Mart 28, 2026, 01:04:52 posle podne

Autor Tema: STIGLI PRESRETACI I KOD NAS  (Pročitano 11767 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže top warriors

• Moto Manijak
  • Pol: Muškarac
STIGLI PRESRETACI I KOD NAS
« poslato: Novembar 05, 2010, 01:05:10 posle podne »
Dragi moji kao sto naslov kaze stigli motori presretaci i Srpskoj policiji

SUZUKI K9 1000 sa MALO dodatne  opreme, bordo crni bez vidjivijih oznaka POLICIJA

Policajci prestretaci imaju ful opremu DAINESE (koza) i NOLAN kacige

Kacim slike i video zapis ovih dana samo da uspem da skinem sa telefona

sta da vam jos kazem  :police: *3 :police: *3 :police: *3

MK WARRIORS SERBIA

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
Odg: STIGLI PRESRETACI I KOD NAS
« Odgovor #1 poslato: Novembar 05, 2010, 01:19:39 posle podne »
 Reci mi 'de im žive žene,da ih malo presretnemo  >:D

šifra: kurosava  ;)
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže top warriors

• Moto Manijak
« Odgovor #2 poslato: Novembar 05, 2010, 01:21:05 posle podne »
jednog od njih i znas pa vidi sam gde mu zivi zena  ;D ;D
MK WARRIORS SERBIA

Van mreže Šeki

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #3 poslato: Novembar 05, 2010, 03:02:40 posle podne »
Ne razumem da nema vidljiva obeležja policije??? Odakle onda znam ko je i šta hoće? Mislim, naidje neko sa Suzukijem bordo crnim i .... ???

Van mreže Malisha

• Profi Vozac
  • **
    • MK Valjevo
« Odgovor #4 poslato: Novembar 05, 2010, 03:06:26 posle podne »
Ma sta se sekiras kad je Suzuki mogao da stigne Hondu  ;D ;D >:D
Kawasaki VN 800

Van mreže Vladan_BC

• Moto Manijak
  • Bela Crkva
« Odgovor #5 poslato: Novembar 05, 2010, 07:20:40 posle podne »
Ministarstvo unutrašnjih poslova je od pre nekoliko dana na prestoničke ulice, ali i drumove Srbije, uvelo posebne motocikle, takozvane presretače, koji mogu da snime prekršaje bahatih vozača.

MUP je nabavio motocikle bez obeležja policije, sa uređajima za dokumentovanje prekršaja – objasnio je Branko Pantović, načelnik Odeljenja za prevenciju i saobraćajna obezbeđenja u Upravi saobraćajne policije.

„Presretači” su policijska vozila bez obeležja sa ugrađenom opremom za posmatranje.

– Ovi dvotočkaši na sebi imaju uređaj za dokumentovanje prekršaja, jednu ili više kamera, zavisno od motocikla, i uređaj za merenje brzine, koji su dobro sakriveni, pa se uopšte ne vide. Oni se ne razlikuju od ostalih dvotočkaša. Na ulicama su danju i noću sa uključenim kamerama, a njihov zadatak je da snime prekršaj. Posle toga utvrđujemo identitet prekršioca i podnosimo adekvatnu prijavu – kaže Pantović. :icon_scratch:

Izvor- www.automobilizam.net/presretaci-na-dva-tocka/

Van mreže Šeki

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #6 poslato: Novembar 05, 2010, 08:00:30 posle podne »

Ahaaaaaaa, sad mi je jasno ;)

Pročitao sam text...

"– Postoje tri vrste motociklista: oni koji voze iz ljubavi i uglavnom poštuju propise, vozači kojima motocikl služi isključivo kao prevozno sredstvo kako bi, recimo, brže stigli na posao, a treći su oni koji dvotočkaše koriste za ispoljavanje agresije. E, to su oni koji divljaju noću ulicama – kaže Jevtić."

Te presretače smo kupili (mislim na nas - poreske obveznike) prvenstveno zbog ovih iz treće grupe ...

Ima tu što-šta da se nauči...

"Buka se, kako kaže Pantović, proizvodi na različite načine. Skidanjem prigušivača sa izduvnog sistema, uklanjanjem katalizatora ili auspuha.

– Drugi način pravljenja buke je vožnja pod velikim brojem obrtaja. Tada možete da vozite u prvoj brzini, a dodate gas, pa motocikl „urla” – objašnjava Pantović.

On ističe da su za ono što se događa na ulici u velikoj meri odgovorni i roditelji koji svojim miljenicima kupe „mašinu” od 1.000 do 2.000 kubika."

;D ;D ;D ;D

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #7 poslato: Novembar 06, 2010, 08:04:33 pre podne »
 ...qq....
...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže Vladan_BC

• Moto Manijak
  • Bela Crkva
« Odgovor #8 poslato: Novembar 06, 2010, 02:05:19 posle podne »
Vidi se da poznaju materuiju.  ;D ;D ;D

Van mreže top warriors

• Moto Manijak
« Odgovor #9 poslato: Novembar 08, 2010, 08:24:34 pre podne »
postoje rotacije na motoru kao i sirene dovoljno glasne da probudi ceo kvart, rotacije su skrivene pod rep i vizir (videces na snimku kad ga okacim  ;) )
MK WARRIORS SERBIA

Van mreže top warriors

• Moto Manijak
« Odgovor #10 poslato: Novembar 08, 2010, 08:30:08 pre podne »
umalo da zaboravim svi imaju Power Commander i jos po koju sitnicu radi lakse dominacije (mada im za hondu ne treba da saltaju dalje od druge  ;D ;D ;D )

za sad 10 komada i samo da se pohvalim da sam imao cast da probam svaki  :) ;) :police: *3
MK WARRIORS SERBIA

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #11 poslato: Novembar 08, 2010, 08:56:44 pre podne »

Jako loša ideja da se R motori ubace za kontrolu saobraćaja, još samo da počnu da nas jure sa njima pa   će tek onda da nastane haos, ne želim da razmišljam šta će se dogoditi ako krenu u poteru za nekim neregistrovanim motorom... ako uzmemo u obzir kolike su kazne taj koji beži sigurno neće stati i eto šanse za tragediju...  :(   

Van mreže Gojko - MK Warriors

• Bajker Bez Granica
  • MK WARRIORS SERBIA
    • WWW.WARRIORS.RS
« Odgovor #12 poslato: Novembar 08, 2010, 09:16:36 pre podne »

Jako loša ideja da se R motori ubace za kontrolu saobraćaja, još samo da počnu da nas jure sa njima pa   će tek onda da nastane haos, ne želim da razmišljam šta će se dogoditi ako krenu u poteru za nekim neregistrovanim motorom... ako uzmemo u obzir kolike su kazne taj koji beži sigurno neće stati i eto šanse za tragediju...  :(   
Delimično si u pravu brate. Ali nekako im se mora stati u kraj.
Ti nabeđeni vozaci su dobrim delom doprineli da nas ljudi gledaju kao kretene. Divljanja po gradu i naseljenim mestima u kasne sate, vožnje bez auspuha, točkarenje u centru grada, preticanja sa desne strane, srpski rulet... Neko im mora stati u kraj.
Da ne govorimo o ne registrovanim i ne ispravnim motorima, divljacima...  
Momci videli snimak GHOST RIDER-a kako podjebava policiju po Stotholmu ma umislili da mogu i oni.. Stotine ih je poginulo  :(
Skidaju tablice sa uredno registrovanih motora i stavljaju pod rep  ::)  ,kao lepše je..
Skoro slušam izjavu jednog klinca 16 god. - "kupio sam divljaka jer ne stajem muriji, a oni mi nesmeju nista u vožnji - to im je zakonom zabranjeno da cimaju vozače i prisilno ih zaustavljaju, tako da se opusteno zajebavam po gradu"  >:(
HONDA CBR1100XX & KAWASAKI ZZR 1400 & BMW R1200GSA

Van mreže bokilic

• Totalni Moto Manijak
  • brmmmm brmmmm
« Odgovor #13 poslato: Novembar 08, 2010, 09:47:23 posle podne »
pa,sa tim nabudzenim motorima,po gradu ce tesko sta moci da urade, steta sto ce ih vozaci auta brzo oskrnaviti,no dobro,ipak su to motori za auto put,za grad su trebali neke sm motore da pazare, losa im je ta politika,jos kako su nauceni da negase bmw,e, da to teraju kad je hladan u patos gas,dok se malo izuce,,, neznam kolko ce ti motori potrajati,,
zivi bili pa videli.. :D :D
brm brmmmmmmmm

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #14 poslato: Novembar 08, 2010, 10:59:37 posle podne »
pa,sa tim nabudzenim motorima,po gradu ce tesko sta moci da urade, steta sto ce ih vozaci auta brzo oskrnaviti,no dobro,ipak su to motori za auto put,za grad su trebali neke sm motore da pazare, losa im je ta politika,jos kako su nauceni da negase bmw,e, da to teraju kad je hladan u patos gas,dok se malo izuce,,, neznam kolko ce ti motori potrajati,,

nisam ziv koliko ce da potraju !!!
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže top warriors

• Moto Manijak
« Odgovor #15 poslato: Novembar 09, 2010, 08:45:47 pre podne »

a mozda su za grad bolja APRILIA MANA 850  ;)  ( 40 KOMADA  u prvoj turi  >:D)

ili Moto Guzzi Stelvio 1200 NTX ABS      ( 30 komada)

a sto se tice ucenja voznja R-a momci idu u Grcku na jednomesecni kurs voznje i setapovanja motora dolazi im Japanac iz SUZUKIJA  ;)
MK WARRIORS SERBIA

Van mreže cale xx

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #16 poslato: Novembar 10, 2010, 09:07:54 pre podne »
Nisam divljak a posebno ne u naselju.Na otvorenom putu se krecem brzinom oko 150 km/h sto mi je dovoljno za zatvor ako me snimi presretac.Dakle,Je..m te Evropo ! *314 *316

Van mreže gixer

• Suvozac
  • *
« Odgovor #17 poslato: Novembar 10, 2010, 09:31:19 pre podne »
Nisam bio dugo na ovom forumu, a sad vidim da Bogami imate novosti.  ;D
Kod nas na tim presretačima ima ok. ekipe, ali nažalost ima onih koji ti se zabiju na dupe i tjeraju te u prekršaj. (ovo zadnje pričam za one u autima - presretačima).
Stoga, čuvajte se !

Van mreže rboban

• Suvozac
  • *
  • Ride it like you stole it.....
    • Prezentacija...
« Odgovor #18 poslato: Novembar 10, 2010, 10:24:31 pre podne »
Evo malo da se dokumentuje..... PROBNA VOZNJA PALA!!!  :police:
[http://yfrog.com/2q91131308j
Potrebno je više ljubavi da bi se delilo sediste, nego krevet sa nekim....

Van mreže top warriors

• Moto Manijak
« Odgovor #19 poslato: Novembar 10, 2010, 04:06:26 posle podne »
Nisam divljak a posebno ne u naselju.Na otvorenom putu se krecem brzinom oko 150 km/h sto mi je dovoljno za zatvor ako me snimi presretac.Dakle,Je..m te Evropo ! *314 *316

vidi po ministrovom naredjenju za kola presretaci ne reaguju do 150 km/h tako da nece biti ni za nas neki veliki problem ko se bude normalno ponasao ( ovo vazi za auto put i ns  za kola)
MK WARRIORS SERBIA