Hvala dragom Bogu.
Bilo je vreme.... valjda se blizi registracija, pa o tome razmisljamo. Ima tu puno posla...
Ne bih da me bilo ko pogresno razume, pa cu pokusati da nacrtam...
Elem, u gornjem tekstu Rade poziva ostala udruzenja da se ukljuce u diskusiju

... pre samo par dana Rade je napisao da MAS nece saradjivati sa UMS-om. Nije ni bitno...ne mora. Ja prvi ne volim UMS ( to valjda i vrapci znaju )...ALI... znam da je u tom UMS-u par pismenih ljudi koji odlicno vladaju ovom materijom i vec su to dokazali pisanjem predhodnih zahteva - koji su delimicno i ispunjeni.
E , sad... sta tu meni nije jasno?
Pa nije mi jasno da MAS nece da prihvati ponudjenu saradnju, a onda posle samo par dana , trazi tu istu saradnju.
Svi smo svedoci da je nekoliko ljudi iz sadasnjeg UMS-a,( a tadasnjeg
udruzenja samostalnih bajkera u osnivanju ) dalo ogroman doprinos pisanju zahteva i organizaciji protesta. Nemojte to zaboraviti !
- Znaju kako se pise zahtev.
- Znaju kome se predaje zahtev
- Znaju kako se predaje zahtev ( posebno bitna stavka u ovom slucaju...

)
- Znaju kako se lobira i kod koga ...
Zasto MAS nece da iskoristi ponudjeno? U interesu svih ljudi koji voze motore je da ovi zahtevi budu ispunjeni.
Ako ih budu pisali oni koji ne znaju kako....ako ih budu predavali oni koji ne znaju gde i kako...
ako se sve to oduzi na preveliki vremenski period, pa nema svrhe.
Posebno je opasno - STA CETE TRAZITI U ZAHTEVIMA...jer se moze desiti da nas ODERU...Krce je pisao malo o tome. Vrlo zajebana tema, a za osmisljavanje i formulisanje zahteva su potrebni visoko strucni ljudi, koji odlicno poznaju nase i strane zakone i mogucnosti za njihovu promenu.
Ne kazem da ih u MAS-u nema - samo kazem da je velika greska odbiti ponudjenu saradnju.
Kad ta drzava dobije tri razlicita zahteva i vidi da nismo slozni...pa jebace nam kevu !
Tek tad ce da nas deru !
Zato preporuka "glavesinama" sve tri organizacije.
Na neki nacin vi predstavljate bajkere ove jadne Srbije - pa radite to kako treba ! ...ili nemojte raditi uopste.