLU DEFANZIVNE VOZNJE i kontaktirati Marka Uff-a i posavetovati se sa njim oko kocenja. Zemunac lepo sam ti rekao da kupis TDM-a....

Ziv bio DELIO....

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #7 poslato: Maj 29, 2010, 11:21:57 posle podne »
Živ ne bio bez moje kravice, moje Afrike, Afričice, ljubičice...Ma nije mi ništa (samo bol u grudima a srce mi se cepa)!!! ::)

W...eh, samo mi toliko i falilo jer Serbdak lepo uplovi u krivinu, gas do sledeče, opet smanji prođe i tako a moj stil koji Afrika zahteva je da samo držiš gas i obaraš levo desno (hmm, visoko težište, baš obečava obaranje) , bez ubrzanja samo konstantom brzinom...zaista toliko je očigledno da jo fali tih 20-30 konja..
Jbg...kriv sam 100% >:D

J...a šta ako izvadim iz moba br. rentgenologice-lepe cice koja mi je skidala ćega da bi zabeležila nešto lepo a ko zna možda je snimala i karlicu!?!
Video si je...nego da se trampimo za br tvoje sekretarice..nadam se da će mi pomoći oko izbora materijala, dezena i boja ;D

ma svi smo mi u crvenom čim sednemo na motor

Zoltan

• Gost
« Odgovor #8 poslato: Maj 29, 2010, 11:24:48 posle podne »
Svaka tebi cast!

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #9 poslato: Maj 29, 2010, 11:25:12 posle podne »
Pratim ja ovog mog koscatog prijatelja... Nekih 30 - 40 metara iza njega.  Afrika guta los put, dok moje magare stenje i poskakuje. Primio se moj koscati prijatelj pa pegla li pegla. Pretice i ostaje u levoj traci da mi da znak  da smem u preticanje.... Sve ide glatko...blizu Barosevca...Nepregledna desna krivina...ja kocim...jako kocim...Sosa mi leze na ledja i pritiska uz rezervoar...Kocim jos.. spustam u drugu...Put blatnjav, pun rizle...lakat krivina, a moj koscati prijatelj bez kocenja ulete u tu krivinu.... Prvo sam video kamion i zabezeknutu facu vozaca, a onda mog koscatog prijatelja kako se uvija na asfaltu...afrika lezi na sred puta....Kocim...
  Sosa vristi, skace s motora, trci do Zemunca...ja silazim i ne znam zasto ali vicem -"Ne mrdaj..." :icon_scratch:

Mrda moj koscati prijatelj po putu ko zmija. Pitam "Jel ruka"?  ..."Nije" jedva mi odgovara - "Podigni motor.."   :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:

Jebo te motor da te jebo - dici cu ga.. daj da vidimo sta je tebi....Kaze noga ...kuk...
 Guzva odjednom... Digoh motor, a moj sam parkirao skoro na sred puta da neko ne naleti ... Afrika tamo, Zemunac ovamo, top case negde u sredini, kljucevi na putu, maramice... Slika cudna, ali kad videh da se uvija i vristi bi mi nekako lakse - ziv je. Zakrpicemo ga.

Jedva smo oterali vozaca kamiona. Cokanlija je Zemunca posadio na trajk a cupavi Free weels je odvezao Afriku do kampa. Tamo nas saceka uvek veseli Bakin sa celom ekipom, pa se nas koscati prijatelj poceo polako oporavljati. Bakin mu je sipao neku vodicu da se osvezi, ali sve po gutljaj - dva... Nesto su se od te vodice stresali...

Ubrzo se javlja dezurni Joksa i dolazi sa iskusnim Niskoletacem po naseg koscatog prijatelja.
Nema veze sa temom, ali moram da pomenem Niskoletaca u kratkim pantalonama. Pita ga Bakin "Pa di ces takav...Di su ti stitnici za kolena". ..a ovaj zadize pantalone i pokazuje vec izubijana kolena. Bakin zacudjeno gleda i kaze " Pa ti nemas kolena.... :icon_scratch: i ne trebaju ti stitnici"....
 Smejasmo se, ali bilo je gusto...nasem koscatom prijatelju verujem jos uvek gusto...proci ce to... Ko nije pao ne zna...
 Drzi se druze.... i ukljuci jebeni telefon da mogu da te cujem... ???
...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #10 poslato: Maj 29, 2010, 11:35:29 posle podne »
Evo i meni kez oko glave...ma biće sve ok...hladi se pa malo psujem...boli do đavola!
Sada mi je sve smešno...ma srečan sam jahaću celo leto koje sam toliko čekao.
Iskreno oraspoložila me Marina...bez zeza zaista je to jedno divno stvorenje a ja jioj se, mamlaz još nisam izvinio...puštala mi muzičicu pa me sada manje boli...Joksa ne trebaju meni moje prepone, pozajmiču od Raše, vidio si kolika su mu OO...
Postavio bih fotku ali je vulgare...

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #11 poslato: Maj 29, 2010, 11:45:20 posle podne »
Cek, cek, polako...
Ne razumem... :icon_scratch:

Onako razbijen  *538 si sedeo na top case-u, na sred puta i cvrkutao  *325 na telefonce.... Pricao si dobrih 5 minuta. Ko te to tesio? Marince? *558
...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

joksa

• Gost
« Odgovor #12 poslato: Maj 29, 2010, 11:46:17 posle podne »
Citat
Živ ne bio bez moje kravice, moje Afrike, Afričice, ljubičice...Ma nije mi ništa (samo bol u grudima a srce mi se cepa)!!!
Ako je to ono cereste sto mu nije nista, utuvi u glavu da se Honda ne tera dalje od 5km od uzeg centra grada. Na seoskim putevima postaje nervozna, hoce da zbaci jahaca. ;D ;D

Citat
J...a šta ako izvadim iz moba br. rentgenologice-lepe cice koja mi je skidala ćega da bi zabeležila nešto lepo a ko zna možda je snimala i karlicu!?!
Kolko sam video, okrenula te na stomak, niskoletac je svedok. ;) Dal si zanimljiviji straga? ;D ;D ;D A mozda ti proveravala prostatu, za svaki slucaj. ;D ;D ;D

Citat
nego da se trampimo za br tvoje sekretarice..nadam se da će mi pomoći oko izbora materijala, dezena i boja
Lezi ti, odboluj. U ponedeljak ovde organizujem prvenstvo u igranju klikera. Od sutra prihvatam prijave. ;D ;D ;D

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #13 poslato: Maj 29, 2010, 11:49:18 posle podne »
Neka te neka bemvejašu jedan... ;D

Cek, cek, polako...
Ne razumem... :icon_scratch:

Onako razbijen  *538 si sedeo na top case-u, na sred puta i cvrkutao  *325 na telefonce.... Pricao si dobrih 5 minuta. Ko te to tesio? Marince? *558

ma ne to je bila Iva koja ja se sekirala...pa nema ona srce od kamena, sportista je to naš i to zlatan!!

Svaka tebi cast!

Zoltane dobro nam došao..

Van mreže Arpad

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #14 poslato: Maj 29, 2010, 11:54:11 posle podne »
E moj Zemunac,nemoj da se igraš sa životom  ;) još ni pivo nismo popili zajedno da se upoznamo ,aj sačekaj malo mame ti. ;)

Drago mi je da si ok

Pozdrav Arpad

Balansero

• Gost
« Odgovor #15 poslato: Maj 30, 2010, 12:02:25 pre podne »
1. Zemunas da se promeni u Niskoklizac

2.Ne znam odakle vam hrabrost u opste sa Hondama da krenete cak u Barosevac?

A taman sam hteo da tockiram Africu kad ono prc...izgleda da se prilikom pada pojebala i blokirala zadnja kocnica...te ga ostavismo usput kod nekog Jude mehanicara..

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #16 poslato: Maj 30, 2010, 12:04:30 pre podne »
Pa nisam ja kriv što Boško brka lončiče pa vodi sobom ono što je dobro a mene ostavlja...
Hvala...ma biću dobro, zaista me pola nema  adržim se kao da sam ceo čovek!!
Moračemo da se osladimo malo ječmom!

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #17 poslato: Maj 30, 2010, 12:05:27 pre podne »
VFR 750 psttt! :P

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #18 poslato: Maj 30, 2010, 12:08:37 pre podne »
BMX je za tebe isto ima tri slova.... ;)

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Balansero

• Gost
« Odgovor #19 poslato: Maj 30, 2010, 12:11:03 pre podne »
Ma kakav BMX,to je brzo za njega...mozda ponika neka... ;D ;D ;D ;D ;D