ako postoji ``politichka volja`` na svakom forumu moze da se vaspostavi ``pendrek demokratija``

e sad... na ovom forumu je uredjivachka ekipa vrlo tolerantna i malo feleksibilnija nego na nekim drugim forumima
tamo gde prestanem da dolazim ... ok, mislim da tu nemogu da iznesem svoje stavove iz nekog razloga ... koji god da je ...
tamo gde me izbace ... ok, pokupish svoju lopaticu i kanticu i odesh na drugo mesto da se ``igrash`` ... kraj priche
tamo gde sam sebe obrishem ... pa to nisam radio, ali kad bi to uradio samo bi otishao, bez tuznih pricha a sigurno nebi
pljunuo sam na sebe i napravio drugi nick i pokushavao da kucam inkognito .. to mi je pomalo gej

... ako vec postoji
potreba da nesto napishem, registrovao bi opet nalog ili bi trazio aktivaciju naloga ...
ja sam doshao na UMS forum da vidim sta ima ... obrisali su me

cool... ne zele ljudi da pishem nishta po forumu ...
a mogao sam na napravim lazni profil, mogao sam na napravim zilion profila, da na par tema nabijem tim profilima broj poruka
pa da samom sebi dajem virtuelnu podrsku tih ``stalnih clanova`` ... mogao sam

mogao sam i da sajtu generisem toliki saobracaj na dnevnom / mesechnom nivou da bi im bilo jeftinije da ga sami ugase
mogao sam i da im napravim frku da ih svaki dan izvrcu od poreskih organa, preko kriminalistichke policije pa sve do pedofilije
ali nisam

... zato sto bi sve to bilo malo low life ...
ovako ja cu ih zacnem sa trachem koji sam cuo, vishe sa shalom koja se preprichava ovde preko privatnih poruka a bila je
i na chatu ... ono tipa da li ce UMS i na ``paradu ponosa`` da stavi zastavu svoju ...

i ocigledno je imalo efekta jer sam
odmah dobio hate mail od clanova