Ako smo na Moto Susretu kod prijatelja pili dan ili dva,
hajdemo da treće jutro odnosno u nedelju ujutru provedemo bez alkohola da bi organizam pokušao da se izbori sa onom količinom
koja je još preostala u njemu, a svi naši prijatelji bezbedno stignu kući i da nam svi moto susreti ostanu u lepom sećanju svima...
Oni koji me znaju znaju i zašto i zbog koga ja ovo sada pišem...
Bio sam kod naših dragih Čokanlija Duće i Gospe na svadbi gde sam se proveo možda najbolje do sad na bilo kojoj svadbi u životu,
ali jedna pesma koju je naručio mladoženja mi je naterala suze u oči jer je bila naručena za jednog našeg više nego dobrog prijatelja,
Bajkera koji je trebao zauzeti svoje počasno mesto za našim Bajkerskim stolom na Čokanlijskoj svadbi ali je sticajem okolnosti,
čitaj preteranom količinom alkohola u nedelju ujutru koliko smo informisani svi koji ga poznajemo doživeo ozbiljan pad sa motocikla
i trenutno je u Urgentnom Centru, u kako kažu sada veštačkoj komi u kojoj se nalazi već nedelju dana...
Molim se gospodu Bogu za život i zdravlje našeg prijatelja, kao i svi prijatelji i članovi kluba čiji je on uzoran i predan predsednik,
a ujedno molim sve Moto Klubove da razmisle o mojim rečima i zabrane točenje alkohola na svojim Moto skupovima u nedelju ujutru...