Mart 29, 2026, 04:10:07 posle podne

Autor Tema: PRVA SKUPSTINA MAS-a U 2011.  (Pročitano 12094 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
PRVA SKUPSTINA MAS-a U 2011.
« poslato: Februar 06, 2011, 10:21:38 pre podne »
Na sastanki UO i NO u Užicu 04.02.2011. odlučeno je da se PRVA Skupština u 2011. godini održi u Pančevu 19. februara 2011. sa početkom u 18,00 u prostorijama "Studio 21"

V I D I M O    S E

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
  • Pol: Muškarac
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...
Odg: PRVA SKUPSTINA MAS-a U 2011.
« Odgovor #1 poslato: Februar 06, 2011, 11:25:57 pre podne »
Kako nezvanično čujemo prva skupština naše Moto Asocijacije Srbije treba da se održi u februaru mesecu...
Kako nezvanično čujemo tri lokacije su aktuelne: Lešnica,Pančevo,Baroševac....

U subotu 26.02.2011. Moto Klub Čokanlija pravi svoju treću po redu Zimsku Žurku u Bajkerskom Baroševcu.(55 km od Beograda...)
Želja nam je da budemo po prvi put domaćini skupštine MAS-a tako da vam na ovaj način želimo objaviti Kandidaturu i Dobrodošlicu...

Kakvi smo domaćini rekao bih da znate svi,tako da mislimo da ne moramo puno o tome.
Dovoljno je reći da smo prošle godine na Zimskoj Žurci ugostili preko 400 prijatelja kluba i ljubitelja motora i dobre zabave...
Ove godine očekujemo više i sve vas željno očekujemo i spremamo se da napravimo još bolju žurku od prošlogodišnje...
Pored velike sale Doma Kulture u kojoj će se dešavati naša zimska žurka no.3
nalazi se konferencijska sala dovoljnog kapaciteta za skupštinu sa posebnim ulazom.
Razlog više da skupština MAS-a bude u Baroševcu je to što smo se prijavili za domaćina Relija,tako da svi zainteresovani mogu da pogledaju klubsku kuću Čokanlija od 150 kvadrata sa određenim brojem udobnih kreveta za učesnike relija ,kupatilom sa toplom vodom,parkingom za sve očekivane motore i sopstvenim dvorištem gde bi sačekali sve vas kao goste ako nas odaberete kao lokaciju Relija.
Pored razgledanja na raspolaganju biće i određen broj ležajeva za spavanje za one koji hoće i da prespavaju posle žurke u klubskoj vili.
Dobrodošli svi Bajkerii i Bajkerke dobre volje 26.02.2011. u Bajkerski Baroševac gde ćemo vas sačekati raširenih ruku u znak dobrodošlice!!!
 *611 *200 *611 *124 *611 *325

Veliki pozdrav Upavnom i Nadzornom odboru Moto Asocijacije Srbije!
Voleo bih da čujem javno zašto se skupština neće održati u Baroševcu, iako smo JEDINI istakli kandidaturu za domaćina ove skupštine
javno i odavno na forumu naše Moto Asocijacije  i iako smo vam mnogo pre ovog sastanka i pojedinačno telefonom saopštili našu jaku želju
da budemo po prvi put domaćini skupštine u Baroševcu misleći da smo se dosada već pokazali kao domaćini dostojni vas i naše skupštine,
kao i što su vam i naši predstavnici Moto Kluba Čokanlija javno i od srca poželeli dobrodošlicu Skupštini i u samom Užicu pre vašeg sastanka...

P.S.
Hvala mnogobrojnoj Braći koji ste nas bezrezervno podržali u našoj kandidaturi za domaćina Skupštine...
Hvala Predsedniku Moto Asocijacije i Članovima Upravnog odbora koji su ovde i javno podržali kandidaturu, iako ste se posle svi predomislili...
Mi vam svima želimo Dobrodošlicu na Zimsku Žurku Čokanlija u Baroševac 26.02.2011. gde ćemo se potruditi da vas sačekamo kao dobri domaćini!
« Poslednja izmena: Februar 06, 2011, 04:44:26 posle podne od strane MR.Čokanlija »
MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #2 poslato: Februar 06, 2011, 12:15:07 posle podne »
Kao i sve ostale odluke i ova je donešena glasanjem, doduše nije donešena jednoglasno ali volja većine se mora poštovati. Možda je pobedila tradicija, ali ima vremena i da se tradicije menjaju pa da neka naredna Skupština bude baš u Baroševcu.

Veliki pozdrav za komšije.

Van mreže Aleksa - MK Čokanlija

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #3 poslato: Februar 06, 2011, 01:55:03 posle podne »
Kao i sve ostale odluke i ova je donešena glasanjem, doduše nije donešena jednoglasno ali volja većine se mora poštovati. Možda je pobedila tradicija, ali ima vremena i da se tradicije menjaju pa da neka naredna Skupština bude baš u Baroševcu.

Veliki pozdrav za komšije.

Hvala komsija  ;D ;D!!!
  Ima vremena i da se tradicije menjaju  :icon_scratch: :icon_scratch: Slazem se  :) :)

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...
« Odgovor #4 poslato: Februar 06, 2011, 02:30:10 posle podne »
Ova kandidatura je odraz našeg osećaja jake pripadnosti i ponosa koji svakodnevno osećamo što pripadamo Moto Asocijaciji Srbije...
Hteli smo da vam se na naš način odužimo za vaše gostoprimstvo koje smo osećali na svakom koraku gde god je skupština dosad bila.
Što se nas i što se verovatno većine vas tiče potpuno je suštinski zapravo i nebitno gde će se skupština MAS-a održati.
Gde god da bude skupština MAS-a bićemo i svi mi tamo kao i uvek dobro raspoloženi za rad i bratsko druženje i saradnju...
*611 Veliki pozdrav i uvek ste svi dobrodošli kod vaše braće Čokanlija! *319

Veliki pozdrav komšijama!
Izjava da je poštovanje tradicije u toj meri bilo faktor odlučivanja rukovodstva MAS-a
priznajem da mi je pomalo čudna ako svi znamo gde i kad je vaša odluka donešena!
Ne znam da li je poštovanje tradicije bio i sastanak Upravnog i Nadzornog Odbora MAS-a,
kao i obavezno prisustvo na sastanku svih domaćina Relija po direktivi rukovodstva MAS-a,
bilo u petak na Žurci Moto Kluba koji još uvek čak i nije član naše Moto Asocijacije Srbije!
Pravo pitanje danas je dokle će sutra Moto Asocijaciju Srbije dovesti poštovanje ovakve TRADICIJE ?!?
« Poslednja izmena: Februar 06, 2011, 04:34:47 posle podne od strane MR.Čokanlija »
MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!

Van mreže Vladica69

• Totalni Moto Manijak
  • Honda XL1000V Varadero,crni!
« Odgovor #5 poslato: Februar 06, 2011, 07:37:36 posle podne »
Slazem se sa Cokanlijama, a neko je duzan i da adekvatno odgovori!
Predsednik Free Wheels-a Velika Plana
www.freewheels.velikaplana.info

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #6 poslato: Februar 06, 2011, 08:59:37 posle podne »

Pozdrav za Mister Čokanliju...

Ako ti je za utehu ja sam bio za opciju Baroševac... toliko o prozivanju i hvala. 

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #7 poslato: Februar 06, 2011, 09:30:22 posle podne »
Slazem se sa Cokanlijama, a neko je duzan i da adekvatno odgovori!

To je malo teze  :icon_scratch: nadam se da cete me razumeti.
LUMBES-TRIKES-Dača   " COPER SRBIJA "

Van mreže krce

• Vozac
  • *
  • MESSENGERS MC SERBIA
« Odgovor #8 poslato: Februar 06, 2011, 09:49:03 posle podne »

Ako ti je za utehu ja sam bio za opciju Baroševac... toliko o prozivanju i hvala. 

Tooooooo Rade sampione bitan je mir u kuci .Reci nam jos ko je bio protiv ili kako su onda za malo Cokanlije izgubile kad je tvoj glas vredan ko dva.

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #9 poslato: Februar 06, 2011, 09:55:50 posle podne »
Izazivam veliko zaljenje zbog ovakve odluke upravnog odbora!

Stvarno me licno zanima ko je i kako uspeo da izglasa Pancevo ??

Tamo je prosle godine bio sastanak upravnog odbora ili cak skupstina ne mogu da se setim!

I sad opet PA?

MK Coyete ne moze se udostiji za sve ovo vreme ni da se oglasi sa vremena na vreme na nasem maticnom forumu bar da najave svoje

dogadjaje i ja bih to razumeo da se ne oglasavaju redovno na ''onom'' sajtu...

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #10 poslato: Februar 06, 2011, 10:21:54 posle podne »
Tooooooo Rade sampione bitan je mir u kuci .Reci nam jos ko je bio protiv ili kako su onda za malo Cokanlije izgubile kad je tvoj glas vredan ko dva.

Gle ko se to javlja... moj "izgubljeni brat" Krče koji govori o poštovanju... da li ti na ovakav način hoćeš da stekneš poštovanje u Srbiji sa svojim MC suport klubom ili želiš da provokacijama sebi podigneš rejting. U svakom slučaju silno grešiš... jer zabijanjem noža u leđa nećeš ništa dobro postići... 

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #11 poslato: Februar 06, 2011, 11:00:41 posle podne »
Ljudi šta vam je od komarca pravite magarca. Dežurne bukadžije samo čekaju bilo kakav razlog da bi se uključili u raspravu i napravili bespotrebnu tenziju.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #12 poslato: Februar 06, 2011, 11:11:39 posle podne »

Opet ja jedno pitanje Rade za tebe u kakvoj si ti funkciji bio na sastanku kad si mogo da glasas ???

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #13 poslato: Februar 06, 2011, 11:13:34 posle podne »
Ljudi šta vam je od komarca pravite magarca. Dežurne bukadžije samo čekaju bilo kakav razlog da bi se uključili u raspravu i napravili bespotrebnu tenziju.
Dobro bre Gnjat po koji out pitam kAD ces da izbacis Kalendar Moto Skupova ???

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #14 poslato: Februar 06, 2011, 11:16:20 posle podne »
Opet ja jedno pitanje Rade za tebe u kakvoj si ti funkciji bio na sastanku kad si mogo da glasas ???

Pozdrav Sveto...
Da si radio svoj posao u NO znao bi zašto sam u UO kao što to znaju Dane i Vlada... ali ti si odavno digao ruke od MAS-a i gledaš da diskredituješ svačiji rad u MAS-u pa i moj, ali o tome ćemo na sledećoj skupštini...

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #15 poslato: Februar 06, 2011, 11:16:24 posle podne »
Izazivam veliko zaljenje zbog ovakve odluke upravnog odbora!

Stvarno me licno zanima ko je i kako uspeo da izglasa Pancevo ??

Tamo je prosle godine bio sastanak upravnog odbora ili cak skupstina ne mogu da se setim!

I sad opet PA?

MK Coyete ne moze se udostiji za sve ovo vreme ni da se oglasi sa vremena na vreme na nasem maticnom forumu bar da najave svoje

dogadjaje i ja bih to razumeo da se ne oglasavaju redovno na ''onom'' sajtu...
U zadnjih 6 godina u nazad je u Februaru zurka i sastanak za tvoju informaciju.
Oglasi  ??? pa nas Predsednik MAS a ili tvoj tata se koliko puta oglasio ???
Naravno nemam nista protiv Cokanlija ;)

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #16 poslato: Februar 06, 2011, 11:17:54 posle podne »
Pozdrav Sveto...
Da si radio svoj posao u NO znao bi zašto sam u UO kao što to znaju Dane i Vlada... ali ti si odavno digao ruke od MAS-a i gledaš da diskredituješ svačiji rad u MAS-u pa i moj, ali o tome ćemo na sledećoj skupštini...
Opet ja
Odgovori mi na pitanje javno zasto si u UO to jest kako ???
Naravno nemam nista protiv tebe al krsenje statuta nemoze da prodje.
Moze javno da otvorimo karte pa ....
Rad u MAS u :icon_scratch:

« Poslednja izmena: Februar 06, 2011, 11:46:39 posle podne od strane Sveta SD »

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #17 poslato: Februar 06, 2011, 11:37:40 posle podne »
  Pozdrav Zorane,kao prvo ne slazem se sa tobom da postoje ,,dezurne bukadzije" kako ih ti vec nazivas,postoji ne slaganje u misljenjima i stavovima....zar nije lepse tako nazvati te osobe?????????????
  Pa svi smo mi ljudi pobogu.  Ali jedno je tacno,ima komaraca i magaraca,e sad ko je ko??????

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #18 poslato: Februar 06, 2011, 11:41:18 posle podne »

Najiskrenije hvala na podrsci da se skupstina odrzi kod Cokanlija!
  Sad mi proradi matematika pa mi nije jasna odluka UO...

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #19 poslato: Februar 06, 2011, 11:46:35 posle podne »
Opet ja
Odgovori mi na pitanje
Naravno nemam nista protiv tebe al krsenje statuta nemoze da prodje.
Moze javno da otvorimo karte pa ....
Rad u MAS u :icon_scratch:

Ok Sveto... ovo je poslednji odgovor od mene prema tebi, posle ovoga ne želim više sa tobom da polemišem ni očemu...

Odgovor koji tražiš je donet na... III SKUPSTINA MAS-a ZA 2010. god. u Vrscu

Za Skupstinu se predlaze sledeci

DNEVNI RED

1. Usvajanje Dnevnog reda
2. Usvajanje zapisnika sa II skupstine MAS-a odrzane u Valjevu 17.04.2010.
3. Izvestaj o radu za 2010. godinu
4. Finansijski izvestaj
5. Izbor novog clana UO (umesto Rada koji je napustio MK "Ere")
6. Uredjenje i posecenost sajtu MAS-a
7. Prva RADNA verzija kalendara MOTO SKUPOVA za 2010. godinu
8. Reli 2011.
9. Prijem novih klubova u MAS
10. Razno

Odlukom velike većine na skupštini dobio sam poverenje da nastavim sa vršenjem dužnosti do kraja mandata, da si tada prisustvovao mogao si da glasaš protiv, ali ti si imao preča posla kao i za ovaj zadnji sastanak... pozdrav Sveto.