Pozdrav svima! od sandre sam saznala za ovu lepu voznju i druzenje i vrlo sam zainteresovana!
Da se odmah ukljucim u organizaciju!
1.Bolji je drugi predlog za dolazak do skele,tj: Beograd-Pancevo-Kovin-Gaj-Dubovac-Banatska Palanka-SKELA-Ram.
Tu ima oko 100km voznje i predlazem da stignemo na tu skelu u 10h jer nas ceka dosta voznje,a lepo bi bilo svuda da stanemo.
Sto znaci da treba da krenemo u 8h! To uopste nije rano,leto je,vec ce biti poprilicno toplo,a lezite ranije dan uoci polaska. Znaci na nekoj pumpi da se okupimo 15ak min ranije,da se sipa gorivo,popije kafa i polako spakuje i krene. Naravno racunamo da cemo krenuti oko 8:15 jer zene uvek kasne ali to je prihvatljivo-akademskih 15min

! Uvek neko kasni,ali zato imamo pola sata fore, a i bolje da mi malo pricekamo skelu jer ona nas sigurno nece

!
I sto se skele tice,mislim da cena nece biti fiksna,jer kad mu dodju devojke bajkerke i osmehnu se,resicemo prevoz za cas!
2. Predlazem takodje da iz Kladova idemo sledecu marsutu:
Kladovo-Negotin-Bor-Borsko jezero-Strmosten-despotovac-Svilajnac.
Tu ima oko 140km, s'tim sto bi obavezno trebale da svratimo do Strmostena,prelepog restorana i vodopada.
I naravno kod bajkera Ribolovca koji nas je u Negotinu pozvao da mu budemo gosti na rucku-to bi nam ustvari bio dorucak!
3. Od Svilajnca se verovatno rastajemo sa devojkama iz drugih delova Srbije a ekipi koja nastavlja do Beograda predlazem 2 rute:
-Svilajnac-Topola-Arandjelovac-Lazarevac-pa ibarskom magistralom do Beograda.
Tu ima oko 150km.
ILI;
-Svilajnac-Topola-Mladenovac-Sopot-Beograd.
Tu ima oko 130km.
I bilo bi fino da se svrati u kantri klub Babe...
Dakle bilo koji od ova dva puta je dobar za voznju ali naravno u slucaju da budemo u nedostatku sa vremenom iz svilajnca uvek mozemo ibarskom magistralom (koju cemo ipak gledati da zaobidjemo jer je mnogo dosadna).
Cela nasa putesestvija bi bila oko 700km, ako vam je potrosnja motora oko 5,5L to bi bilo 4500din za gorivo.
Sto se spavanja tice ja sam za sator,a postavicemo ga vec negde na licu mesta,ne brinem se oko bilo kakve rezervacije i zakazivanja! Ko zeli moze i neki hotel,snaci cemo se!
Obavezno nosenje kupacih gaca (gornji deo po izboru

), jer se mozemo kupati u Milanovcu na Dunavu,u Borskom jezeru i ko zna jos gde!
Spavanje moze u Kladovu uz Dunav,ranije cemo stici,raspakujemo se,druzimo,odmorimo, a ujutru poranimo i pravac Negotin pa Borsko jezero..Stajacemo gde god nam se svidi,ali zato treba krenuti ranije pogotovo drugi dan jer je veca kilometraza a treba sve obici

!
Moze sve da stane u jedan vikend a u slucaju da hocete na 3 dana onda bolje da krenemo u petak,da ne produzavamo u ponedeljak.
Izjasnite se,dajte predloge pa da utanacimo detalje! Bice fenomenalno!!!