Mart 27, 2026, 04:49:51 posle podne

Autor Tema: zenska tura kroz Srbiju na par dana  (Pročitano 46558 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Kalina

• Gost
Odg: zenska tura kroz Srbiju na par dana
« Odgovor #120 poslato: Jun 15, 2010, 10:29:39 pre podne »
i da, hocu u Zdrelo OBAVEZNO!!!!  :)

Van mreže Bastetus

• Profi Vozac
  • **
  • Pol: Žena
« Odgovor #121 poslato: Jun 15, 2010, 10:40:59 pre podne »
Hvala:))))
Ako ne krecemo pre 7-8, meni je lakse da dodjem ujutru za Bg....imam rano brdo buseva vec od 4 ujutru..
Elem samo da se dogovorimo gde se nalazimo u Bgu....tj gde ce Sandra da me pokupi...i to je to...

Van mreže sandra

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #122 poslato: Jun 15, 2010, 11:56:10 pre podne »
drage moje dame.....

Izvinjavam vam se sto se nisam javljala i sto vam nisam prosledila informacije koje je trebalo, ali vidim da ste se vi vec snasle i bez mene. Hvala vam na trudu i na preuzetoj odgovornosti.
 ja sam nesto bas ovih dana u manjim problemima i guzvama pa nikako da se skupim i da se prikljucim organizaciji.

..... Kao prvo zelim da vas obavestim da sam nakon duzeg razmisljanja, odlucila da ipak nemam suvozaca. Razlog je jednostavan i realan.
Shvativsi da na ovu putanju prvi put idem, i da putevi nisu bas za medalju kao sto ni prognoza nije bas obecavajuca, odlucila sam da pozovem dragu nam Bastetus i obavestim je o odluci. Smatram takodje da su moji apetiti bili malo preterani i da nije realno da na ovakav dug put povezem nekog i budem odgovorna za istog.
Izuzetno mi je krivo sto sam joj pruzila laznu nadu i ocaranje ovim putesestvijem. Sad sam je razocarala i nikako ne mogu da joj objasnim koliko mi je krivo i zao sto sam pogresno procenila svoje mogucnosti...

Bastetus jos jednom ovako javno, oprosti i zaista mi je zao! Kao sto sam ti vec i rekla Nadoknadicu ti to nekako!! To je obecanje...

Kao sto vec i znate, Put smo pomerili za Petak zbog nesigurnih vremenskih prognoza. Silvana je vec rezervisala smestaj u Kladovu i tko smo resile nepoznanice.

Dakle, prvi dan puta nam je dobro poznat i on se nece promeniti. Za drugi dan puta cemo videti kao i za treci, u zavisnosti od vremenskih uslova. Fleksibilne smo i lako cemo promeniti nesto u plano ako nam se ucini da je tako najbolje.

Sa silvanom sam se vec dogovorila da nas ceka u 7 i 45 na prvom semaforu kad udjemo u Pancevo novim putem (to nije onaj put kojim smo isle na Devojacki bunar).
Mi bi trebale da se nadjemo dosta ranije stoga evo i Finalnog dogovora kako vise nista ne bi menjale, i mogle da se spakujemo kako treba i iskalkulisemo vreme sa svojim obavezama.

Beogradjanke i Obrenovcanke se nalaze u Petak 18.06.2010 god na ELP-ovoj pumpi nakon pancevackog mosta u 07.00
Da bi smo sa pumpe vec krenule najkasnije oko 07 i 20.  To vreme iskoristite za sipanje goriva i ostale provere.

Dakle drage moje dame, naoruzajte se foto aparatima, po mogucstvu nekom kamerom( ja je nemam) Kisnim odelima, vrecama za spavanje itd.....

Vidimo se na Pumpi u Petak u 07.00

*565

Van mreže sandra

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #123 poslato: Jun 15, 2010, 12:02:09 posle podne »
Anka i Zveri....

Izuzetno mi je zao sto ne mozete sa nama na ovaj put, ali sam zato sigurna da sledeci put necete propustiti.....

Mislicemo na vas i uzivati i za vas

Ljubim vas obe...

:-* b :-*  :-*  :-*  :-*  :-*

Van mreže Bastetus

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #124 poslato: Jun 15, 2010, 12:04:19 posle podne »
Sandra...jos jednom:), razumem i nije problem zaista.... Opusti se:))

Zelim Vam lep jako provod:)  *71 *71

Van mreže Makica

• Suvozac
  • *
  • Jedna od ludjih!
« Odgovor #125 poslato: Jun 15, 2010, 12:53:03 posle podne »
Devojke a sta mislite da podjemo u cetvrtak??? Znam,pomeramo non stop ali za sve je krivo vreme, a po kisi sam sto puta vozila ali je jednostavno ne podnosim!
Uostalom pogledajte pa procenite:

http://www.naslovi.net/vremenska-prognoza/beograd

Posto na put na kraju ide nas 5,ako je moguce da se sve prilagodimo zasto da ne,zasto kisnuti a ne uzivati u suncu,slikanju,ispijanju picenca bez skrivanja..
Pa zamislite samo da nam sve slike budu u kisnim odelima i sa kacigama...

Dakle,razmislite pa se izjasnite.

Van mreže sandra

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #126 poslato: Jun 15, 2010, 01:09:24 posle podne »
Makice, nema vise izmena...
razgovarala sam sa devojkama i cetvrtak je nemoguc i Slilvani I Kalini, s toga smo nasli zlatnu sredinu koja je petak

Kalina

• Gost
« Odgovor #127 poslato: Jun 15, 2010, 01:24:40 posle podne »
Maki, ja radim!!! Jedva sam uspela da se izborim za petak, cetvrtak - nema sanse

Van mreže Silvana

• Vozac
  • *
« Odgovor #128 poslato: Jun 16, 2010, 07:22:46 pre podne »
Čekam kod semafora na ulazu u Pvo, spremna za put. Ako točite gorivo na Elpu, onda nećemo ni stajati na pumpi u Pančevu, već odmah krećemo put skele. Sad samo ostaje da dočekamo petak :)

Van mreže Phobos

• Dobar Vozac
  • **
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #129 poslato: Jun 16, 2010, 03:07:41 posle podne »

..... Kao prvo zelim da vas obavestim da sam nakon duzeg razmisljanja, odlucila da ipak nemam suvozaca. Razlog je jednostavan i realan.
Shvativsi da na ovu putanju prvi put idem, i da putevi nisu bas za medalju kao sto ni prognoza nije bas obecavajuca, odlucila sam da pozovem dragu nam Bastetus i obavestim je o odluci. Smatram takodje da su moji apetiti bili malo preterani i da nije realno da na ovakav dug put povezem nekog i budem odgovorna za istog.
Izuzetno mi je krivo sto sam joj pruzila laznu nadu i ocaranje ovim putesestvijem. Sad sam je razocarala i nikako ne mogu da joj objasnim koliko mi je krivo i zao sto sam pogresno procenila svoje mogucnosti...

Bastetus jos jednom ovako javno, oprosti i zaista mi je zao! Kao sto sam ti vec i rekla Nadoknadicu ti to nekako!! To je obecanje...

Kakav bezvezan razlog da otkacis suvozaca pred polazak!  :o
Izvinite za off
Yamaha TDM 850

Van mreže Bastetus

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #130 poslato: Jun 16, 2010, 03:12:34 posle podne »
Phobos nema razloga za off, ja sam sasvim ok sa njenom odlukom ;). Krivo mi jeste...naravno....ali daleko od toga da se ljutim ili bilo sta slicno. Razumem je...

Bice jos nekih prilika ;D, a i na kraju kupicu i ja taj motor jednog dana.... >:D

Van mreže Silvana

• Vozac
  • *
« Odgovor #131 poslato: Jun 16, 2010, 03:46:26 posle podne »
Kakav bezvezan razlog da otkacis suvozaca pred polazak!  :o
Izvinite za off

Razlog više nego dobar za razumnog čoveka. Ne vidim bolji osim da ni Sandra ne ide. Taj bi valjda više odgovarao.???
Off je neprimeren. Odluka je samo Sandrina, a Bastetus je vrlo uviđavna. Teško da će je ovo sad utešiti, ali nije ovo kraj, već početak naših tura! ;) Ali ne treba grlom u jagode, ljudi. Ja ne bih snosila odgovornost za još jedan život s obzirom na moje iskustvo i skidam kapu Sandri što je poželela da još neko uživa s nama  :-*. Ne sumnjam u njene dobre namere.

Van mreže Bastetus

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #132 poslato: Jun 16, 2010, 04:54:34 posle podne »
Citat
Nije ovo kraj, već početak naših tura! ;) Ali ne treba grlom u jagode, ljudi. Ja ne bih snosila odgovornost za još jedan život s obzirom na moje iskustvo i skidam kapu Sandri što je poželela da još neko uživa s nama  :-*. Ne sumnjam u njene dobre namere.
*119 *556 *546
« Poslednja izmena: Jun 16, 2010, 05:58:09 posle podne od strane Bastetus »

Kalina

• Gost
« Odgovor #133 poslato: Jun 16, 2010, 05:21:44 posle podne »
Razumem i ja Sandru, bas iz tog razloga nisam uopste ponudila da uzmem suvozaca.A ti, Bastetus, nemoj da se sekiras, bice jos tura i vozicemo se obavezno zajedno, to je tek POCETAK, kao sto je rekla Silvana!

Van mreže Makica

• Suvozac
  • *
  • Jedna od ludjih!
« Odgovor #134 poslato: Jun 17, 2010, 12:42:54 pre podne »
@Phobos

Prvo dobro razmisli pre nego sto lupis nesto!!!

Van mreže Makica

• Suvozac
  • *
  • Jedna od ludjih!
« Odgovor #135 poslato: Jun 17, 2010, 12:48:37 pre podne »
http://www.naslovi.net/vremenska-prognoza/beograd

Elem devojke izgleda da se provlacimo sa prognozom,taman smo eskivirale koliko vidim ocajnu nedelju  ;), a ovi prolazni pljuskovi se mogu podneti  :)  ;)

Sutra po podne polako pakovanje   :)

Van mreže Silvana

• Vozac
  • *
« Odgovor #136 poslato: Jun 17, 2010, 12:52:37 pre podne »
 *22 *22 *22 *42 *68 *86 *315 *315 *315 *566 *566 *566 *566 *566 *573 *573 *573 *573

Van mreže Silvana

• Vozac
  • *
« Odgovor #137 poslato: Jun 17, 2010, 12:54:06 pre podne »
petak
18. jun    
18˚C
30˚C

Grmljavina popodne
Vetar: 8 SSE
Vlažnost: 61%
Padavine: 60%    

Grmeće od jutra 8)

KIKA-Viktorija

• Gost
« Odgovor #138 poslato: Jun 17, 2010, 11:13:34 pre podne »
SREĆAN PUT  i lep provod devojke !!!!!

Zverka

• Gost
« Odgovor #139 poslato: Jun 17, 2010, 11:42:01 pre podne »
SREĆAN PUT  i lep provod devojke !!!!!

;)

nemojte da radite  nista  sto ja  ne bi  :)