Mart 31, 2026, 04:49:37 pre podne

Autor Tema: VIII TURISTICKI MOTO RELI KROZ SRBIJU  (Pročitano 37882 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Na mreži Peca - MK Eagles

• Moto manijak u usponu
Odg: VIII TURISTICKI MOTO RELI KROZ SRBIJU
« Odgovor #40 poslato: Mart 08, 2011, 06:51:55 posle podne »
Posto nismo banda,a jos manje raspustena policiska pratnja nam nije neophodna kao sto bi inace i vi znali da ste voziliu Reli mada njihova podrska je uvek dobrodosla.Ali ako imate argumente da Reli vozi raspustena banda prosvetlite i nas ako ne prestanite da nas vredjate bez osnova.

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #41 poslato: Mart 08, 2011, 09:50:07 posle podne »
Pratnju policije smo tražili i prošle godine ali po zvaničnom saopštenju policije nisu bili u mogućnosti da nam je obezbede. Pratnju relija smo prilično dobro organizovali sem kiksa sa doktorom koji se na svu sreću ipak koliko toliko dobro završio, ako ne računamao materijalnu štetu. Verovatno svi koji su pratili reli, lično ili na sajtu znaju da smo u trenutku doktorovog udesa imali policijsku pratnju, ali ni ona nije uspela da spreči da auto sa kojim smo se mimoilazli zakači doktora i izazove udes.
I ove godine ćemo, naravno, tražiti policijsku pratnju, ako je dobijemo, ODLIČNO, a ako ne idemo bez nje. Ni prvi ni poslednji put da se reli vozi bez policijske pratnje.

Van mreže Forest

• Nedostizni Vozac
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #42 poslato: Mart 08, 2011, 10:06:15 posle podne »
Neko mora da kontrolise saobracaj... Ako policija nece moramo mi. A pise nesto i u tom zakonu o kolonama i zabrani presecanja kolone.

Na mreži Peca - MK Eagles

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #43 poslato: Mart 08, 2011, 10:50:58 posle podne »
Ja se nisam nasao uvredjen,samo sam pisao o stvarima o kojima znam.Uz duzno postovanje mislim da niko ne treba da prica o relijima i dogadjajima na istim,ako nije bio prisutan.Kao sto neka stara poslovica kaze>posle rata mnogi se vitezovi javljaju<tako da ako neko hoce da pomogne,pomoc je uvek dobrodosla,ali ako ne moze ili nece neka ne daju savete.Sto se Vudua tice ne znate sta se dogodilo ni kako pa se bolje uzdrzite od komentara.Sto se vaseg postskriptuma tice,licno moje misljenje je da svako ko je odvozio reli,odvozioga je iz ljubavi prema motoru i drugarstvu a ne zbog idealnih uslova.Smatram da sam rekao sve sto sam imao o ovoj temi.Pozdrav i vidimo se na 8 reliju zdravi i veseli.Tako nam Bog pomogao.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #44 poslato: Mart 09, 2011, 02:33:11 pre podne »
Mislim da je bolje ici sa pratnjom policije a i zvanicnije je osim sto je sigurnije. Ne treba tu mnogo samo iz svakog mesta kroz koje se prolazi da policija da po jedno vozilo da ide ispred sa rotacijom. Mi smo tako nekada radili naprimer jedna patrola ide od Smedereva do Plane a u Plani ceka druga pa nas prati do Jagodine i tako redom. Mnogo je bolje i ako se desi neki udes sa kolima uz put da oni budu kao ocevidci.Nije to veliki trosak za policiju jer su pratnje uglavnom u smenama i sa malom kilometrazom a i oni i onako patroliraju na lokalnim putevima kuda obicno ide reli. Prilikom pratnje dogovarali smo se sa policijom o brzini kretanja mada je i njima nekad bilo dosadno pa su raspalili po gasu ali uglavnom smo uzajamno postovali dogovor.

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #45 poslato: Mart 09, 2011, 07:21:09 pre podne »
Tačno tako kako Rendi kaže, tako je bilo i 2008. i 2009. a 2010. su nam to otkazali bukvalno pred početak Relija, a svi koji su bili na sastancima znaju i zvanični i nezvanični razlog otkazivanja pratnje. Znači da ne dužimo bez potrebe, MAS odnosno Beli kao predsednik je nosio i opet će da nosi dopis u policiju i NORMALNO tražićemo pratnju i nadam se i dobiti. Znači NEMA sumnje da MAS neće odraditi sve što je potrebno da bezbednost na 8. reliju bude zadovoljavajuća. O tome nama više šta da se piše, ako ima predloga i sugestija za samu realizaciju, destinacije i naravno DOBRO DRUŽENJE to dajte, a stalni kritičari bez konkretnih ideja nek se suzdrže. ;)

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #46 poslato: Mart 09, 2011, 09:45:46 pre podne »

(Powered by frubar.net)
« Poslednja izmena: Jun 06, 2011, 07:36:06 pre podne od strane Gnjat »

Van mreže draki

• Suvozac
  • *
« Odgovor #47 poslato: Mart 09, 2011, 11:05:17 pre podne »
Pozdrav prijatelji, imam jedno pitanje? Posto ja planiram da na reli krenem sa svojim motorom koji ima 125ccm i rezervoar od nekih 9 litara, a to znaci da mogu preci nekih 230-240km sa jednim rezervoarom, zanima me kako je organizovano stajanje na benzinske pumpe. Da li ima tacno odredjeno gdje se staje i na kom kilometru se staje da se toci benzin?

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #48 poslato: Mart 09, 2011, 11:14:05 pre podne »
Pozdrav prijatelji, imam jedno pitanje? Posto ja planiram da na reli krenem sa svojim motorom koji ima 125ccm i rezervoar od nekih 9 litara, a to znaci da mogu preci nekih 230-240km sa jednim rezervoarom, zanima me kako je organizovano stajanje na benzinske pumpe. Da li ima tacno odredjeno gdje se staje i na kom kilometru se staje da se toci benzin?

Draki, brate...moj rodjeni brat je isao 2008 sa tdr-om od takodje 125 cm a koliko sam uspeo da vidim prosle godine je bilo i vise manjih kubikaza nego ranije...prvo tempo je takav da ako ti je masina (iole dobra i odrzavana) bez problema moze da prodje ceo reli, drugo na pumpe se staje uvek organizovano ALI ako bolje pogledas kakve su i kolike etape ti UVEK mozes kada se negde staje da sam odes na pumpu ako mislis da ti je potrebna...kao sto vidis najduza etapa u ovogodisnjem reliju ce biti 270 km ali ni jedna etapa se ne vozi iz cuga, staje se na rucak, na pauzu....

Nemas brige VERUJ MI!

Van mreže draki

• Suvozac
  • *
« Odgovor #49 poslato: Mart 09, 2011, 11:22:34 pre podne »
Draki, brate...moj rodjeni brat je isao 2008 sa tdr-om od takodje 125 cm a koliko sam uspeo da vidim prosle godine je bilo i vise manjih kubikaza nego ranije...prvo tempo je takav da ako ti je masina (iole dobra i odrzavana) bez problema moze da prodje ceo reli, drugo na pumpe se staje uvek organizovano ALI ako bolje pogledas kakve su i kolike etape ti UVEK mozes kada se negde staje da sam odes na pumpu ako mislis da ti je potrebna...kao sto vidis najduza etapa u ovogodisnjem reliju ce biti 270 km ali ni jedna etapa se ne vozi iz cuga, staje se na rucak, na pauzu....

Nemas brige VERUJ MI!

E to me je interesovalo :) motor ce biti pred pocetak relija dobro pregledan i spremljen za takav put. Posto nisam imao priliku da razgovaram sa nekim od ucesnika relija sa motorm kao mojim, morao sam da postavim pitanje na forumu. Interesovalo me je kakva je praksa relija ;) Hvala na brzom odgovoru ;)

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #50 poslato: Mart 09, 2011, 11:27:02 pre podne »
Sto bi ti rekao ZIVI BILI I DUGO SE VOZILI :)

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #51 poslato: Mart 09, 2011, 06:26:22 posle podne »
E to me je interesovalo :) motor ce biti pred pocetak relija dobro pregledan i spremljen za takav put. Posto nisam imao priliku da razgovaram sa nekim od ucesnika relija sa motorm kao mojim, morao sam da postavim pitanje na forumu. Interesovalo me je kakva je praksa relija ;) Hvala na brzom odgovoru ;)
Draki jedne godine je Sami iz Nisa izvozio ceo reli sa skuterom Honda Panteon od 150 ccm mislim da je to bilo 2005 god nisam vise siguran koje godine ali to je sigurno tako pa i ti mozes sa malim motorom.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #52 poslato: Mart 10, 2011, 03:21:39 posle podne »
Sto se tice pokretne radionice za pratnju motora moze moj kombi da podje
mogu tri motora da stanu za nedo Bog
Ako treba tu je ;)

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #53 poslato: Mart 10, 2011, 07:00:40 posle podne »
Zadnje tri godine posao mehanicara je veoma uspesno obavljao Peca, ali ako on ove godine nebude mogao iamcemo tvoju ponudu u vidu.

atirudra

• Gost
« Odgovor #54 poslato: Mart 13, 2011, 08:58:04 posle podne »
Zainteresiran sam za Reli molio bih neki broj mobilnog ili fixnog od organizatora zbog par pitanja. Da li se vec tacno zna , kada se krece i odakle? Cito gore da ce rely poceti s moto susretom?
4 nocenja je ukljuceno u cenu i to je po motelima jel tako? Licno ne bih u satore niti da spavam na moto susretu jel tamose ne spava tj odmor je otiso ......, trece al ne i poslednje uglavnom sam vegetarijanac tako da mesine ne konzumiram u jelima tako da se sam moram snalaziti za klopu za svo vreme relija,
pa zelim se dogovoriti i u vezi toga s organizatorima cisto financ pitanje tj redukcija itd detalji.. a za radoznale , nosim 3 kila sargarepe a kupus cu s oranica usput vaditi u letu  ::). U iscekivanju sam a dotle se vozamo okolo ! poz iz Subotice Jozef

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #55 poslato: Mart 13, 2011, 11:05:42 posle podne »

Tema je prečišćena... Zamolio bih vas da se držite teme i bez suvišnih komentara tako da omogućimo svim zaintersovanim blagovremeno  informisanje o reliju i bitnim detaljima, hvala.

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #56 poslato: Mart 14, 2011, 07:40:16 pre podne »
Već sam u predhodnim postovima pisao o pitanjima koja postavlja "atirudra" ali evo opet.
Jutarnji polasci su planirani oko 10.00 posle pakovanja šatora i doručka. Prenoćište u hotelima, motelima i sl. sami rezervišete i plaćate, kontakt telefoni će biti postavljeni ovde na sajtu a i u brošuri koju ćemo deliti na sajmovima u Beogradu i Novom Sadu. Što se tiče hrane, obroke uglavnom obezbeđuju domaćini o svom trošku to je uglavnom kazan, pasulj, gulaš, paprikaš .... ili roštilj, pečenje .... doručak peciva, burek...

Van mreže Forest

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #57 poslato: Mart 29, 2011, 07:53:48 posle podne »
Nisam bas pratio do kraja temu, ali me zanima jel sad sve ovo zvanicno? Mislim pre svega na datum polaska

Van mreže jan demrovski

• Suvozac
  • *
  • predsednik MC KISACH CROWS Kisac
« Odgovor #58 poslato: April 19, 2011, 10:24:08 posle podne »
Pozdrav svima  posto ove godine ne mogu na kosovo//prosle sam bio to svima od srca preporucujem// prijavljujem moju malenkost  za 8 moto reli jan demrovski Kisac a konjic koga jasem je  njeno velicanstvo Honda Shedow Pozdrav svim  mojim buducim  prijateljima.

Van mreže Branko

• Suvozac
  • *
« Odgovor #59 poslato: April 21, 2011, 02:26:04 posle podne »
Pozdravite mi Svenšeka ako ga neko poznaje iz Ptuja inače druga iz vojske, kasarna Pivka 1986god.

JAVLJAM SE I JA IZ PTUJA, ZNAM TI PAR SVENŠEKA, ROMAN, SREČKO, MARJAN, JAKA, PA JE PITANJE KOJEG TREBAŠ ?