Mart 29, 2026, 03:48:55 posle podne

Autor Tema: PRVA SKUPSTINA MAS-a U 2011.  (Pročitano 12093 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
  • Pol: Muškarac
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...
Odg: PRVA SKUPSTINA MAS-a U 2011.
« Odgovor #40 poslato: Februar 07, 2011, 11:09:03 posle podne »
Pravo pitanje je šta je ,,starije" odnosno zakonski jače odluka Skupštine ili STATUT Moto Asocijacije Srbije?
Statut u ovom slučaju predstavlja ono što predstavlja USTAV za jednu Državu koji nijedna Skupština ne može nikako nadglasati!

Moto Asocijacija Srbije je udruženje Moto Klubova Srbije i ako neko nije član nijednog Moto Kluba učlanjenog u Moto Asocijaciju Srbije kako se može smatrati članom Moto Asocijacije i samim tim zauzimati bilo kakve funkcije?
Mesto u Upravnom Odboru može zauzimati čini mi se samo predstavnik Moto Kluba koji ima status punopravnog člana Moto Asocijacije Srbije!
Ako neko napusti svoj matični Moto Klub koji ga je na to mesto posredno i doveo a da ne pređe istog momenta u neki drugi Moto Klub koji je takođe  punopravni član Moto Asocijacije Srbije, taj neko ko je napustio matični klub se nikako ne može smatrati članom Moto Asocijacije Srbije pa samim tim njegove sve funkcije automatski prestaju pod uslovom da se poštuje Statut odnosno naš zakon koji smo mi sami napisali i koji predstavlja valjda zakon isti za sve!?!

P.S.
Ovo je samo moje lično mišljenje a pravo tumačenje bi lako mogao dati bilo koji pismeniji čovek...
Nadam se da grešim i da niko nije u ovom slučaju prekršio naš Statut Moto Asocijacije Srbije...
MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #41 poslato: Februar 07, 2011, 11:11:26 posle podne »
Nisam nadlezan da se mesam ali bi hteo da skrenem paznju da je pre godinu dana,doslo do ogromne pobune nekih klubova zbog Milica Radovica .Naime istog su neki klubovi hteli da postane predsednik MASa . Grupa klubova koja se protivila tome je kao argument navodila da ni on ni njegov klub nisu clanovi MASa, i da to nije po statutu MASa. Ovo cisto zbog doslednosti odluka koje donosite. Tako Milic Radovic nije izabran i ostali ste dosledni statutu. Normalno je da se Rade ne naljuti zbog ovoga jer ga smatram dobrim drugarom i istovremeno mislim da se mnogo zalaze u MASu . Samo vas opominjem narocito ove mladje kao sto je Peca da malo smirite strasti kad je konstruktivna diskusija u pitanju. I pored toga sto nismo vise clanovi smatram da ako se uzmete u pamet i izbalansirate licne odnose MAS ce imati buducnost, u protivnom nastave li se pripucavanja medjusobna i klubova bice stvarno lose.Jos jednom da napomenem ovo je moje licno misljenje na koje imam pravo kao i svaki od vas.

Уз д

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #42 poslato: Februar 07, 2011, 11:33:06 posle podne »

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #43 poslato: Februar 07, 2011, 11:39:28 posle podne »
Наравно др

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...
« Odgovor #44 poslato: Februar 07, 2011, 11:54:09 posle podne »
Ova kandidatura je odraz našeg osećaja jake pripadnosti i ponosa koji svakodnevno osećamo što pripadamo Moto Asocijaciji Srbije...
Hteli smo da vam se na naš način odužimo za vaše gostoprimstvo koje smo osećali na svakom koraku gde god je skupština dosad bila.
Što se nas i što se verovatno većine vas tiče potpuno je suštinski zapravo i nebitno gde će se skupština MAS-a održati.
Gde god da bude skupština MAS-a bićemo i svi mi tamo kao i uvek dobro raspoloženi za rad i bratsko druženje i saradnju...
*611 Veliki pozdrav i uvek ste svi dobrodošli kod vaše braće Čokanlija! *319

Pošto sam prozvan viteški evo takvog i odgovora napisanog još pre nedelju dana ovde samo da je ovo još neko ovde i pročitao i shvatio...

« Poslednja izmena: Februar 08, 2011, 12:12:22 pre podne od strane MR.Čokanlija »
MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #45 poslato: Februar 08, 2011, 01:24:22 pre podne »
Pošto sam prozvan viteški evo takvog i odgovora napisanog još pre nedelju dana ovde samo da je ovo još neko ovde i pročitao i shvatio...

Steta sto nas  sacica NEKIH bajkera vodi nekom stranputicom :icon_scratch:
Kasno ce biti kad se probudimo i uvidimo sta se SVE izdesavalo za kratko vreme :icon_scratch:
Na zalost tako je.

Ostavi se prepucavanja ;)
Sami sebi skacu .....

Van mreže Beli MK Vrsac

• Vozac
  • *
  • Yamaha XJ 650
« Odgovor #46 poslato: Februar 08, 2011, 07:34:32 posle podne »
U ime upravnog odbora MAS-a, obavestavam sve klubove da je doslo do greske pri glasanju u vezi izbora mesta odrzavanja prve skupstine MAS-a 2011. god. pa stoga molim sve da nas shvate da greska nije ucinjena sa nikakvom namerom jer se sastojala u prebrojavanju glasova pri izboru.

Naknadno smo utvrdili prebrojavanjem glasova da je vecina glasala da se skupstina odrzi u Barosevcu 26.02.2011. god.

Ljudski je gresiti ali je bolje ispraviti gresku nego se praviti da nije ni postojala!

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #47 poslato: Februar 08, 2011, 09:00:45 posle podne »
Izvinjavam se (ja lično) Čokanlijama na nervozi i neprijatnostima koje su prouzrokovane ovom našom nenamernom greškom.
Mislim da bi ovim trebalo staviti tačku na ovu temu.

Zoran Gnjatović - Gnjat.