Da li je stav MAS-a da MAS-ov forum pripada clanovima istog? Pa da li je stvarno potrebno da odgovaram na takvo pitanje? Ako to nije stav MAS-a, onda je MAS u zescem problemu. A crtanje je pomenuo darinjo, kao sto je tvoj veliki prijatelj prpa pominjao mracne kutke, horoskope i tome slicno. Ali ti ne vidis uvrede, ocigledno je da citas i tumacis i dijagonalno, i selektivno. Ono sto ja vidim iz cele ove price je da vi na ovom forumu delujete kao copor, i cim se nekom skrene paznja na ponasanje, svi skocite, mada nikog ovde i ne poznajete. To se desilo onda, desava se i sada, pa mi, clanovi klubova, treba valjda da budemo tihi i u manjini na sopstvenom forumu, da bi filozofi preletaci mogli da se razmahnu. I onda ja treba da trpim da mi jedan balavac ovde drzi predavanja o zivotu, prodaje moral, siri vidike i slicna sranja? I ti ne vidis problem u tome?
A verujem da necu biti jedini kome ce se ova situacija ovde skurciti. Jer je ovo sto vi radite klasicna zloupotreba gostoprimstva. Razocarao si me, Jokso. Ja sam mislio da si ti dobro razumeo da ja nikada ne formiram misljenje o grupi, vec o pojedincu, pricali smo o tome. Bio sam korektan nakon Usca i nisam vam se mesao u posao na forumu, bez obzira da li se sa vama slazem ili ne. A ti i pored toga upadas gde ti nije mesto, petljas se u stvari koje te se ne ticu, i prozivas me.
I ponovo, posto vidim da nije jasno ni kada napisem pedeset puta: ja pisem samo u svoje ime. Kada budem prenosio stav kluba, to cu posebno naznaciti.