Ukoliko bi neko mogao da mi da bilo kakvu informaciju ili da stupi u kontakt sa "bajkerom" kako se predstavio kao Zuber iz Novog Sada bio bih mu veoma zahvalan.
Isti je pre oko mesec dana u Novom Sadu šutno, oborio i oštetio motor jednom bajkeru prijatelju mog prijatelja, koji je inače Srbin iz Hrvatske i poseduje HR tablu na motoru. To se ne bi puno ticalo mene i mog kluba da isti nije tom prilikom izjavio: "Ja sam Zuber iz Čoper Srbija i proteraću te za Hrvatsku"! te sam ja sinoć u Novom Sadu došao u neprijatnu situaciju da se čoveku pravdam i ubedjujem ga da mi nemamo nikakve veze sa tim, kao i što nemamo jer tog čoveka niti poznajem, niti je bio u ovom klubu, niti će biti. Ne znam ni koje su mu pobude za tako nešto. Srećom pa prijatelji kod kojih smo bili znaju vrlo dobro ko su čoperaši i kakva je u opšte naša filozofija. Ne moram da pričam o šteti koja je mogla biti nanešena klubu da nemamo zajedničkih prijatelja, ili o neprijatnostima koje bi mogli naši članovi da dožive u Hrvatskoj.
Zbog toga bih voleo da stupim u kontakt sa čovekom da vidimo da li se možda radi o nekakavom nesporazumu
ili ako se stvarno predstavljao kao naš član, da mu pomognemo da nadje svoje mesto u bajkerskom svetu.