Mart 27, 2026, 01:28:14 posle podne

Autor Tema: Odoh i ja sa Masovog foruma  (Pročitano 6392 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže pit

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
  • Pol: Muškarac
Odoh i ja sa Masovog foruma
« poslato: Decembar 08, 2010, 09:39:33 posle podne »

Znam da ce  neki biti srecni zbog ovoga ali mislim da ja ovde nema sta vise da kazem,Svi znaju da sam imao velike simpatije prema MASu i da sam na zadnjem reliju bio jedan od domacina i zadovoljan sam zbog toga .Mogao sam da proguram sva spletkatenja i podmetanja vezana za ulazak UMS U MAS i iskreno mislim da je dobro sto smo otisli svako na svoju stranu,ali da neko konstatno pljuje po organiziaciji koji ja pripadam to mi nije nuzno da slusam,takodje ne mogu da prihvatim da ste se ponovo slizali sa bjb iako su vas pljuvali najstrasnije a ja sam cak i banovan sa tog foruma upravo zbog protesta koji je organizovao MAS i brabeci vas od napada.
     Mislim da je siva eminencija Ivta najzasluzniji zbog ovog stanja na MAS ovom forumu i ovo moje pisanije se odnosi prvenestveno na forum, ...ja u rad MAS  ne zelim da se mesam niti sam clan istog.
         Sve najbolje vam zelim i da ucvrstite prijateljsvo sa bjb ,policijom a kako vidim i drzava vam postaje sve bliskija.
deaktiviran 08.12.2010.g
po sopstvenom izboru
http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=6552.0

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
Odg: Odoh i ja sa Masovog foruma
« Odgovor #1 poslato: Decembar 08, 2010, 09:45:06 posle podne »
По

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #2 poslato: Decembar 08, 2010, 09:48:58 posle podne »
nemojte ga brisati ... prebacite ga samo u deaktivrane korisnike .. :)
moze se predomisli :")

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #3 poslato: Decembar 08, 2010, 10:01:43 posle podne »
      Znam da ce  neki biti srecni zbog ovoga ali mislim da ja ovde nema sta vise da kazem,Svi znaju da sam imao velike simpatije prema MASu i da sam na zadnjem reliju bio jedan od domacina i zadovoljan sam zbog toga .Mogao sam da proguram sva spletkatenja i podmetanja vezana za ulazak UMS U MAS i iskreno mislim da je dobro sto smo otisli svako na svoju stranu,ali da neko konstatno pljuje po organiziaciji koji ja pripadam to mi nije nuzno da slusam,takodje ne mogu da prihvatim da ste se ponovo slizali sa bjb iako su vas pljuvali najstrasnije a ja sam cak i banovan sa tog foruma upravo zbog protesta koji je organizovao MAS i brabeci vas od napada.
     Mislim da je siva eminencija Ivta najzasluzniji zbog ovog stanja na MAS ovom forumu i ovo moje pisanije se odnosi prvenestveno na forum, ...ja u rad MAS  ne zelim da se mesam niti sam clan istog.
         Sve najbolje vam zelim i da ucvrstite prijateljsvo sa bjb ,policijom a kako vidim i drzava vam postaje sve bliskija.

Bliski su nam svi koji  su na ovom forumu i svim bajkerima bez obzira gde i da li uopste pripadaju negde !! 

Ne razumem tvoj potez jer mnogo dobro poznajes ovaj forum i kako on funkcionise .. dobro znas da je zabranjeno promovisati i isticati akcije drugih organizacija...
Moze skupovi i klubovi !!
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #4 poslato: Decembar 09, 2010, 01:19:28 pre podne »

Pa gde sad ode,,,, tek su gace na pola,,,, ;D ;D ;D

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
  • BMW R-1200 GS Adventure
« Odgovor #5 poslato: Decembar 09, 2010, 08:21:03 pre podne »
Da ste se ponovo slizali sa BJB-om je tacno, bas sa onima koji su vas pred protest a pre samo nekoliko meseci nazivali "divljacima i varvarima"...sa onima koji su pre samo 15-ak dana rekli da "saradnje nema"...

I onda su vas pozvali na zurku, i sve je zaboravljeno, sad ste svi na prst u dupe...

Sta se desilo ?

Ne kazem da ne treba oprostiti, ali NE TREBA ZABORAVITI...

;)

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #6 poslato: Decembar 09, 2010, 09:36:15 pre podne »

Napuštanje foruma nije rešenje, najlakše se okrenuti i otići. Činjenica je da su odnosi između vaše organizacije i MAS-a zahladneli i da treba stvoriti novo poverenje da bi ostvarili potpunu saradnju. Trenutnu komunikaciju možemo svesti na teme gde imamo zajedničke interse bez namenskog isticanja blo koje organizacije jer bi to u ovom trenutku bilo isto kao "guranje prsta u oko". Za sve one koji nisu upućeni... forum MAS-a nema kredibilitet da odlučuje o odnosima sa drugim organizacijama... tu odluku isključivo donosi UO i skupština MAS-a. Na zadnjoj skupštini MAS-a je doneta odluka da se uspostavi saradnja sa svim srodnim organizacijama, tako da definitivno  MAS želi saradnju ali ne i po svaku cenu, prvo se mora ostvariti obostrano poštovanje i poverenje a zatim sve ostalo...

Iskreno mi je žao što Pit napušta forum jer je u više navrata direktno pomagao MAS i to ne može biti zaboravljeno...

PS. Nažalost  ispostavlja se da će nas udruženja samo još više razdvojiti i otuđiti...

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #7 poslato: Decembar 09, 2010, 04:00:07 posle podne »
Napuštanje foruma nije rešenje, najlakše se okrenuti i otići. Činjenica je da su odnosi između vaše organizacije i MAS-a zahladneli i da treba stvoriti novo poverenje da bi ostvarili potpunu saradnju. Trenutnu komunikaciju možemo svesti na teme gde imamo zajedničke interse bez namenskog isticanja blo koje organizacije jer bi to u ovom trenutku bilo isto kao "guranje prsta u oko". Za sve one koji nisu upućeni... forum MAS-a nema kredibilitet da odlučuje o odnosima sa drugim organizacijama... tu odluku isključivo donosi UO i skupština MAS-a. Na zadnjoj skupštini MAS-a je doneta odluka da se uspostavi saradnja sa svim srodnim organizacijama, tako da definitivno  MAS želi saradnju ali ne i po svaku cenu, prvo se mora ostvariti obostrano poštovanje i poverenje a zatim sve ostalo...

Iskreno mi je žao što Pit napušta forum jer je u više navrata direktno pomagao MAS i to ne može biti zaboravljeno...

PS. Nažalost  ispostavlja se da će nas udruženja samo još više razdvojiti i otuđiti...

Ne vidim POTREBU I RAZLOG da se ostvaruje saradnja sa bilo kojom od organizacija koje su do juce pljuvale po asocijaciji a pogotovo ne sa MUSom ...  A vi kako hocete,,,,   za mene to nikad nece vaziti,,,, ;) ;) ;)

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #8 poslato: Decembar 09, 2010, 05:02:10 posle podne »
  Ne vidim POTREBU I RAZLOG da se ostvaruje saradnja sa bilo kojom od organizacija koje su do juce pljuvale po asocijaciji a pogotovo ne sa MUSom ...  A vi kako hocete,,,,   za mene to nikad nece vaziti,,,, ;) ;) ;)
*603 *603 *603

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #9 poslato: Decembar 09, 2010, 07:55:47 posle podne »
Pite za razliku od MASovog foruma, na isti UMSov se ne može ili barem ne mogu svi!- Svi sa UMS koriste priliku da se reklamiraju na ovom forumu a isto tako i akcije koje nisu zajedničke...Kada će to moći na vašem forumu?
Primer je Darko koji nije čak ni prekršio vaša pravila već je oteran odmah po upisu, Zmaj takođe...a o tome da bi oni mogli da pišu kao svi vi, ovde...ma o tome nečemo!

Hajde sada da se okaće fotke, vrha UMSa sa Vrhom AMSa, slikane u bašti Balansera ali ne slučajno već je to bio preliminarni sastanak da se vidi koliko se može ....Sada ti isti pljuju po MASu...Ne kažem da su trebali već samo da ima ko će da im prebacuje ali to UMS ne može!!

U ostalom, svi smo mi 'overeni' na više foruma i ako nam se neki ne sviđa, možemo izreći dobronamernu kritiku a ne samo javnu osudu!

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #10 poslato: Decembar 09, 2010, 08:24:09 posle podne »
Pite za razliku od MASovog foruma, na isti UMSov se ne može ili barem ne mogu svi!- Svi sa UMS koriste priliku da se reklamiraju na ovom forumu a isto tako i akcije koje nisu zajedničke...Kada će to moći na vašem forumu?
Primer je Darko koji nije čak ni prekršio vaša pravila već je oteran odmah po upisu, Zmaj takođe...a o tome da bi oni mogli da pišu kao svi vi, ovde...ma o tome nečemo!

Hajde sada da se okaće fotke, vrha UMSa sa Vrhom AMSa, slikane u bašti Balansera ali ne slučajno već je to bio preliminarni sastanak da se vidi koliko se može ....Sada ti isti pljuju po MASu...Ne kažem da su trebali već samo da ima ko će da im prebacuje ali to UMS ne može!!

U ostalom, svi smo mi 'overeni' na više foruma i ako nam se neki ne sviđa, možemo izreći dobronamernu kritiku a ne samo javnu osudu!

*74 *74 *74 *74 *603 *603 *603 *603 *603 *603 *603 *603 *603 *603 *603 *603 *603

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #11 poslato: Decembar 10, 2010, 08:40:43 pre podne »

Procitaj ovaj politicki text pa mi reci imali razlike izmedju njih, BlowJobBajkersa i konc logora. To si ti njihova pravila,,,  pravila kluba koji odumire sto kaze Ivta,,,  za 6 meseci rada 220 clanova od toga nasih naloga pola,,,

Svi motociklisti, kao i oni koji su to bili ili će tek biti, dobrodošli su na forum Unije motociklista Srbije.

Osnovna ideja ovog foruma je da okuplja motorcikliste svih profila, mogućnost da se na ovom mestu upoznaju, druže i grade prijateljstva i razmenjuju iskustva, doprinoseći time popularizaciji i unapredjenju motociklizma u Srbiji.

Jedini uslov je da se pridržavaju pravila, po kojima forum funkcioniše, što ljudima dobre volje, nadamo se, neće biti teško.

1. Posle registracije, obavezno je  PREDSTAVLJANJE ČLANOVA, u odgovarajućem podforumu. Poželjno je da predstavljanje sadrži što više podataka o članu kako bi ostali stekli potpuniju sliku o njemu (ime, mesto, starost zanimanje,vrsta motora i slično).
Tema sa predstavljanjem ce biti otvorena dva-tri dana, a posle toga zakljucana, s tim da ce moci  da se otkljuca na poseban zahtev moderatoru.
Lažno predstavljanje smatraće se kršenjem pravila foruma, kao i višestruko registrovanje.

2.  Pisanje u pojedinim temama mora da bude vezano isključivo za sadržaj te teme.

3. Naslovi novih tema treba da budu precizno osmišljeni i da jasno ukazuju na sadržaj teme.

4. Postovi se pišu malim slovima, i ne treba ih postavljati u istom obliku  u više tema ili podforuma.

5.  Prevelike slike (preko 800x600) nisu preporučljive, jer mnogi članovi imaju relativno spor internet.

6.  Besmislene i bez sadržajne poruke treba izbegavati.

7.  Zabranjeno je pokretati diskusiju i diskutovati o stvarima koje mogu da izazovu versku, rasnu, nacionalnu ili politićku netrpeljivost. Tu spadaju i svi oblici govora mržnje, vulgarnog rečnika, fizičkih pretnji ili drugo  vredjanje članova foruma.

Svaka poruka za koju Urednici smatraju da će narušiti mir na Forumu, iz bilo kog razloga, biće obrisana bez upozorenja i objašnjenja.

8. U slučaju nenamernih grešaka, urednici će reagovati, eventualno prebacivati teme u odgovarajuće podforume, ili ih brisati.

U slučajevima namernog ili višestrukog kršenja pravila, članu će se uskratiti dalje ućešće na forumu.

9. U slučajevima koji nisu predvidjeni pravilima, a pojave se u praksi, urednički tim ima diskreciono pravo da reaguje na način koji će biti u skladu sa težnjom za očuvanjem osnovnih ideja nastanka foruma.
 ova tacka je VRH -- Ovo je kao ono u zakonu o bezbednosti saobracaja gde mozes uvek da budes kriv  "ne prilagodjena voznja uslovima puta" Fuj....  serem im se u pravila...

Isti qurac kao i blowjob i sad kao neka saradnja sa njima,,, nevidim potrebu zasto?

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #12 poslato: Decembar 10, 2010, 10:43:04 pre podne »
  Isti qurac kao i blowjob i sad kao neka saradnja sa njima,,, nevidim potrebu zasto?

Za sve one koji nisu upućeni... forum MAS-a nema kredibilitet da odlučuje o odnosima sa drugim organizacijama... tu odluku isključivo donosi UO i skupština MAS-a. Na zadnjoj skupštini MAS-a je doneta odluka da se uspostavi saradnja sa svim srodnim organizacijama, tako da definitivno  MAS želi saradnju ali ne i po svaku cenu, prvo se mora ostvariti obostrano poštovanje i poverenje a zatim sve ostalo...

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #13 poslato: Decembar 10, 2010, 11:34:02 pre podne »
da ja vrshim funkciju nekog moderatora sa malo integriteta ( pu pu pu )
svi do jednog bi ste posle prvog posta dobili opomenu prvo a posle 1 dan
ban zbog offtopic ...
covek je reko hoce da ide, ok, njegovo pravo, prebachen je u neaktivne
i to je to, bez pompe i bez priche i bez icheg ...
eto neke stvari se menjaju, korisnici se ne brishu, nego postanu neaktivni
kad budu hteli mogu da se vrate, jednostavno ...
mislim da ovaj topic PLACHE za jednim dobrim lock ...

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #14 poslato: Decembar 10, 2010, 12:13:47 posle podne »

Znači Zmajčeku ti bi to po kratkom postupku... ja recimo ne bih, neka kaže ko šta ima da se ne priča iza leđa. Pit je svojim angažovanjem u MAS-u zaslužio da mu posvetimo pažnju bez obzira što je on sada član druge organizacije.

Sa tobom se slažem samo u jednom da je tema sada zrela za katanac...