Mart 29, 2026, 06:29:48 posle podne

Autor Tema: VEROVALI ILI NE !  (Pročitano 1053 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
VEROVALI ILI NE !
« poslato: Januar 13, 2011, 03:43:12 pre podne »
Ovaj text sam preuzeo sa Foruma BJB !   uz dozvolu autora ..

Moram da vam prenesem pisanije jednog mog prijatelja... :)

Kako na yugica da stavim tablicu koja je dugacka 52 cm ?! ceo yugic sirok 154 cm, k`o 3 nove tablice. Vidim nema spasa, uzmem busilicu i busi rupe na tablicama da ih pricvrstim vijcima ... uto prilazi komsija ... "Komsija pa zasto busite te lepe nove tablice, kupite plasticne okvire ...." Kazem ja komsiji: komsija, ja sam ova dva parceta aluminijumskog biometrijskog lima platio, tj. kupio za po 1.000 dinara i mogu sa njima (Al limom) da radim sta ja hocu, a ako se tokom mehanicke obrade (busenja) poremeti biometrijska struktura lima - ja nisam kriv jer uz ta 2 parceta lima nisam dobio uputstvo kako se sa njima postupa, a ni propisanu deklaraciju o kvalitetu i poreklu proizvoda. Komsija ostade bez teksta .... jos kada sam mu rekao da su mi u MUP-u na prevaru kroz otvor na salteru uzeli "stare" tablice, koje sam ranije od njih istih kupio, i da ce iste prodati privatniku koji se bavi otkupom sekundarnih sirovina .... jos jednom je ostao bez teksta i duboko zamisljen ode da seta dalje. Samo sto komsija ode, kad naidje komunalni policajac i obrati se meni .... "gospodine, imate li vi prijavljenu radnju?" ... kakvu radnju, ja nisam ni kinez ni nakupac! ... "gospodineeee, zatekao sam vas sa busilicom, srafcigerom (odvrtka) i kljestima, sto znaci da obavljate delatnost, molim vas da mi pokazete dokument da imate registrovanu delatnost za to cime se bavite" .... pobogu, covece ... "nema tu nista pobogu, imate li ili nemate ?" ... pa naravno da nemam, ovo je moj auto, namestam nove reg.tablice .... "e pa gospodine moracu da vam zaplenim alat i da napisem prijavu protiv vas za ilegalno obavljanje delatnosti" .... Uto se pojavljuje onaj isti komsija, napravio krug pa se vraca .... joj blama, sad` ce ceo komsiluk da sazna da se bavim sivom ekonomijom, da imam neprijavljene radnike, i ko zna sta drugo. Prilazi komsija, predje preko parceta travnjaka okliznu se i zamalo ne pade ... u cudu pogleda pored sebe, tamo gde je stao, kad ono ugazio u svez pseci izmet ... negoduje i poce da cisti cipelu u travu. Sve to "snima" komunalni policajac i okrenu se prema komsiji .... "gospodine, zasto prljavu obucu cistite u travu?" .... "pa covece, zar ne vidis da sam stao u psece g...o !" .... "ne interesuje me u sta ste vi stali, a za prljanje i gazenje travnjaka morate da platite kaznu" .... komsija opet ostade bez txt-a, zabezeknut ... Ali naidje spas, komunalnom zazvoni mobilni, javi se: "molim ...... a da, secam se .... koliko .... gde da se nadjemo ... dobro... " Onda se obrati komsiji i meni ... "sada moram da zurim, imam hitan zadatak, zapamtio sam vas, a ako vas jos jednom uhvatim ne gine vam prijava"
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
Odg: VEROVALI ILI NE !
« Odgovor #1 poslato: Januar 13, 2011, 01:13:12 posle podne »
Iskreno mislim da bi mu ''toliko bilo'' kada bi u mojoj okolini nekom nesto prigovorio oko tablica!

Van mreže Baffy

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Žena
  • Live to ride...
Odg: VEROVALI ILI NE !
« Odgovor #2 poslato: Februar 09, 2011, 11:18:24 pre podne »
E ovo je dobro... Xexexe sad plaćaju i kad se okliznu na životinjske... A ja sam čula (bilo je i na tv) ako te uhvate da ubiješ bubamaru ili neku od retkih insekata (među njima i neki mrav) da moraš platiti kaznu jer si im oduzeo život... A nije uopšte bitno da li si ga namerno ili nenamerno ubio ili zgazio :icon_scratch: Eto sad moram hodat sa lupom u rukama kako ne bih nekog jadnog i malog insekta zgazila  :-\ :-X A nama niko ne plaća što nas država non stop "gazi" na svoje načine!!!
NE BRŽE OD ŽIVOTA......PUN GAS PA POLAKO...
NEVER ride faster than YOUR angel can FLY!!!