Ma daj te bre ljudi pustite ulje,ulje smo sipali,sad nas ovo muci!
Fora jeste druze u tome da si ti sipao ulje ali ima drugih ljudi koji ce citati ovu temu za mesec dva i naci se u dilemi da li motul valja ili ne.
Nisam ni pominjao da je motul preko najjeftinije ulje već sam pričao o razlici u ceni kod nas i preko i tvrdim (jer sam kupovao iz Nemačke) da je tamo motul skuplji nego kod nas, pa sam na osnovu toga rekao da je ovaj u Srbiji lošijeg kvaliteta. Moguće da ovaj nesrećni link koga postavih ispade da je skoro ista cena ali u principu nije. Moram da nadjem račun koliko sam tačno platio 4 litra u Nemačkoj pa postavim ovde....
OK sad konacno znamo o cemu pricas, mada si nesretni link postavio za americko trziste gde su cene u dolarima i neverovatno su niske cak i da su u evrima su niske, ko nas jebe kad smo sa ove strane bare

Brate ja motul kupujem u MASS-u mada ima lik u Novom Sadu koji ga donosi od negde i daje nesto zanemarljivo jeftinije, pa ne rizikujem da uzmem od njega. a lepo sam ti napisao u svom prethodnom postu
motul 300V ( sintetika) Factory Line double ester 15W50 pakovanje od 4 litre te u MASS-u kosta 66,4e a sto se tice preko evo ti link iz Hain Gericke
http://www.hein-gericke.de/technik/ol/motorol/motul-300v-4t-factory-line-15w50-vollsynthetisch-4-liter.htmltako da ne vidim kako je to kod nas jeftinije posto je Hain Gericke nemacka firma, imaju radnju i u Holandiji i mozda jos negde po evropi.
Znaci kod nas je motul skuplji nesto sitno tj. 4.5e na 4 litre, vidim ja da ces ipak ti placati rucak u Kolibi