Mart 29, 2026, 05:51:36 posle podne

Autor Tema: PRVA SKUPSTINA MAS-a U 2011.  (Pročitano 12115 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
Odg: PRVA SKUPSTINA MAS-a U 2011.
« Odgovor #20 poslato: Februar 06, 2011, 11:48:33 posle podne »
Ok Sveto... ovo je poslednji odgovor od mene prema tebi, posle ovoga ne želim više sa tobom da polemišem ni očemu...

Odgovor koji tražiš je donet na... III SKUPSTINA MAS-a ZA 2010. god. u Vrscu

Za Skupstinu se predlaze sledeci

DNEVNI RED

1. Usvajanje Dnevnog reda
2. Usvajanje zapisnika sa II skupstine MAS-a odrzane u Valjevu 17.04.2010.
3. Izvestaj o radu za 2010. godinu
4. Finansijski izvestaj
5. Izbor novog clana UO (umesto Rada koji je napustio MK "Ere")
6. Uredjenje i posecenost sajtu MAS-a
7. Prva RADNA verzija kalendara MOTO SKUPOVA za 2010. godinu
8. Reli 2011.
9. Prijem novih klubova u MAS
10. Razno

Odlukom velike većine na skupštini dobio sam poverenje da nastavim sa vršenjem dužnosti do kraja mandata, da si tada prisustvovao mogao si da glasaš protiv, ali ti si imao preča posla kao i za ovaj zadnji sastanak... pozdrav Sveto.  

Hvala Rade
Sad nek presude ljudi sa foruma jer je ovo krsenje STATUTA ili ne ;)

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #21 poslato: Februar 06, 2011, 11:51:15 posle podne »
Nije krsenje statuta !
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže krce

• Vozac
  • *
  • MESSENGERS MC SERBIA
« Odgovor #22 poslato: Februar 06, 2011, 11:55:10 posle podne »
Gle ko se to javlja... moj "izgubljeni brat" Krče koji govori o poštovanju... da li ti na ovakav način hoćeš da stekneš poštovanje u Srbiji sa svojim MC suport klubom ili želiš da provokacijama sebi podigneš rejting. U svakom slučaju silno grešiš... jer zabijanjem noža u leđa nećeš ništa dobro postići... 

Rade vidis prvo nije moj klub i ima naziv. Ja kad pricam o klubu ja kazem nas klub to je mozda kod vas privatno vlasnistvo kod nas nije. Drugo niti mi treba rejting niti me interesuje.Ja tebe postujem koliko i ti mene iz tvojih izjava i na javnim forumima a i privatno izmedju vas na vasem administratorskom forumu.Ja cu steci nekakvo postovanje a od tebe mi je najmanje potrebno.Kolko si ti postovao ljude iz MK ERE toliko oni sad tebe postuju.

Van mreže Aleksa - MK Čokanlija

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #23 poslato: Februar 07, 2011, 12:01:18 pre podne »
Izazivam veliko zaljenje zbog ovakve odluke upravnog odbora!

Stvarno me licno zanima ko je i kako uspeo da izglasa Pancevo ??

Tamo je prosle godine bio sastanak upravnog odbora ili cak skupstina ne mogu da se setim!

I sad opet PA?

MK Coyete ne moze se udostiji za sve ovo vreme ni da se oglasi sa vremena na vreme na nasem maticnom forumu bar da najave svoje

dogadjaje i ja bih to razumeo da se ne oglasavaju redovno na ''onom'' sajtu...

Tradicija brate,tradicija!!!
    Neko pomenu na ovom forumu da ce se tradicija "mozda" menjati,ma kako to zvucalo....

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #24 poslato: Februar 07, 2011, 12:02:22 pre podne »
Nije krsenje statuta !
:icon_scratch: Nadji mi molim te ja nesto ne vidim u Statutu Mas a da u UO moze biti neko ko NIJE clan MAS a ??? ili gresim :icon_scratch:

Naravno da nemam nista protiv Radete al NEMOZE da se radi ovako kao sto se radi :icon_scratch:

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #25 poslato: Februar 07, 2011, 12:03:06 pre podne »
 Rade vidis prvo nije moj klub i ima naziv. Ja kad pricam o klubu ja kazem nas klub to je mozda kod vas privatno vlasnistvo kod nas nije. Drugo niti mi treba rejting niti me interesuje.Ja tebe postujem koliko i ti mene iz tvojih izjava i na javnim forumima a i privatno izmedju vas na vasem administratorskom forumu.Ja cu steci nekakvo postovanje a od tebe mi je najmanje potrebno.Kolko si ti postovao ljude iz MK ERE toliko oni sad tebe postuju.

Odličan stav imaš... baš širiš bratstvo i pozitivnu energiju, bravo, ako su svi suporti takvi onda mi je sve jasno...  ::)

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #26 poslato: Februar 07, 2011, 12:04:38 pre podne »
:icon_scratch: Nadji mi molim te ja nesto ne vidim u Statutu Mas a da u UO moze biti neko ko NIJE clan MAS a ??? ili gresim :icon_scratch:

Naravno da nemam nista protiv Radete al NEMOZE da se radi ovako kao sto se radi :icon_scratch:

ali to nije usamljen slucaj a ako nije znaci da je tako resijo MAS i onda je to ok !  .. i onako je Rade tu jedini koji vredi i pokusava nesto !
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #27 poslato: Februar 07, 2011, 12:08:25 pre podne »
 Da,slazem se,cak je i pokusao da promeni tradiciju MASa i udostoji jos neki MASov klub da budu domacini Skupstine... ;) ;)

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #28 poslato: Februar 07, 2011, 12:55:18 pre podne »

Krče, ako nastaviš da širiš negativnu energiju na forumu i ofuješ svaku temu biću prinuđen da te banujem, zato bi te zamolio da se ponašaš u skaladu sa pravilima foruma i poštuješ sve nas kako članove tako i urednike, neću te više opominjati.   

Van mreže serginho

• Bajker Bez Granica
  • Uzivaj dok si jos ziv.
« Odgovor #29 poslato: Februar 07, 2011, 01:55:36 pre podne »
ali to nije usamljen slucaj a ako nije znaci da je tako resijo MAS i onda je to ok !  .. i onako je Rade tu jedini koji vredi i pokusava nesto !
Potpuno se i ja slazem! Za mene nije bitno nit levo ili desno vladanje. U tom slucaju se vidi velika namera, da (tako ja mislim) Rade iz UO MAS-a podize na veci nivo sajt MAS-a.
Nikad nisam zeleo da se petljam u rad MAS-a i sad evo me!

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #30 poslato: Februar 07, 2011, 02:13:30 pre podne »
U zadnjih 6 godina u nazad je u Februaru zurka i sastanak za tvoju informaciju.
Oglasi  ??? pa nas Predsednik MAS a ili tvoj tata se koliko puta oglasio ???
Naravno nemam nista protiv Cokanlija ;)

Pa sta ako je bilo u poslednjih 6 godina??? Ne razumem sta hoces da kazes a i verovatno te niko ovde ne razume ali opusteno...

Zasto svaki put ne bi pravili na drugom mestu?? Zar to nije dobro za MAS??

I molim te prekini da mene uvlacis sa bilo cime sto ime veze sa upravljnjem MAS-a....ja ovde pisem u ime MK Vrsac i u svoje licno ime...

ne znam da li ces to shvatiti u ovoj deceniji....

Van mreže krce

• Vozac
  • *
  • MESSENGERS MC SERBIA
« Odgovor #31 poslato: Februar 07, 2011, 12:06:42 posle podne »

Krče, ako nastaviš da širiš negativnu energiju na forumu i ofuješ svaku temu biću prinuđen da te banujem, zato bi te zamolio da se ponašaš u skaladu sa pravilima foruma i poštuješ sve nas kako članove tako i urednike, neću te više opominjati.   

Prvo Rade pa stoti put ja pisem istinu koja je takva(a tebi je to negativna energija koja samo na tebe izgleda utice))  a ti mene banovao il mi brisao postove isto ti je. Sto ne ostavis moje postove pa me onda banuj makar da vide ljudi zbog cega.Ja ni u jednom postu nisam uvradio niti lose govorio o MAS-u a kamoli o drugim klubovima ja samo istinom i realnoscu kontriram tebi a ti to samo svojim postovima koje pises i brises to potvrdjujes kao na  primer ovo za zahtev za osiguranje. A ovaj post pazi dobro tek kad se pojavi vise od cetri coveka na forumu onda brisi.

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #32 poslato: Februar 07, 2011, 12:56:07 posle podne »
  Pozdrav Zorane,kao prvo ne slazem se sa tobom da postoje ,,dezurne bukadzije" kako ih ti vec nazivas,postoji ne slaganje u misljenjima i stavovima....zar nije lepse tako nazvati te osobe?????????????
  Pa svi smo mi ljudi pobogu.  Ali jedno je tacno,ima komaraca i magaraca,e sad ko je ko??????

Gnjat,na koga se odnosi ovo "dezurne bukadzije"?Zamolio bih te da citiras na koga si mislio tacno jer je bilo samo par postova a od tih i moj,pa bih te zamolio da mi kazes na koga si mislio,unapred hvala....
LUMBES-TRIKES-Dača   " COPER SRBIJA "

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...
« Odgovor #33 poslato: Februar 07, 2011, 01:06:35 posle podne »
Ljudi šta vam je od komarca pravite magarca. Dežurne bukadžije samo čekaju bilo kakav razlog da bi se uključili u raspravu i napravili bespotrebnu tenziju.
Poštovani komšija Gnjat,na koga se odnosi ovo "dezurne bukadzije"?Zamolio bih te da citiras na koga si mislio tacno jer je bilo samo par postova a od tih i takođe i moj,pa bih te zamolio da mi kazes na koga si mislio,unapred hvala....

MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #34 poslato: Februar 07, 2011, 01:12:42 posle podne »
Ljudi šta vam je od komarca pravite magarca. Dežurne bukadžije samo čekaju bilo kakav razlog da bi se uključili u raspravu i napravili bespotrebnu tenziju.
 Pridrzujem se pitanju ?? :icon_scratch: :icon_scratch: ??
  Gnjat,na koga se odnosi ovo "dezurne bukadzije"?Zamolio bih te da citiras na koga si mislio tacno jer je bilo samo par postova a od tih i takođe i moj,pa bih te zamolio da mi kazes na koga si mislio,unapred hvala....

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #35 poslato: Februar 07, 2011, 04:46:24 posle podne »
Poštovani komšija Gnjat,na koga se odnosi ovo "dezurne bukadzije"?Zamolio bih te da citiras na koga si mislio tacno jer je bilo samo par postova a od tih i takođe i moj,pa bih te zamolio da mi kazes na koga si mislio,unapred hvala....

Pridruzujem se

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #36 poslato: Februar 07, 2011, 05:38:54 posle podne »
Nisam nadlezan da se mesam ali bi hteo da skrenem paznju da je pre godinu dana,doslo do ogromne pobune nekih klubova zbog Milica Radovica .Naime istog su neki klubovi hteli da postane predsednik MASa . Grupa klubova koja se protivila tome je kao argument navodila da ni on ni njegov klub nisu clanovi MASa, i da to nije po statutu MASa. Ovo cisto zbog doslednosti odluka koje donosite. Tako Milic Radovic nije izabran i ostali ste dosledni statutu. Normalno je da se Rade ne naljuti zbog ovoga jer ga smatram dobrim drugarom i istovremeno mislim da se mnogo zalaze u MASu . Samo vas opominjem narocito ove mladje kao sto je Peca da malo smirite strasti kad je konstruktivna diskusija u pitanju. I pored toga sto nismo vise clanovi smatram da ako se uzmete u pamet i izbalansirate licne odnose MAS ce imati buducnost, u protivnom nastave li se pripucavanja medjusobna i klubova bice stvarno lose.Jos jednom da napomenem ovo je moje licno misljenje na koje imam pravo kao i svaki od vas.

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #37 poslato: Februar 07, 2011, 06:16:11 posle podne »
Ma moj post je samo pogresno protumacen ... samo sam pokusao da Sveti aludiram na njegovog kolegu u odboru ....

Svi smo mi ovde zato sto hocemo da Mas radi sto bolje i da pomognemo u radu koliko mozemo ... kako kritikama tako i recima hvale ...

Videti potpis

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #38 poslato: Februar 07, 2011, 10:24:16 posle podne »
Razlika izmedju Mice i Radeta je to sto je Rade kada je izabran (tj. njegov klub) bio i ostao clan MAS-a ( mislim na ERE) posle toga je Rade napustio taj klub a skupstina je glasala za Radetov ostanak u UO. Ne vidim sta je tu nejasno. U statutu a i pravilniku ( koliko ja znam ) nigde ne pise da se izlaskom iz kluba automatski gubi clanstvo u UO a pogotovu ako coveka podrzi i skupstina( koju cini vecina predstavnika klubova).

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #39 poslato: Februar 07, 2011, 10:26:21 posle podne »
Razlika izmedju Mice i Radeta je to sto je Rade kada je izabran (tj. njegov klub) bio i ostao clan MAS-a ( mislim na ERE) posle toga je Rade napustio taj klub a skupstina je glasala za Radetov ostanak u UO. Ne vidim sta je tu nejasno. U statutu a i pravilniku ( koliko ja znam ) nigde ne pise da se izlaskom iz kluba automatski gubi clanstvo u UO a pogotovu ako coveka podrzi i skupstina( koju cini vecina predstavnika klubova).
Noco Noco :D :D :D
« Poslednja izmena: Februar 07, 2011, 10:53:53 posle podne od strane Sveta SD »