Ne vidim razlog za dramom.
Posle sinoćne odluke da mk Valjevo napušta MAS, Vudu je izgubio status predstavnika kluba (to je ono kad vidite da je malo crnji) i dobio je status člana foruma.Daleko od toga da je banovan i da ima razloga za to. Postoji mogućnost da je došlo do slučajne greške kod promene statusa pa se izgubio njegov pasvord ali, alternativni pass poslao sam Banetu na pp da mu prosledi pošto niko nije javio da čovek ne može da se loguje sem Banete koji je otvorio istu ovakvu temu.
Izvinjavam se Saletu i kompletnom mk Valjevo jer sam ja menjao status i napravio zbrku sasvim nenamerno i bez ikakve želje da poremetim pristup bilo kome na ovom forumu. Ovakva situacija se desila i kod the little014, surbduck i mislim Darko dav kada su im promenjeni statusi ali su ljudi javili i poslat im je rezervni pass koji oni kasnije po logovanju promene kako žele. Stvarno neznam da li je to neka greška u radu foruma ili je mi kao admini pravimo kad menjamo status, ali eto potkrade se.
Mislim da nema potrebe za ovakvim reakcijama jer Sale, Mikica, Bane, Mališa.... svi imaju moj, Radetov i Dexterov mob, mogli su samo jedan SMS da pošalju i stvar bi u trenutku bila rešena uz dužno izvinjenje.
Naravno, ako želite namerno da otvarate ovakve teme u kojima će se iznositi zaključci i nagadjanja o teoriji zavere, to niko neće moći da spreči....
p.s. Pozdrav Mikice, dugo te nije bilo baš mi je drago da si se oglasio