Mart 31, 2026, 04:15:16 pre podne

Autor Tema: NOVI PROTEST, 17.07.2010.  (Pročitano 83657 puta)

0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

zodiac

• Gost
Odg: NOVI PROTEST, 17.07.2010.
« Odgovor #420 poslato: Jul 22, 2010, 10:07:06 posle podne »
Izgleda da nisam bio dovoljno jasan. Ovde se postuju pravila koja domacin odredi. Ako nisi u stanju da ih postujes, nije ti mesto ovde.

zodiac

• Gost
« Odgovor #421 poslato: Jul 22, 2010, 10:14:56 posle podne »
Crven Bane, pogresno si shvatio, ali svako ima pravo da gresi, to je ljudski. Ovde su samostalci itekako dobrodosli, dok ne provociraju, i ne petljaju se u rad domacina. Izgleda da nekim ljudima, uz demokratiju, treba dati i uputstvo za upotrebu. U suprotnom se demokratija pretvara u anarhiju, a tooga ovde nece biti. Ovo se, naravno, ne odnosi na tebe, i zao mi je zbog tvoje odluke, ali je postujem. Pozdrav, i sve najbolje.
« Poslednja izmena: Jul 22, 2010, 10:32:05 posle podne od strane zodiac »

Van mreže Malisha

• Profi Vozac
  • **
  • Pol: Muškarac
    • MK Valjevo
« Odgovor #422 poslato: Jul 22, 2010, 10:54:11 posle podne »
  *4 Zasto se niko iz MASa nije odazvao

Mene ovo mnogo vise zanima nego bilo cija promocija,hoce li se ko iz UO oglasiti po ovom pitanju ili planirate jos 30 strana da se  *314 sa UMS-om,AMS-om.... >:( >:( >:(
Kawasaki VN 800

gade

• Gost
« Odgovor #423 poslato: Jul 22, 2010, 11:47:07 posle podne »
NARAVNO OVA JEBACINA IZMEDJU NAS IDE SAMO RA  RUKU  ONIMA TAMO  POTIV KOJIH SE BORIMO  ALI BRE OPAMETIMO SE MALO VISE , HEBE MI SE KO JE POKRENUO  AKCIJU VAZNO JE DA JE ODRZA I DACE SE ODRZAVATI DOK NAS NESKAPIRAJU , ALI PRVO MI TREBA NAS DA SKAPIRAMO

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #424 poslato: Jul 23, 2010, 12:44:31 pre podne »
Ja bih najvise voleo da sledeci protest bude najmasovniji i najbolje medijski propracen do sada, ali kako se stvari ovde odvijaju, tesko da ce tako da bude. Oterali ste ljude koji hoce i mogu da pomognu u medijima, kako vidim tu ulogu preuzimate na sebe. Ako budete radili na promociji protesta kao sto ste radili na neuspeloj konferenciji za stampu, tesko da ce neko iz unutrasnjosti doci da ucestvuje na protestu za koji niko ne zna.
Pa jel to ta demokratija, sloboda misljenja i pravilo da nema banovanja na MAS forumu ? Izgleda da su ta pravila jako rastegljiva. Ne mozete da ostvarite saradnju sa AMS-om, ne mozete sa UMS-om, znaci da i niste za saradnju, a sami tesko da cete nesto da uradite. Jako je neodgovorno od vas da preuzimate sami breme za borbu oko ukidanja taksi, a niste kadri da izvedete to kako treba. Zbog toga ce da ispastaju svi motorciklisti Srbije.

Ti si clan UMS-a. Ovo se mora prekinuti vec jednom.

Prvi citiran post - upravo zbog te "sitnice" necemo saradjivati. Ocekivali smo da ce bas oni koji imaju veze sa medijima, pozvati medije i napraviti reklamu kao za prosli protest. Racunali smo na tu pomoc, ali nje nije bilo. Opravdanje da to niko od njih nije trazio je najblaze receno - bezobrazluk.

Drugi citiran post - AMS ima najvise 40 clanova. UMS ima najvise 70 clanova. MAS ima 50 klubova ( skoro 2000 clanova ).
Preterano smo verovali saradnicima, a saradnici umesto da rade za opstu stvar i za sve nas - oni rade na licnoj promociji. To se vise nece ponoviti. Zato dalje radimo sami i zato necemo dozvoliti nikakve provokacije na tu temu. Demokratski forum jeste, ali neke granice se vise nece prelaziti. MAS je ovde domacin, a ti si gost. Ponasaj se kao kod bilo koga drugoga u gostima. Nista manje - nista vise.

Danas ste se pojavljivali jedan po jedan sa istim pitanjem. Mislite da smo toliko glupi. PROVOKACIJA MAS-a  SE NE TOLERISE.
...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže mrle

• Profi Vozac
  • **
  • BORN TO BE MRLE
« Odgovor #425 poslato: Jul 23, 2010, 08:24:57 pre podne »
razočaran sam u uredništvo foruma

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #426 poslato: Jul 23, 2010, 09:11:32 pre podne »
ja sam skroz zbunjen ... evo i zodiac je gost...
sta se deshava ljudi !?:(

Van mreže ZX-12R

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #427 poslato: Jul 23, 2010, 09:45:48 pre podne »

Neznam sta da kazem i kako da opisem sve ovo sto se desavalo ovih proslih dana.Mozda samo sa dve reci zbunjenost i razocarenje kompletnim desavanjem i novo nastalom situacijom.Kad je krenula akcija i pripreme za prvi protest u Aprilu rekoh sebi odlicno najzad kod vecine volja da se nesto pozitivno i korisno ucini za kompletnu motociklisticku populaciju cele nam Srbije.Ali ne lezi vraze, nasta sva ova gungula, svadja i rasprava, rekao bih sasvim bespotrebna i na stetu svih nas, a stvarno neznam u ciju korist.Steta je nacinjena, mnogo ali zaista mnogo vremena ce trebati da se sve dovede u red, medjuljudski odnosi vrate na nivo gde su i bili i pocne opet normalno da se razgovara.
 Da ne gnjavim i smaram mnogo, jednostavno mislim da svi akteri treba da spuste loptu, porazmisle i shvate da treba da se radi za dobrobit bajkera, a ne za sopstvenu promociju. Pozdrav.
This bike is a lean, mean, electric green, fighting machine

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #428 poslato: Jul 23, 2010, 10:29:08 pre podne »
 Ima li jos slika sa protesta?

Malo smo se zaneli sa ovim raspravama i izvinjavam se svima zbog toga.

Nastavljamo dalje u nekom lepsem i mirnijem tonu.

;)
...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže velimlje

• Vozac
  • *
  • BMW R1200GS
« Odgovor #429 poslato: Jul 23, 2010, 11:00:33 pre podne »
Da ne bude zabune , i ja sam clan UMS-a , ali za razliku od svih vas pojma nemam sta se desava kod nas , sem onog sto mogu ovde da procitam

Zalostno je da se svadate , nema za tim potrebe

Necu da ulazim u debate , jer vas neznam toliko , ali zamislite se ...

U najboljim zeljama da se nade zajednicki jezik , pozdrav svima !

DEKI FAMILIJA

• Gost
« Odgovor #430 poslato: Jul 23, 2010, 11:27:44 pre podne »
ja sam skroz zbunjen ... evo i zodiac je gost...
sta se deshava ljudi !?:(

FAMILIJA VECERAS PREISPITUJE SVOJE CLANSTVO U MAS-u, JA ĆU GLASATI ZA ODLAZAK PA AKO SKUPSTINA KLUBA PODRZI I JA BRISEM NALOG. DOSTA JE BILO, LICEMERIMA SA LEPIM REČNIKOM ZELIM USPEH U DALJEM RADU.........

Van mreže Malisha

• Profi Vozac
  • **
    • MK Valjevo
« Odgovor #431 poslato: Jul 23, 2010, 11:32:09 pre podne »
  *4 Zasto se niko iz MASa nije odazvao

Mene ovo mnogo vise zanima nego bilo cija promocija,hoce li se ko iz UO oglasiti po ovom pitanju ili planirate jos 30 strana da se  *314 sa UMS-om,AMS-om.... >:( >:( >:(

Hoce li se ko oglasiti iz UO ili je ovo totalno nebitna informacija????
« Poslednja izmena: Jul 23, 2010, 04:04:58 posle podne od strane vudu »
Kawasaki VN 800

Van mreže cale xx

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #432 poslato: Jul 23, 2010, 04:28:11 posle podne »
Dakle,nije bitno da li sam bio,ni sta sam tamo uradio-bitno je KO me je vodio ??? Stvarno je vreme da se neko iz UO MAS oglasi i objasni o cemu se ovde radi i ko zaj...va celu stvar!

Van mreže Husar - MC DeWheels

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #433 poslato: Jul 23, 2010, 10:05:18 posle podne »
   Mozda sam ucinio gresku kada zimus nisam prihvatio kandidaturu za predsednika MAS-a... verovao sam da ima boljih kandidata.
   Zamolio bih Vas da nenapustate MAS, sacekajmo kraj sezone, lako se izabere novo rukovodstvo. Akcenat trebamo dati na protest i borbu za NASA prava. Ljudska prava.
   Bio sam relativno protiv ulaska "samostalaca" u MAS ali mi je drago da se resenje naslo u obliku UMS-a. To je prihvatljivo za organizaciju kakva je MAS.
   Svako od nas treba da da doprinos za uspesnost protesta bez obzira da li je u nekoj organizaciji ili nije. Svi smo isto pogodjeni drzavnim terorom na svakom koraku a za sad jedino mi mozemo i znamo da se suprotstavimo tome. Budimo jedno, budimo isti u ovoj borbi. Sada nije nista bitnije od toga.
   Ucinicu sve, koliko je u mojoj moci, da se NAS protest uspesno zavrsi. Nevolim da pricam o tome sta sam ucinio za bilo sta da ne bi preslo u egoisticno hvalisanje ali da napomenem samo da smo imali podrsku stranih bajkera posle price sa njima gde su shvatili nasu borbu i izrazili zelju da stanu uz nas.
   Po meni je sramota za one koji nesvesno (ili mozda svesno) unose pometnju medju nas i za one koji se podvedu tim pricama i ne pojave na protestu a ljudi (stranci) koje nase nedace nedoticu nam daju fizicku i moralnu podrsku.
   Idemo dalje... nedajte se obeshrabriti... bitno je da smo zajedno.

nosim rock'n'roll u srcu kilometre osvajam

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #434 poslato: Jul 23, 2010, 10:22:50 posle podne »
Da se razumemo...na prošlom a i ovom protestu, bili su svi koji su hteli da budu...Niko ih nije molio, niko ih puškom nije terao...

Bili su bajkeri pod kapom MASa..
Bili su bajkeri pod kapom UMSa..
Bili su bajkeri koji ne pripadaju klupskoj prići,
koji ne pripadaju ni jednoj uniji..

Ovaj protest će biti nastavljen, od svih...nećemo mešati neraščiščene odnose sa zajedničkom borbom ka istom cilju!
O zaslugama, neki drugi put!!

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #435 poslato: Jul 23, 2010, 10:31:47 posle podne »
Neprimereno je nadmetanje...'čiji je veči'..
neprimereno je svojatanje i hvalisanje. vezano za sam protest, medije, pažnju..

Okrenimo se suštini...naka svako počisti svoje dvorište i na kraju, haj'mo opet na ulicu, tamo nam je mesto...samo se tamo možemo izboriti za svoja prava. Svi do jednoga oni, ovi, naši, vaši, svačiji i ničiji...ma svi...bukvalno svi!

Van mreže ZX-12R

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #436 poslato: Jul 23, 2010, 10:34:52 posle podne »
  Mozda sam ucinio gresku kada zimus nisam prihvatio kandidaturu za predsednika MAS-a... verovao sam da ima boljih kandidata.
   Zamolio bih Vas da nenapustate MAS, sacekajmo kraj sezone, lako se izabere novo rukovodstvo. Akcenat trebamo dati na protest i borbu za NASA prava. Ljudska prava.
   Bio sam relativno protiv ulaska "samostalaca" u MAS ali mi je drago da se resenje naslo u obliku UMS-a. To je prihvatljivo za organizaciju kakva je MAS.
   Svako od nas treba da da doprinos za uspesnost protesta bez obzira da li je u nekoj organizaciji ili nije. Svi smo isto pogodjeni drzavnim terorom na svakom koraku a za sad jedino mi mozemo i znamo da se suprotstavimo tome. Budimo jedno, budimo isti u ovoj borbi. Sada nije nista bitnije od toga.
   Ucinicu sve, koliko je u mojoj moci, da se NAS protest uspesno zavrsi. Nevolim da pricam o tome sta sam ucinio za bilo sta da ne bi preslo u egoisticno hvalisanje ali da napomenem samo da smo imali podrsku stranih bajkera posle price sa njima gde su shvatili nasu borbu i izrazili zelju da stanu uz nas.
   Po meni je sramota za one koji nesvesno (ili mozda svesno) unose pometnju medju nas i za one koji se podvedu tim pricama i ne pojave na protestu a ljudi (stranci) koje nase nedace nedoticu nam daju fizicku i moralnu podrsku.
   Idemo dalje... nedajte se obeshrabriti... bitno je da smo zajedno.

@Husar
  Svaka ti cast za ovo sto si rekao. Tako se govori, bez povisene intonacije, bez vike, galame, bez vredjanja drugih neistomisljenika,a uz obstrano razumevanje i miran ton, uvazavanjem sagovornika da se mnogo uciniti na popravljanju nastale situacije.Jos jednom respekt za tebe i pozdrav
This bike is a lean, mean, electric green, fighting machine

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #437 poslato: Jul 23, 2010, 10:44:15 posle podne »
 @Husar
  Svaka ti cast za ovo sto si rekao. Tako se govori, bez povisene intonacije, bez vike, galame, bez vredjanja drugih neistomisljenika,a uz obstrano razumevanje i miran ton, uvazavanjem sagovornika da se mnogo uciniti na popravljanju nastale situacije.Jos jednom respekt za tebe i pozdrav

ZX, vrati se na sve postove i videčeš da je malo onih koji su 'galamili' a i to je više u vezi ne raščiščenih odnosa na relaciji MAS/ums nego za sam Protest...slažeš li se!?!

Van mreže Arpad

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #438 poslato: Jul 24, 2010, 03:16:47 pre podne »
Da se razumemo...na prošlom a i ovom protestu, bili su svi koji su hteli da budu...Niko ih nije molio, niko ih puškom nije terao...

Bili su bajkeri pod kapom MASa..
Bili su bajkeri pod kapom UMSa..
Bili su bajkeri koji ne pripadaju klupskoj prići,
koji ne pripadaju ni jednoj uniji..

Ovaj protest će biti nastavljen, od svih...nećemo mešati neraščiščene odnose sa zajedničkom borbom ka istom cilju!
O zaslugama, neki drugi put!!

i Bili su klupski bez organizacije!!!!!!!!!!!!!!

Brate odmaraj se treba ti.

DLVcompany

• Gost
« Odgovor #439 poslato: Jul 24, 2010, 01:24:41 posle podne »
ja sam iz vespa kluba...registracija za nase motore je red velicina kao i za yuga.
nas 8 (deo ljudi je bio sprecen) je doslo na skup na usce da podrzi vas protest....sto se nas tice organizacija je ok prosla!

ako ovako nastavite ne mozete da ocekujete da ljudi iz unutrasjosti trce u beograd kada kod....ubijate celu pricu(ne znam ko iz kojih razloga)..koloiko vidim ljudi iz valjeva, zw-12r i drugi spustaju loptu i pokusavaju da pokrpe sto se srediti moze...ali ovde je izgleda bitnija klubska boja nego konacni cilj?!?!
toliko od nekog ko je neutralan i zeli da ovo uspe
pozdrav
drustvo ljubitelja vespe beograd