Jovana! Nista neistinito nisam rekao niti napisao ! Ni rec,ni tacku,ni zarez !
I da nemam nista protiv Era,mozes procitati u mom postu o vasem skupu od prosle godine
http://www.motoasocijacijasrbije.com/forumm/index.php?topic=3384.60 vec sam samo izneo impresije sa ovogodisnjeg skupa,a one nikako nisu bile povoljne !
Prosle godine tri dana,a ove godine uzeto prenociste na Zlatibor kako bi na vasem skupu proveo dva dana !
Ali hajmo redom !
Svako ko me dobro poznaje,a ni tebi nisam nepoznat,zna da sam veliki zagovornik pomoci klubu domacinu,odnosno placanja ulaza,sto znaci da sam potpuno upoznat sa pravilima!
Ali ako sam dobro upoznat i spreman bez pogovora da platim ulaz,ne znaci da me nece iznervirati prvi kontakt na ulazu :"Brate 400 dinara !" Na ulazu je radio vas clan (ne mogu da se setim imena) 40-ih godina sa dugom kosom i bradom !
Ono sto sebi zameram je sto sam tada neprimereno reagovao,ali sam se brzo smirio i sa osmehom zatrazio od brata da ponovi docek,sto je isti uz izvinjenje i ucinio,na cemu sam mu zahvalan !Posluzen sam tada solju i pogacom! E,onda nastupa trenutak da se Era na kapiji iznervira,jer je nekoliko puta bezuspesno pozivao momka sa rakijom da dodje i posluzi pridosle goste !
Tada sam i tebe video ! Iskreno receno,ocekivao sam da ces prici da se pozdravimo,jer se ne znamo od juce,ali ti nas bar i sa daljine pozdravi i to je sto se pozdrava od Era tice kraj!
E,sad sto se pasulja tice !
Prema flajeru i najavi skupa,rucak je bio u 14h. Pozvan od strane mojih klupskih drugova da je poceo rucak odlazim,sto mogu posvedociti i momci iz Crne reke,moji klupski,Saco i dr.( znaci nema reci o tome da ja izigravam kralja i cekam da mi neko rucak donese). Ispod satre su se videli samo prazni tanjiri,a na mestu gde se delio pasulj nije vise bilo ni kazana ! Bilo je moj prijatelju Jovana tacno 14,50h,jer sam namerno pogledao u sat ! I umesto da deli pasulj,rostiljdzija prasti sa rostiljem samo tako ! E pa brate moj dragi,nije skup Era organizovan sa ruckom u hotelu pa da podela rucka traje 90min. Istine radi,i prosle godine pasulj je deljen manje od sat vremena,sto nisam tada hteo da iznosim,jer sam smatrao da je to nesrecna okolnost ! Znaci da imam zlu nameru,to bih napisao jos pre godinu dana !
E,sad brate,da se razumemo ! Nije meni do tanjira pasulja,nego do principa ! Ima brat dovoljno novca da jede u bilo kom restoranu u Uzicu !!!
Na kraju,ako smatras da nije bilo razloga za nezadovoljstvo i ako je Vudu nesto slagao,nek ostane konstatacija da sam ZAO( ovaj epitet mi je za 43 godine zivota prvi put dodeljen) i BEZOBRAZAN !
Pozdrav Sasa !