Mart 29, 2026, 06:30:09 posle podne

Autor Tema: Nove tablice , registracija , cene i druge korisne informacije !!  (Pročitano 11443 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže MILJAN

• Moto manijak u usponu
  • Pol: Muškarac
  • SUZUKI V STROM K8
Odg: Nove tablice , registracija , cene i druge korisne informacije !!
« Odgovor #20 poslato: Januar 11, 2011, 06:32:26 posle podne »
Dobro je što je skinut namet za stare motore i visoke kubikaže. Većina nas ipak se vrti u srednjoj klasi i ja znam da ćemo i ovde godine poneti više para nego prošle da registrujemo motorcikle. Za mene je nov zakon njesra a nekoga nije.
SUPER TEŠKA DOŽIVOTNO :)
MIXED MARTIAL ARTS.....GENERACIJA 1972.

http://picasaweb.google.com/112617047077522863095/MEMENTOMORI?authkey=Gv1sRgCPrTzu7Z0NPC8wE#

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #21 poslato: Januar 11, 2011, 06:58:31 posle podne »
ne zna se ko pije a ko placa !! 

pre pola sata svratijo do jedne agencije za registraciju i video sledece ... osiguranje je ostalo isto .. naj veca stavka !!!!!

a kad mi je pokazao izvod iz sluzbenog glasnika u njemu nema opcija za motorcikle starije od 20 godina .. izgleda da nije svakoj agenciji stiglo isto ????
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #22 poslato: Januar 11, 2011, 07:24:22 posle podne »
Ovo je lopovska drzava izjednacili su teretna vozila sa luksuznim dzipovima pa su mi registraciju za kombi digli
sa 20000 popeli na 58000 dinara,Toliko cu morati da platim ove godine. Gospoda ne shvata da je razlika izmedju
kombija koji je radno vozilo i dzipova koji sluze jurcanje sponzorusa velika. Teretno vozilo sluzi proizvodjacima
poljoprivrednih proizvoda, dostavu hleba i svih ostalih potrebstina pa sad ocekujte novi talas poskupljenja svega
i svacega.

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
  • SUZUKI *GSX-R **1000 K9** **ALSTARE Edition***
« Odgovor #23 poslato: Januar 11, 2011, 07:35:14 posle podne »
dzipova koji sluze jurcanje sponzorusa
Rendi druze, pa nemoj tako. Nekom i motor samo za te stvari sluzi. Znaci nekom, ali ne svakom. Tako da nemoj da generalizujes stvari.  *511

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #24 poslato: Januar 11, 2011, 08:04:41 posle podne »
Evo jedna najnovija informacija iz SUP-a.
Prilikom prodaje automobila, sa tablicom koja ima ime ili poseban broj, platices ponovo punu cenu ako zelis istu da okacis na novi automobil.
Koji su to govnari.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #25 poslato: Januar 11, 2011, 10:43:07 posle podne »
Rendi druze, pa nemoj tako. Nekom i motor samo za te stvari sluzi. Znaci nekom, ali ne svakom. Tako da nemoj da generalizujes stvari.  *511
Znam ja da ti imas KiA dzip ali to se ne odnosi na tebe ti si motorista vec samo na one koji imaju samo najluksuznije dzipove , motoristi su posebna sorta.

Van mreže MILJAN

• Moto manijak u usponu
  • SUZUKI V STROM K8
« Odgovor #26 poslato: Januar 11, 2011, 11:14:21 posle podne »
Ovo je lopovska drzava izjednacili su teretna vozila sa luksuznim dzipovima pa su mi registraciju za kombi digli
sa 20000 popeli na 58000 dinara,Toliko cu morati da platim ove godine. Gospoda ne shvata da je razlika izmedju
kombija koji je radno vozilo i dzipova koji sluze jurcanje sponzorusa velika. Teretno vozilo sluzi proizvodjacima
poljoprivrednih proizvoda, dostavu hleba i svih ostalih potrebstina pa sad ocekujte novi talas poskupljenja svega
i svacega.
100 % si u pravu. Jer novčana masa mora negde da se dopuni kada su spustili za visoke kubikaže na motorima. Goveda su goveda....Ispada da ćeš ti da platiš na tvom kombiju zato što npr. Pera Perić nije dao za moj bajk...Jbg....tako je to u budžetskoj politici....Jednom smrkne, drugom svane... >:(

http://picasaweb.google.com/112617047077522863095/MEMENTOMORI?authkey=Gv1sRgCPrTzu7Z0NPC8wE#

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #27 poslato: Januar 12, 2011, 12:09:43 pre podne »
Znam ja da ti imas KiA dzip ali to se ne odnosi na tebe ti si motorista vec samo na one koji imaju samo najluksuznije dzipove , motoristi su posebna sorta.
he he, nemam ja taj dzip vec godinu dana :D nego neki drugi dzip, sto ti kazes "luksuzan", bar za mene, al to je ne bitno i ne vazno. Kod mene iz kola tuce AC/DC, Pantera, Megadeth, Anthrax i ostali :D tako da je to meni prevozno sredstvo. Razumeli smo se  *109
A sto se tice placanja, posto bi trebao krajem februara da ga registrujem i prevedem na sebe, to ce me sve izaci oko 170.000 dinara. Tako su mi pre neki dan rekli u agenciji. Ja poludeo. Lopovska drzava

Van mreže Šeki

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #28 poslato: Januar 12, 2011, 12:24:24 pre podne »
Juče sam imao prvi susret sa "šalterom"...   razlog... promena broja motora u saobraćajnoj dozvoli. Pre nove godine ova promena bi koštala 1400,00 DIN  a sada košta 6500.00 najveći trošak su nove tablice i saobraćajna, napomenuću da registracija ističe tek za deset meseci ...ali po novom svaka promena će značiti i nove tablice i saobraćajnu, računajte sa tim ako budete u sličnoj (ne)prilici...

Ovo mi nije jasno, baš!??   Kakav broj motora, zar ne rekoše da se "ukida", tako da se izrazim, tj da broj motora više neće biti upisivan u nove saobraćajne dozvole, tj briše ????? ??? ???

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #29 poslato: Januar 12, 2011, 12:42:52 pre podne »
to su prichali ... kao ...evo danas
pricha covek traze sad i podatke, masa vozila,
po osovinama ... gledali smo po kolima gde je ona nalepnica..
ko nema .. u luku na javnu vagu .. u z a s ;)

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #30 poslato: Januar 14, 2011, 08:00:13 posle podne »
http://www.mfin.gov.rs/UserFiles/File/zakoni/Zakon%20o%20porezima%20na%20upotrebu,%20drzanje%20i%20nosenje%20dobara.pdf

evo ga zakon , i definitivno ima za vozila starija od 20 godina nego nema u tabeli nego u tekstu odmah ispod !!!
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #31 poslato: Januar 14, 2011, 08:20:25 posle podne »
ko se slabije snalazi sa pdf ...

Члан 4.
Порез из члана 2. овог закона плаћа

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #32 poslato: Januar 14, 2011, 08:33:07 posle podne »
Znaci kad odete u agenciju da registrujete motor a oni vam pokazu tabelu ovu vi im recite da uzmu sluzbeni glasnik i procitaju sta pisae ispod tabele

1) 15% - код моторних возила преко пет до о

Van mreže CADILLAC

• Vozac
  • *
  • BMW BoxerClub Pancevo
« Odgovor #33 poslato: Januar 17, 2011, 07:11:40 pre podne »
 :icon_scratch:Jedino mi nije jasno zbog cega kod "prve" registracije na nove tablice ne mogu kompletan posao da poverim agenciji, nego moram da blejim na salteru ?!?!?!?!!??? ??? :o :icon_scratch: >:(
BMW BoxerClub Pancevo

Van mreže zzz

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #34 poslato: Januar 17, 2011, 03:12:37 posle podne »
:icon_scratch:Jedino mi nije jasno zbog cega kod "prve" registracije na nove tablice ne mogu kompletan posao da poverim agenciji, nego moram da blejim na salteru ?!?!?!?!!??? ??? :o :icon_scratch: >:(

Mozes, ali mislim da moras da overis ovlascenje agenciji

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #35 poslato: Januar 17, 2011, 03:44:38 posle podne »
Da tako su i meni rekli ... mogu oni sve da zavrse ali moras da uradis ovlascenje agenciji da moze u tvoje ime da registruje kola/motor ..

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #36 poslato: Januar 17, 2011, 07:37:53 posle podne »
Posto su me sjebali sa registracijom kombija Reno Master 2500ccm ,cuo sam da na tehnickom mogu da daju misljenje da teretno vozilo ,nemoze biti prepravljeno u putnicko bez velikih zahvata ,sto je moj slucaj. Hteo bi da se neko raspita da li je to moguce da na ovaj nacin budem tretiran kako i treba posto je kombi teretni tj. nema prozore sa strane.

Van mreže MILJAN

• Moto manijak u usponu
  • SUZUKI V STROM K8
« Odgovor #37 poslato: Januar 17, 2011, 07:42:27 posle podne »
Koliko ja znam, prozori ti nisu bitni već sedišta.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #38 poslato: Januar 17, 2011, 10:10:27 posle podne »
Ma imam samo dva sedista pored vozaca u totalno izdvojenoj kabini kao u kamionu.

Van mreže Head

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #39 poslato: Januar 17, 2011, 11:15:18 posle podne »
Sedista sa pojasevima , kvaka na vratima iznutra , prozor sa boka .Prozorsko staklo  mora imati atest.Iskustvo naseg kolege od kraja prosle godine ,kada je prepravljao GMC  kombi iz teretnog u putnicki.
Друштво за заштиту од животиња