Mart 27, 2026, 02:58:35 posle podne

Autor Tema: zenska tura kroz Srbiju na par dana  (Pročitano 46505 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže sandra

• Profi Vozac
  • **
  • Pol: Žena
zenska tura kroz Srbiju na par dana
« poslato: Maj 31, 2010, 10:25:13 posle podne »
bas mi je palo napamet da se skupimo mi zene i devojcice i da organizujemo voznju po nasoj nam dragoj zemlji na  recimo 3 dana. Ako smatrate da je to mnogo mozemo da skratimo taj 1 dan.
Bila bi i dobra prilika da se malo upoznamo i druzimo.

Ovih dana cu razmisljati o putanji, a vi drage moje dame dajte neke predloge, sugestije i vase dragoceno misljenje o svemu ovome....

*71
« Poslednja izmena: Jun 04, 2010, 09:06:19 posle podne od strane sandra »

Van mreže Bobysha

• Moto manijak u usponu
  • Pol: Muškarac
Odg: zenska tura oko srbije za par dana
« Odgovor #1 poslato: Maj 31, 2010, 11:48:14 posle podne »
 ;D ;D ;D
što bi to bilo lepo videti, karavan ženskinja na motorima  ;D

Van mreže Anka

• Profi Vozac
  • **
  • Kcer ludog oca
« Odgovor #2 poslato: Maj 31, 2010, 11:52:23 posle podne »
Dobar predlog  *570 *572 *573 *561
Devojka moze da bude sa sela ali motor mora da je iz Japana

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #3 poslato: Maj 31, 2010, 11:54:28 posle podne »
;D ;D ;D
što bi to bilo lepo videti, karavan ženskinja na motorima  ;D
Moras ti da utrcis pa da zemlja gori!  ;D Hajde da ne miniramo temu.
Devojke neka vam je srecan put i lep provod!
Небитни пролазник

Zverka

• Gost
« Odgovor #4 poslato: Jun 01, 2010, 12:04:57 pre podne »
draga drageee volje, racunaj ...samo mi malo mnogo 3 dana...nemam godisnjeg ... :(
 a ni slobodnih  dana :(

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #5 poslato: Jun 01, 2010, 02:44:42 pre podne »
Oprostićete mi što se mešam u 'vašu' temu iz opravdanih razloga!

Kao prvo, izuzetno mi je drago da vidim da i u vašim redovima ima inicijativnih i kretaivnih osoba! Mogu vam napomeniti da od UMSa možete očekivati pomoć u vidu savete ruta, smeštaja i tehničke pomoći naših drugara iz unutrašnjosti Srbije!

U slučaju nedostataka osnovnih potrebština, stojim vam (lično) na ponudi za; komotni šator za 3 osobe, jednu kvalitetnu vreću za spavanje, nepropusnu put.torbu od 20tak litara, externi GPS kojeg morate povezati sa mobom koji podržava istih a ima ih i štitnike za kolena i laktove!!
Držim vam fige da se organizujete, da se zimi ne bi kajale...i naka va sprati lepo vreme i sreća!

Zemunac!! *3

Van mreže sandra

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #6 poslato: Jun 01, 2010, 11:23:20 pre podne »
bas lepo drage moje dame sto ste se oglasile.... danas i narednih par dana cu se baviti planom voznje.... trebalo bi mozda prvo krenuti od tacke polaska ili odakle i iz kojih krajeva srbije bi mi zene krenule na taj put. Ako dolazimo iz razlicitih krajeva, trebale bi izabrati neku tacku na pola puta, pa odatle racunati ostatak putesestvija. Ako znate jos neke dame i vase prijateljice koje bi se prikljucile, obavestite ih o temi. Leto tek dolazi vremena imamo, ali ga necemo gubiti nego praviti plan puta....

Zemunac hvala na predlozima. Sigurno cemo uzeti u obzir bilo kakvu pomoc kao i savet koji nam date. Hvala svim decacima na interesovanju i ostanite uz temu kako bi nam savetima upotpunili organizaciju putovanja.

Dakle drage dame.....

Odakle sve to krecemo i kom bi periodu vama to odgovaralo?
2 dana ili 3?
jeste li za kampovanje ili za pak malo udobniji smestaj od satora?
jeste li za reke ili planine, ili malo od obe?

svaki vas predlog je dobrodosao.....

*506

Van mreže pit

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #7 poslato: Jun 01, 2010, 12:06:05 posle podne »

Ako dodjete do Nisa slucajno vodim vas sve na klopu i prijavljujem se da vam budem vodich za juznu Srbiju.
deaktiviran 08.12.2010.g
po sopstvenom izboru
http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=6552.0

Zverka

• Gost
« Odgovor #8 poslato: Jun 01, 2010, 12:35:26 posle podne »
dva dana sreco ... pls...
da nebi morala da vas napustam na pola...
sto se tice  rute...SRBIJA  JE  JAKO LEPA ZEMLJA samo sto  gomila  nas to jos nije  videla... moze malo  od  oboje ...REKE SU  MI  MALO OMILJENIJE  al  bitno je  da je priroda...sto se smestaja tice... mozemo i da proverimo koja je  cena malo udobnijih (preko firme mogu da nadjem prenocista za mac 1600 din. sad ako  ima da se ne plati  to je  jos bolje...
u svakom slucaju  ja  sam za...TEREN JE  VEC PRIPREMLJEN :)

Van mreže pit

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #9 poslato: Jun 01, 2010, 12:40:57 posle podne »

U Nisu imate hostel Evropu gde je prenociste 1000 din ,sobe su sa 4-6 kreveta i kupatilom 2km od centra grada.
deaktiviran 08.12.2010.g
po sopstvenom izboru
http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=6552.0

Van mreže sandra

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #10 poslato: Jun 01, 2010, 12:57:43 posle podne »
odlicno zveri!!!! dva dana it is.... s tim sto mozemo da ukrademo i polovinu petka npr, kako bi se nasle na pola puta s drugim damama, lepo se odmorile pa sutradan putem lepota srbije. Sto se tice smestaja, postoji i ova vrijanta: http://motohost.org/search.php
ja prihvtam sve predloge. U zavisnosti od dubine dzepa i zelja odlucicemo lako.

sto se tice lokacija moja ideja je bila okolina Cacka... tamo je divno! u povratku ili vec nekako bi volela da svratimo do manastira Celije na reci gradac..... tamo ima jedan stari mlin, sveza pastrmka i najukusniji paradajz na svetu!!!   mljac, mljac...

Prvo bih ipak volela da se jave  dame koje bi isle na ovakvo druzenje kako bi znale iz kojih krajeva sbije sve dolazimo, i kako bi sve mogle zajednicki da stvaramo i pravimo plan puta.....

Van mreže sandra

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #11 poslato: Jun 01, 2010, 01:09:17 posle podne »

U Nisu imate hostel Evropu gde je prenociste 1000 din ,sobe su sa 4-6 kreveta i kupatilom 2km od centra grada.

dobra ideja, jedino sto je Anka iz Nisa, a mislim da bi njoj bas bilo glupo da se voza po kraju  ;)

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
  • BMW R-1200 GS Adventure
« Odgovor #12 poslato: Jun 01, 2010, 01:35:01 posle podne »
Ako hocete da spojite reku i planinu Djerdapska tura je prava stvar - fenomenalna priroda nacionalnog parka Djerdap, odlican put pun krivina neopterecen saobracajem, solidan i jeftin smestaj se moze naci u Karatasu pre Kladova. Samo 60-ak km auto outa, posto verujem da ga niko ne voli.

Ruta bi izlgledala ovako:

Beograd-Pozarevac-Veliko Gradiste-Golubac-Dinji Milanovac-Tekija-Kladovo

Povratak moze istim putem, a mogu i razne druge varijante preko Negotina, Rajackih Pimnica, Zajecara, Knjazevca, Svrljiga i Nisa, ali onda ima dosta auto puta.

Ako treba pomoc tu sam,

;)

Van mreže sandra

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #13 poslato: Jun 01, 2010, 01:44:09 posle podne »
bravo Gremline!!! to je zaista najlepsi deo Srbije.... evo ja glasam za ovaj predlog....

a vi dame?

Zverka

• Gost
« Odgovor #14 poslato: Jun 01, 2010, 01:47:08 posle podne »
MOZEEEE

nego ...nesto nam se malo " DEVOJCURAKA " PRIJAVILO ...

Van mreže sandra

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #15 poslato: Jun 01, 2010, 02:15:47 posle podne »
ja sam poslala porukice damma koje ja znam.... videcemo .....   nigde ne zurimo ..... jos uvek  ;D   

Van mreže motoklasik

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #16 poslato: Jun 03, 2010, 09:02:43 posle podne »
Ako hocete da spojite reku i planinu Djerdapska tura je prava stvar - fenomenalna priroda nacionalnog parka Djerdap, odlican put pun krivina neopterecen saobracajem, solidan i jeftin smestaj se moze naci u Karatasu pre Kladova. Samo 60-ak km auto outa, posto verujem da ga niko ne voli.

Ruta bi izlgledala ovako:

Beograd-Pozarevac-Veliko Gradiste-Golubac-Dinji Milanovac-Tekija-Kladovo

Povratak moze istim putem, a mogu i razne druge varijante preko Negotina, Rajackih Pimnica, Zajecara, Knjazevca, Svrljiga i Nisa, ali onda ima dosta auto puta.

Ako treba pomoc tu sam,

;)

A do Velikog Gradista je mozda jos lepse preko Panceva do Stare Palanke, pa skelom preko Dunava do Rama i Velikog Gradista. Ta voznja skelom preko Dunava je lep dozivljaj.

...

Van mreže sandra

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #17 poslato: Jun 04, 2010, 12:59:41 pre podne »
A do Velikog Gradista je mozda jos lepse preko Panceva do Stare Palanke, pa skelom preko Dunava do Rama i Velikog Gradista. Ta voznja skelom preko Dunava je lep dozivljaj.

moze li malo opsirnije?

hvala...

Van mreže motoklasik

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #18 poslato: Jun 04, 2010, 01:31:03 pre podne »

moze li malo opsirnije?

hvala...

Pa od Panceva prema Vrscu, pre Vrsca u Uljmi skrece se prema Beloj Crkvi i ide do Stare Palanke gde staje skela za Ram. Tu odmah pored pristana je par kafana, jede se uglavnom riba, sedis i gledas kad ce da dodje skela. Tu je inace najjuznija tacka kanala Dunav-Tisa-Dunav i tu se Veliki kanal uliva u Dunav, skela prakticno polazi iz kanala. Na tabli na slici je vreme polaska skele iz S.Palanke.
Skela ide preko, malo uzvodno, do Rama (ovo sa tvrdjavom je Ram), tu je Dunav jako sirok. Posle od Rama ima oko 30-ak km. do Velikog Gradista. Posle, kako je Gremlin napisao.

Pre Stare Palanke ima selo Jasenovo, sa vodopadima na reci Karas, ima i mali kafic u sumarku kod vodopada. Da, vodopadi u Banatu.

...

Kalina

• Gost
« Odgovor #19 poslato: Jun 04, 2010, 04:55:46 posle podne »
Draga moja Sandra, evo me!  ;D dobar ti je predlog, podrzavam i jedva cekam voznju!

A sto se tice skele u Beloj crkvi, znam gde je to, bas lepo mesto, bila sam tamo motorom.