Mart 30, 2026, 12:08:49 pre podne

Autor Tema: POKAJANJE I IZVINJENJE  (Pročitano 1262 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
POKAJANJE I IZVINJENJE
« poslato: Jul 18, 2010, 01:47:14 posle podne »
 Pocetak price samostalnih motociklista Srbije je dijametralno razlicit od ovoga sto se danas zove UMS.
Ulozio sam mnogo truda u sve to.

Sad se kajem.

Uvukao sam u to svog kuma, smorio ljude u MAS-u, dosadio i Bogu i narodu lobirajuci za nesto sto ne odgovara ideji od koje sam krenuo. Na kraju sam izgleda izgubio i dragog prijatelja.

Koristim ovo mesto da se izvinim svim ljudima koje sam na bilo koji nacin uvukao u ovu ( po meni pogresnu ) pricu.

Predlazem MAS-u da ukine podforum UMS, a razloge cu nabrojati...

- ime - Unija Motociklista Srbije - nema tu samostalaca... to su svi motociklisti Srbije. Ambicija je vrlo jasna.
Nemaju je svi u UMS -u, ali snaznija manjina je ima.

- dogovor je bio da UMS radi pod MAS-om i da se uvek u prvi plan stavlja MAS. Dogovor nije ispostovan. Primera ima mnogo. Ne bih vas time davio, ali ako bude potrebe rado cu ih prikazati.

- obelezija UMS-a kao kandidata za prijem u MAS ne sadrze znak MAS-a. Mislim na clanske karte. Ostali klubovi nose znacke i prisivke MAS-a i imaju znak MAS-a na svojim clanskim kartama. UMS ce to uraditi po prijemu u MAS...aha!

- koriscenje protesta za promociju UMS-a...ima li negde kraja? Nije to fer igra.

- forum - od koga napraviste vasar bezgranicnim svadjama izmedju sebe, zatim zamerkama urednistvu foruma, vredjanjem svih drugih...samo ste vi dobri i ispravni.... varate se - niste!

- vasi rezultati ? Ima li ih uopste? Svu energiju ste usmerili ka stvaranju politicki podobnog jezgra, pa ste zaboravili zasto postojite...

Smatram da ste dobili mnogo, a da to niste nicim zasluzili i da ste zloupotrebili gostoprimstvo ovog foruma.

Ne vidim razlog da dalje koristite privilegije koje ste imali.

Moje misljenje. Urednistvo foruma odlucuje.

Odgovore sam trazio od pocetka. Neke sam dobio - neke nisam. Sada mi odgovori nisu bitni, pa temu zakljucavam.
...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com