Unapred se izvinjavam za off!!!
Zodiac, ovo sto sad radis sa Prpom, pocinje da lici na ono sa Wolverinom, to nije dobro, i sam to mozes da pretpostavis...
Opljuvavas urednicko BJB ponasanje a to isto bi i ti radio... Banovanje... U cemu je razlika!? Zasto sebi dajes veca prava nego drugima?? Nisi urednik foruma koliko sam primetio...
Prpa_zr, a tebi imam da kazem sledece:
Panduri su dobermani (psi, ali placeni) od ovog loseg sistema s ciljem da takav sistem i ostane. Mislis da se mozes baviti politikom a ne pokvariti se? Mislis da mozes biti pandur a ne ...? Ne zivi u iluziji ili bar ne dovodi druge u iluziju! Da, postoje pojedinci koji se
jos nisu pokvarili. Ali su prakticno zanemarljiv procenat. A pokvarice se sigurno ili ce napustiti ta mesta!!! Meni je pun qurac celog sistema ali celog!
Sve je laz, prevara, manipulacija, debilizam za idiote i naivne...! Siva eminecija, politicari, sudije, panduri, "sposobni" biznismeni, veze i vezice, iskompleksirani mali ljudi koju pljuju po tim istima a da su na njihom mestu bili bi isti takvi a ako ne i gori...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sve odlazi u qurac, ma sta pricam sve je vec otislo nepopravljivo u tri lepe materine...
1. Postoje oni koji to vide i znaju.
2. Postoje oni koji to naslucuju.
3.a. Postoje oni koji to vide i znaju ili bar naslucuju a ipak negiraju...
3.b. Postoje oni koji to ni ne naslucuju.
U narodu postoje izrazi...