drage moje dame.....
Izvinjavam vam se sto se nisam javljala i sto vam nisam prosledila informacije koje je trebalo, ali vidim da ste se vi vec snasle i bez mene. Hvala vam na trudu i na preuzetoj odgovornosti.
ja sam nesto bas ovih dana u manjim problemima i guzvama pa nikako da se skupim i da se prikljucim organizaciji.
..... Kao prvo zelim da vas obavestim da sam nakon duzeg razmisljanja, odlucila da ipak nemam suvozaca. Razlog je jednostavan i realan.
Shvativsi da na ovu putanju prvi put idem, i da putevi nisu bas za medalju kao sto ni prognoza nije bas obecavajuca, odlucila sam da pozovem dragu nam Bastetus i obavestim je o odluci. Smatram takodje da su moji apetiti bili malo preterani i da nije realno da na ovakav dug put povezem nekog i budem odgovorna za istog.
Izuzetno mi je krivo sto sam joj pruzila laznu nadu i ocaranje ovim putesestvijem. Sad sam je razocarala i nikako ne mogu da joj objasnim koliko mi je krivo i zao sto sam pogresno procenila svoje mogucnosti...
Bastetus jos jednom ovako javno, oprosti i zaista mi je zao! Kao sto sam ti vec i rekla Nadoknadicu ti to nekako!! To je obecanje...
Kao sto vec i znate, Put smo pomerili za Petak zbog nesigurnih vremenskih prognoza. Silvana je vec rezervisala smestaj u Kladovu i tko smo resile nepoznanice.
Dakle, prvi dan puta nam je dobro poznat i on se nece promeniti. Za drugi dan puta cemo videti kao i za treci, u zavisnosti od vremenskih uslova. Fleksibilne smo i lako cemo promeniti nesto u plano ako nam se ucini da je tako najbolje.
Sa silvanom sam se vec dogovorila da nas ceka u 7 i 45 na prvom semaforu kad udjemo u Pancevo novim putem (to nije onaj put kojim smo isle na Devojacki bunar).
Mi bi trebale da se nadjemo dosta ranije stoga evo i Finalnog dogovora kako vise nista ne bi menjale, i mogle da se spakujemo kako treba i iskalkulisemo vreme sa svojim obavezama.
Beogradjanke i Obrenovcanke se nalaze u Petak 18.06.2010 god na ELP-ovoj pumpi nakon pancevackog mosta u
07.00Da bi smo sa pumpe vec krenule najkasnije oko 07 i 20. To vreme iskoristite za sipanje goriva i ostale provere.
Dakle drage moje dame, naoruzajte se foto aparatima, po mogucstvu nekom kamerom( ja je nemam) Kisnim odelima, vrecama za spavanje itd.....
Vidimo se na Pumpi u Petak u
07.00