Dosta ljudi zamera što su kupljeni italijanski motori koji su dosta skupi za održavanje, koje ni italijanska policija ne koristi, ali dobro, videćemo kako će sve to da izgleda na terenu. 
Koliko znaju- toliko pricaju! Ta prica oko odrzavanja je mozda pila vodu ranije. Koriste ista ulja, filtere, svecice, plocice... itd. kao i vecina Japanskih proizvodjaca, tako da to kao argument otpada. Jedino sto im je mana je to sto ne "trpe" preskakanje servisnih intervala kao pojedini japanci ili nemci mada ni njima to vise nije toliko svojstveno.
Isto tako, mislim da nisu napravili gresku sto se tice izbora Shiver-a i Mana. Oba modela se vozaju po Valjevu i licno sam imao prilike da ih probam. Iako ne vozim naked-e bio sam prijatno iznenadjen osecajem i poslusnoscu, o ciklistici ne treba trositi reci. Uostalom, kada su se pojavile gore pomenute Aprilie napravile su totalni dar-mar u klasi nakeda i ozbiljno uzdrmale Japansku konkurenciju. Sto se Guzzi-a tice nisam imao prilike da ga sretnem uzivo jos, ali ono sto se pise po inostranim forumima su samo reci hvale o tom modelu, pa mislim da se i policija vodila tim nacelima prilikom nabavke.
E sad', sto se tice cene i potrebe za tolikom kolicinom misljenja sam da su posao odradili megalomanski, i da ce im tesko poci za rukom da toliki broj policajaca obuce za koriscenje istih u tako kratkom roku, a da ne bude "stete".
Boze zdravlja, videcemo kako ce sve to izgledati dogodine.