Mart 28, 2026, 08:07:34 pre podne

Autor Tema: Pijani pesak izleteo na put pa pravo Zeljku pod tockove  (Pročitano 3458 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

roki43

• Gost
Pijani pesak izleteo na put pa pravo Zeljku pod tockove
« poslato: Avgust 22, 2010, 10:23:04 pre podne »
Sinoc na Avalskom putu pijani pesak istrcao na put Zeljku pravo pod tockove. Sta reci? Sutra ce biti objavljeno na medijima:
MOTOCIKLISTA PREGAZIO PESAKA NA AVALSKOM PUTU.  Nece sigurno reci: PIJANI PESAK ISTRCAO NA PUT I NALATEO NA MOTOCIKLISTU. Mislim da ce se složiti samnom da je to velika razlika

Van mreže Popsy

• Suvozac
  • *
  • Pol: Muškarac
  • Come to the dark side. We have cookies...
Odg: Pijani pesak izleteo na put pa pravo Zeljku pod tockove
« Odgovor #1 poslato: Avgust 22, 2010, 11:45:32 pre podne »
krenuli smo da se okupimo kod Jimmija na Avali, popijemo pice i da mi ispričaju kako im je do 00 bilo na letovanju i da mi kažu kako sam woosie što nisam išao i ja. Zextreme i Danijela su me čekali kod 1000 ruža taman da ispale cigaru i da mi se pohvale novim Anakee 2 gumama koje drže ko blesave... još ja kažem "idemo lagano, ja nemam takve gume i nemogu da se jurim"... lagano jedna, druga krivina i kod prve autobuske stanice (kafana Komina ili nešto slično) situacija sledeća...

u levoj traci stoji autobus na stanici i iza njega kolona.... idemo lagano i najednom na nekih 2 m od Željka iskoračuje čovek na put nama leđima okrenut... oboje skačemo na sirenu i kočnicu ali čovek nastavlja da ide ka sredini kolovoza i dalje okrenut leđima, Željko beži ka sredine trake mećutim ne uspeva da izbegne pešaka koji se ni na jedan momenat nije niti okrenuo, niti usporio... dolazi do kontakta... sve što sam iskucao se desilo u 0.5 sec

Željko i Danijela preleću preko motora, stim što je Željko zakačio glavom autobus i zatim skoro podleteo pod njega... pešak je odleteo na drugu stranu... samo da napomenem, pešak nije trčao da uđe u autobus, sve je bilo otprilike između prvog i drugog točka autobusa... šta je hteo to meni nije ni sada jasno...

Never underestimate the power of the dark side ...

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #2 poslato: Avgust 22, 2010, 12:02:04 posle podne »
Niste se upitali a da li čovek (bez obzira šta je uradio, ipak je čovek) ima problema sa sluhom. Takvi ljudi su često, zbog manjka osečaja koja nam daju naša čula, dobrano felerični, dezorijentisani....Ne mora uvek biti krivac alkohol!

Ne znam, nisam bio na mestu događaja, samo nagađam....
A ti Popsy kada već pišeš o tome mogao bi i par reči o Zextremu i Daci a ne da se sada pitamo a šta je bilo sa njima, imaju li ozbiljnje povrede a i da li je taj čovek prošao sa težim povredama...

Van mreže pit

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #3 poslato: Avgust 22, 2010, 01:31:57 posle podne »
Niste se upitali a da li čovek (bez obzira šta je uradio, ipak je čovek) ima problema sa sluhom. Takvi ljudi su često, zbog manjka osečaja koja nam daju naša čula, dobrano felerični, dezorijentisani....Ne mora uvek biti krivac alkohol!

Ne znam, nisam bio na mestu događaja, samo nagađam....
A ti Popsy kada već pišeš o tome mogao bi i par reči o Zextremu i Daci a ne da se sada pitamo a šta je bilo sa njima, imaju li ozbiljnje povrede a i da li je taj čovek prošao sa težim povredama...

Ako je imao problema sa sluhom (mada koje je verovatnoca za to) onda nije imao problemna sa vidom.Mene su oduvek uzasavali pesaci koji prelaze pesacki ne osvrcuci se zato sto imaju prednost.... mada mu slaba vajda od prednosti ako auto recimo ima slabe kocnice al aj sad budala je bilo i bice ih uvek.
deaktiviran 08.12.2010.g
po sopstvenom izboru
http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=6552.0

roki43

• Gost
« Odgovor #4 poslato: Avgust 22, 2010, 01:38:43 posle podne »
Zemunac potpuno si upravu i nisam zeleo nikoga da uvredim niti da optuzim samo sam komentarisao eventualnu reakciju MEDIJA I JAVNOSTI kada su ovakve situacije u pitanju. Uvek smo mi nekako krivi za sve a nikako onaj drugi ucesnik u saobracaju. Kako mi je Popsy preneo Zeljko je slomio kljucnu kost i povredio koleno njegova devojka se malo ugruvala a pesak je bio u kriticnom stanju. Ima otvoren prelom butne kosti i potres mozga. Navodno mu je stanje sada stabilno.
Pozdrav

Van mreže Crni Leptir

• Moto manijak u usponu
  • Free Rider
    • Private Website
« Odgovor #5 poslato: Avgust 22, 2010, 01:54:14 posle podne »
Taj ako je gluv nije valjda i glup. Sreća je za Željka pa ste vi tu bili kao svedoci.

Crni Leptir© 2006 All Rights Reserved

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #6 poslato: Avgust 22, 2010, 08:20:39 posle podne »
Ljudi zasto je ova tema u crnoj hronici?

Hvala Bogu svi su zivi. Premestam temu.
...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže Popsy

• Suvozac
  • *
  • Come to the dark side. We have cookies...
« Odgovor #7 poslato: Avgust 22, 2010, 11:45:34 posle podne »
Hvala rokiju43 na pomoći sinoć pošto sam ja bio možda i najpogubljeniji... sve se desilo ispred mene i ništa se nije moglo uraditi da se izbegne. Najveći problem je bio što je pešak iskočio bukvalno pred točkove na nekih 2-3 metra ispred Željka i nastavio tako leđima okrenut da ide ka sredini puta... Željko je probao da ga izbegne ali ga je bukvalno pešak stigao...

bitno je da su svi dobro, Danijela ima ugruvano stopalo i skakuće po kući a Željko gunđa ko zmaj jel su mu namestili longetu od stopala pa do dupeta i stavili su mu onu 8cu preko ramena za ključnu kost...

Hvala takođe masi ljudi koji su stali i pitali dal treba pomoći .
Never underestimate the power of the dark side ...

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #8 poslato: Avgust 23, 2010, 01:48:55 pre podne »
Vidi se da ti nije bilo lako...pa nije sve jedno gledati drugare kako padaju, zbog tamo nekog, erlavog i izgubljenog...
Sluh je vezan sa vidom kao i sva čula...vid dobrano reaguje na zvuk...no pitanje je šta je tom čoveku bilo u glavi (možda mali, zeleni)!

Nadamo se da će se njih dvoje brzo oporaviti i uskoro biti ponovo u sedlu! Želim im to što pre.

Zverka

• Gost
« Odgovor #9 poslato: Avgust 23, 2010, 10:08:24 pre podne »
CEKAJ  BRE ...
sve vreme pokusavam da skontam o kom ZELJKU se ovde pise ...
o "nenormalnom " ili neko dr.
sto se tice njih dvoje u svakom slucaju im zelim STO BRZI oporavak
a sto se pesaka  tice ...jedino sto mogu da kazem je  ja sam na sudu  zato sto je  JEDNA MATORA KOBILETINA PRELAZILA PESACKI NA NJENO CRVENO ..UOPSTE NE GLEDAJUCI  NI LEVO NI DESNO ...
sa VISOKO PODIGNUTOM GLAVOM u fazonu KO IH JEBE JA  SAM PESAK  MORAJU DA STANU ...
sve vam je  jasno ...
NEK SE ZELJA  naoruza  sa strpljenjem...i  nek vec pripremi  DOBRANOG ADVOKATA

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #10 poslato: Avgust 23, 2010, 02:27:28 posle podne »
Ovaj vozi SuperTeneru 750...da ne tražim sada fotka...ali ako treba, kaži..

Van mreže miskoR6

• Dobar Vozac
  • **
  • R6 ni za drugi 6
« Odgovor #11 poslato: Novembar 13, 2012, 11:24:45 pre podne »
Pored obuke za vozace ja bih organizovao obuku i za pesake. Napunio si 18 godina i hoces da se kreces putem gde postoje i automobili i motori a ne samo ovce i pasnjaci. Na obuku pa jedno 1000 dinara plati da te nauce kako da se ponasas kao pesak a ne da ljudi na motorima ginu a oni u automobilima idu u zatvore zato sto neki skot od pesaka misli da je oslobodio Beograd ili ko zna sta vec pa ima pravo da ide i na crveno i da ne gleda i da se sepiri i dize nos. To je u nekim zemljama vrlo lepo reseno, nije pesacki?- Vozac nije kriv i tacka.
Ispred krivine zavrni gas-to ti je jedini spas!