Mart 31, 2026, 11:00:41 posle podne

Autor Tema: Kvalitet novih motora kupljenih kod nas  (Pročitano 1686 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže pit

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
  • Pol: Muškarac
Kvalitet novih motora kupljenih kod nas
« poslato: Jul 08, 2010, 09:52:34 pre podne »

Interesujeme misljenje bajkera sa ovih prostora u vezi kvaliteta motora koji su kupljeni u nasim salonima .Naime svedoci smo da je kod automobila situacija takva da su vozila kupljena u inostranstvu kvalitetnije nego ova koja su kupljena ovde( cast izuzecima) e da li je tako kod motora bas me zanima ?
deaktiviran 08.12.2010.g
po sopstvenom izboru
http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=6552.0

acapn

• Gost
Odg: Kvalitet novih motora kupljenih kod nas
« Odgovor #1 poslato: Jul 08, 2010, 06:59:01 posle podne »
Ne verujem da sklapaju posebno primerke samo za nase majusno trziste, tako da mislim da je kvalitet isti kao u Evropi.

Ribolovac

• Gost
« Odgovor #2 poslato: Jul 08, 2010, 07:30:49 posle podne »
Na zalost nisam te srece da da pisem iz prve ruke sto se tice novih motora ali sam ipak
misljenja da je kvalitet novih proizvoda u moto industriji znatno opao .Kod vecine proizvodjaca
je u pitanju trka za novcem sto ce reci da proizvod treba konstruisati i napraviti u sto
kracem vremenu i sa sto manja ulaganja a da ipak "sluzi svrsi ".Uostalom tako je danas sa
svim tehnickim proizvodima.Moguce je samo da motori za izvorna i eventualno USA trziste
odskacu kvalitetom ali i tu se ne bih kladio.I na kraju ostavio bih rezervu u svom misljenju
za top modele, koji su vecini nedostupni, da su u kvalitetu koji opravdava njihovu cenu.

zodiac

• Gost
« Odgovor #3 poslato: Jul 16, 2010, 12:22:52 pre podne »
Kvalitet je opao i u auto, i u moto industriji od 2000-te na ovamo. Slusao sam bas pre par meseci par skandaloznih prica iz Mercedesovog servisa, jedna od njih je da E klasa pocinje da pokazuje koroziju na najrazlicitijim mestima posle 2-3 godine. To ni kod Alfe nije tako kratko drzalo :D Ipak, mislim da je kod nas najveci problem gorivo na koje vozimo, i fals ulje koje sipamo. To ni Kraz ne bi izdrzao, kakav motor i auto...