Mart 29, 2026, 12:19:39 pre podne

Autor Tema: Da li sam ja lud??  (Pročitano 18796 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže VojaBG

• Profi Vozac
  • **
  • Pol: Muškarac
  • Vetar u kosi svuda me nosi...
Odg: Da li sam ja lud??
« Odgovor #40 poslato: Jun 09, 2010, 12:32:06 posle podne »
Ovo je za mene novost. Ja nisam nikad upoznao ni jednog takvog.
Pitanje je da li si uopšte i upoznao jednoga?!  :D
Razlika je između sresti i upoznati!  ;)

Van mreže prpa_zr

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #41 poslato: Jun 09, 2010, 12:36:04 posle podne »
Ovo je za mene novost. Ja nisam nikad upoznao ni jednog takvog.

da ne preterujemo, svaka priča ima dva kraja... da ne brzamo odma' sa etiketiranjem..

uostalom, stereotip za bajkere i jeste da su divljaci, budale, krimosi, neobrazovani, nekulturni.. a gde je realna slika

pa opet svi znamo ko smo i kakvi smo..

još jednom, nemojmo suditi preoštro o svima na osnovu loših primera pojedinaca
...

Van mreže VojaBG

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #42 poslato: Jun 09, 2010, 12:50:05 posle podne »
da ne preterujemo, svaka priča ima dva kraja... da ne brzamo odma' sa etiketiranjem..

uostalom, stereotip za bajkere i jeste da su divljaci, budale, krimosi, neobrazovani, nekulturni.. a gde je realna slika

pa opet svi znamo ko smo i kakvi smo..

još jednom, nemojmo suditi preoštro o svima na osnovu loših primera pojedinaca
*556
Slažem se u potpunosti!  ;)

Van mreže Crni Leptir

• Moto manijak u usponu
  • Free Rider
    • Private Website
« Odgovor #43 poslato: Jun 09, 2010, 01:15:57 posle podne »

... a tog rizika pandur zahvaljujucu svom poslu nema.Kapiras.

Grešiš. U okviru uprave policije postoji i odeljenje za zakonitost u radu i oni jedva čekaju takve, to im je posao.  ;)

Crni Leptir© 2006 All Rights Reserved

Van mreže Clive Burr

• Suvozac
  • *
« Odgovor #44 poslato: Jun 09, 2010, 02:12:59 posle podne »
Ljudi, da li je moguce da se i dalje tera prica "sta ima veze sto je divljak, to je njegova stvar, svako snosi krivicu za svoje postupke, itd...", cak vidim i da nema veze sto je pandur, ukoliko jeste?!?! Pa jel potrebno da vas takav sjebe kao sto je sjebo ovog nesrecnog decka, pa da osudite skota. Makar verbalno. Pa evo zasto ne treba nikom da bude svejedno.
To sto je pandur itekako ima veze, ljudi su objasnili zasto. Da ih ima postenih, po zakonu verovatnoce mora da ih ima. Jako su retki. A i da nije pandur, jel to ok da vozi kraden motor?!?  Verovatno je zbog tog kradenog motora i ostavio onog momka u jarku, ko psa, i pobegao.  Bitno je da je "kolega"? Takvom "kolegi" ja licno zelim da odgovara krivicno i da najebe na svaki moguci nacin, a vi kako hocete.

Van mreže VojaBG

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #45 poslato: Jun 09, 2010, 02:23:53 posle podne »
Možda je samo stranac a ne divljak, informacije nisu potvrđene, zato nemojmo donositi zaključke bez veze.  :icon_scratch:

Van mreže Clive Burr

• Suvozac
  • *
« Odgovor #46 poslato: Jun 09, 2010, 02:35:45 posle podne »
I to je tacno. Mrsimo na osnovu dostupnih podataka.....

SsnMarko

• Gost
« Odgovor #47 poslato: Jun 09, 2010, 02:57:12 posle podne »
Možda je samo stranac a ne divljak, informacije nisu potvrđene, zato nemojmo donositi zaključke bez veze.  :icon_scratch:
Ne, divljak je 100%, to nam je rekao lik koji se vozio pa naisao par min posle. Rekao mu je taj lik da je nema papire i da mora da pali. Ali je ovaj mislio da su zajedno pa nije nista reagovao...

Van mreže prpa_zr

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #48 poslato: Jun 09, 2010, 03:12:10 posle podne »
Ne, divljak je 100%, to nam je rekao lik koji se vozio pa naisao par min posle. Rekao mu je taj lik da je nema papire i da mora da pali. Ali je ovaj mislio da su zajedno pa nije nista reagovao...

Eto ti jedan svedok, sad još jednog i to je to
...

Van mreže pit

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #49 poslato: Jun 09, 2010, 03:21:39 posle podne »

Ono sto je meni neshvatyljivo i diskriminatorski je sam uvidjaj od strane policiji koji uopste ne dopusta mogucnost da te je neko drugi iseko i da si zbog toga sleteo i slomio kljucnu kost.I jos treba da budes srecan sto nisi popio krivicnu prijavu.Jebem te drzavo i zakonu koj te propisa.
deaktiviran 08.12.2010.g
po sopstvenom izboru
http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=6552.0

SsnMarko

• Gost
« Odgovor #50 poslato: Jun 09, 2010, 03:25:42 posle podne »
Ali on nije video sta se desilo, on je video samo izgled decka. Ostavio je podatke ako treba da prepozna decka jer ga je lepo video... Ali izgleda dzabe...

SsnMarko

• Gost
« Odgovor #51 poslato: Jun 09, 2010, 03:27:31 posle podne »

Ono sto je meni neshvatyljivo i diskriminatorski je sam uvidjaj od strane policiji koji uopste ne dopusta mogucnost da te je neko drugi iseko i da si zbog toga sleteo i slomio kljucnu kost.I jos treba da budes srecan sto nisi popio krivicnu prijavu.Jebem te drzavo i zakonu koj te propisa.

Druze, tim recima mi je rekao pandur! " neka bude srecan sto nije popio krivicnu prijavu..."
Ja nisam mogao da verujem sta mi covek prica... Po njegovom je dozvoljeno preticanje dva motora u sred krivine pri punoj liniji... To je sve normalno...  ??? ???

Van mreže Crni Leptir

• Moto manijak u usponu
  • Free Rider
    • Private Website
« Odgovor #52 poslato: Jun 09, 2010, 03:40:15 posle podne »
Nije normalno, to je ugrozavanje saobracaja opasnom radnjom, ali problem je ako nemas svedoka... tvoja rec protiv njegove, pa ljude na sudu oslobadjaju ubistva jer nemaju dokaza. To je sav problem.

Crni Leptir© 2006 All Rights Reserved

SsnMarko

• Gost
« Odgovor #53 poslato: Jun 09, 2010, 03:59:07 posle podne »
Evo stigao mi je policiski zapisnik... Koja je ovo sprdacina... :) Ovi su bezobrazni koliko su teski...

Pazi ovo,
              U saobracajnoj nezgodi LAKE TELESNE POVREDE zadobio je vozac motocikla... POlomis kljucnu kost, povredis koleno, i ogulis obe ruke kao krastavac, ali to su lake telesne povrede...  ???

Po izjavi vozaca, da skratim, nigde se pominje da je ovaj njega preticao vec da je vozio ispred njega sve vreme i izgubio kontrolu... A i ja sam izjavio da ga je preticao i on je izjavio...

Pazi stoke, napisali su da je pri proveri alkometrom uoceno prisustvo alkohola pa ne istom na VMA uzeta krv na analizu na alkohol  ??? ??? ??? Pandur izlazi iz sobe 13 u Urgentnom i prilazi meni kaze mi da je alkometar 0.00 !!

I sada ko koga zajebava?!?! Svi smo mi budale, ne kapiram???

Van mreže SAĆO

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #54 poslato: Jun 09, 2010, 04:29:29 posle podne »
E to sa alkoholom im je proveren sistem,uvek pali.
Znam par slucajeva u mom kraju gde su ljudima smestili na taj nacin,zadnji je kad je kombi naleteo na auto auto-skole i u zapisniku je pisalo da je devojka koja je vozila auto imala 2,5 promila alkohola.
Naravno vlasnik kombija je jedan imucni gospodin koji ima veze na sve strane. :icon_scratch:

Van mreže Clive Burr

• Suvozac
  • *
« Odgovor #55 poslato: Jun 09, 2010, 06:53:56 posle podne »
Izgleda da i ovaj batica ima veze. Inace, bilo koji lom kosti, pa i malog prsta (moj slucaj) se pravno tretira kao teska telesna povreda, tako da zapisnik definitivno nema veze s mozgom i cudi me, cak i u policiji kakva je nasa, da je moguce da je ovo zvanicni zapisnik.

zodiac

• Gost
« Odgovor #56 poslato: Jun 09, 2010, 08:00:41 posle podne »
Vrana vrani oci ne vadi. A ovim decacima koji me opominju za generalizaciju, mogu da porucim samo jedno: casni ljudi se ne bave necasnim poslovima. Svi su oni isti, do jednog. I svi bi uradili 'za kolegu' ovo sto je ovaj moron napisao u zapisniku, bez izuzetka.

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #57 poslato: Jun 09, 2010, 08:42:25 posle podne »
Verujem da bi u ovom slucaju pomogla advokatska kancelarija koja zastupa MAS. Jeste to u povoju, ali eto razloga da prica krene. Da li si clan MAS-a?
...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže prpa_zr

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #58 poslato: Jun 09, 2010, 09:50:58 posle podne »
Vrana vrani oci ne vadi. A ovim decacima koji me opominju za generalizaciju, mogu da porucim samo jedno: casni ljudi se ne bave necasnim poslovima. Svi su oni isti, do jednog. I svi bi uradili 'za kolegu' ovo sto je ovaj moron napisao u zapisniku, bez izuzetka.

da te dečak ne opominje opet za generalizaciju, evo par objašnjenja.. svaki policijski zapisnik mora imati navode tj izvore informacija.. izjave učesnika, svedoka, izveštaje lekara.. kao prilog kada slučaj ide kod sudije za prekršaje.. pa ukoliko postoje neslaganja sa pomenutim zapisnikom i poluškolovani pravnik će oboriti to čak i pred podmazanim sudijom... a ukoliko imate ambicioznog tužioca taj će jedva dočekati da od nekog pandura pravi primer poštovanja pravila službe...
...

zodiac

• Gost
« Odgovor #59 poslato: Jun 09, 2010, 10:26:24 posle podne »
Ja ne znam u kojoj ti drzavi zivis, ali ocigledno nije ista kao ova moja. Jer to sto pises u praksi se ne desava nikad.