Mart 29, 2026, 07:48:38 pre podne

Autor Tema: HAJDE DA OBJASNIMO NEKIM BAJKERIMA ZASTO MAS...UBEDIMO IH  (Pročitano 13497 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže obi

• Moto Manijak
  • Pol: Muškarac
  • live to ride
    • http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.actudefense.com/wp-content/uploads/2010/08/legionnaires_pm.jpg&imgrefurl=http://www.actudefense.com/la-police-militaire-nounous-des-legionnaires/&h=525&w=800&sz=89&tbnid=Eh1_yiDdnPHQ-M:&am
HAJDE DA OBJASNIMO NEKIM BAJKERIMA ZASTO MAS...UBEDIMO IH
« poslato: Februar 13, 2011, 04:03:39 posle podne »
MNOGO PUTA CUJEM PRICE PO SKUPOVIMA I OD MNOGIH PREDSEDNIKA POJEDINIH KLUBOVA...NE TREBA NAM...IMAMO MI NAS KALENDAR...MI PRAVIMO KAD MI HOCEMO I MOZEMO...I TAKO JOS MNOGO STO STA STO IDE UZ OVU TEMU...HAJDE DA OBJASNIMO PO KO ZNA KOJI PUT ZASTO MAS POSTOJI I STA TO MAS RADI I CINI ZA NAS POJEDINCE KAO I ZA KLUBOVE U MASU......NADAM SE DA CE OVU TEMU ISPRATITI ONI KOJI ZNAJU SVE RAZLOGE I CELU PROBLEMATIKU....KAO I DRUGA STRANA....HVALA

Van mreže obi

• Moto Manijak
  • live to ride
    • http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.actudefense.com/wp-content/uploads/2010/08/legionnaires_pm.jpg&imgrefurl=http://www.actudefense.com/la-police-militaire-nounous-des-legionnaires/&h=525&w=800&sz=89&tbnid=Eh1_yiDdnPHQ-M:&am
Odg: HAJDE DA OBJASNIMO NEKIM BAJKERIMA ZASTO MAS...UBEDIMO IH
« Odgovor #1 poslato: Februar 13, 2011, 05:16:27 posle podne »
nemoguce da nema nikog il da ne postoji razlog.....

Van mreže Raja

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #2 poslato: Februar 13, 2011, 06:11:21 posle podne »
Pa ti si postavio temu ja cekam da cujem prvo tvoje objasnjenje

Van mreže obi

• Moto Manijak
  • live to ride
« Odgovor #3 poslato: Februar 13, 2011, 06:35:36 posle podne »
recimo da ja u mom selu gde sam nekad zeleo da osnujem moto klub a gde ga i dan danas nema ,osnujem ga uz pomoc svih tamo bajkera i kupimo objekte odnosno prostorije i plac i registrujemo se kao sportsko drustvo....registrujemo se i kao ugostiteljski objekat...kupimo binu,ozvucenje,potrebnu tehniku,a kao pravno lice mozemo sklapati ugovore sa pivarama i ostalim firmama u vezi pica i hrane...postali smo poreski obveznici......imamo clanove....svecano otvaranje podrazumeva jedan skup ili zurku....skup se prijavljuje policiji i dobija se odobrenje sa jasnim naznakama,sta je dozvoljeno tim odobrenjem....kako se gosti provedu je najbolja reklama za buducnost,ako se ne varam......na mnogim skupovima sam se proveo ekstra ,recimo Sutjeska kod Banat Ridersa,visok nivo,mnogo ulozeno,jedne godine dva skupa za redom od par nedelja,a oni nisu u mas-u......

Pitanje * Ako se formira klub gore naven,zasto se treba uclaniti u MAS?
          * Sta dobija taj klub a sto ne moze i sam?
          * I gde odlazi clanarina?

*******znam odgovor,al stavljam post zbog drugih koji ne znaju,da bi ih ubedili i objasnili zasto MAS****nadam se da ste me razumeli

Van mreže GoranVojska

• Totalni Moto Manijak
  • Vozim dokle mogu ikoliko hocu
« Odgovor #4 poslato: Februar 13, 2011, 06:47:26 posle podne »
Pa ako znas kazi svi smo znatizeljni i CEKAMO.
Suzuki Bandit 1200s

Van mreže Raja

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #5 poslato: Februar 14, 2011, 06:51:02 pre podne »
Ja tebe nista nerazumem, jos uvek cekam objasnjenje ove teme

Van mreže Moto Laci

• Bajker Bez Granica
  • Stara Pazova
« Odgovor #6 poslato: Februar 14, 2011, 11:45:08 pre podne »
Nekima ne vredi objašnjavati niti ubeđivati ako shvate shvate
sami ili ne njihov problem

Van mreže MIKA ARHANGEL

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #7 poslato: Februar 14, 2011, 09:57:56 posle podne »
U MOTO ASOCIJACIJI SRBIJE pristup je dobrovoljan , t.j. onaj klub kome se to svidja on pridje ili pristupi clanstvu i on najbolje zna zasto je to uradio. Medjutim onaj ko ne vidi sebe u toj organizaciji nebi trebao da caprlja sad sto,kako,zasto i da trazi neki fajl da bi to kritikovao ili omalovazio samu organizaciju a cinjenica je da ima dosta klubova koji su uclanjeni u istu pa mislim da sama organizacija nije ni malo za podcenjivanje obzirom na broj clanova.E sad obi ili si prvi put ovde na sajtu pa nisi informisan (a ovde i na drugim sajtovima je pisano o temama slicnim da je pocela i nestasica mastila) ili je nesto drugo u pitanju? Objasni sta si hteo da kazes da bismo i mi razumeli

Van mreže Aleksa - MK Čokanlija

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #8 poslato: Februar 15, 2011, 01:50:30 pre podne »
U MOTO ASOCIJACIJI SRBIJE pristup je dobrovoljan , t.j. onaj klub kome se to svidja on pridje ili pristupi clanstvu i on najbolje zna zasto je to uradio. Medjutim onaj ko ne vidi sebe u toj organizaciji nebi trebao da caprlja sad sto,kako,zasto i da trazi neki fajl da bi to kritikovao ili omalovazio samu organizaciju a cinjenica je da ima dosta klubova koji su uclanjeni u istu pa mislim da sama organizacija nije ni malo za podcenjivanje obzirom na broj clanova.E sad obi ili si prvi put ovde na sajtu pa nisi informisan (a ovde i na drugim sajtovima je pisano o temama slicnim da je pocela i nestasica mastila) ili je nesto drugo u pitanju? Objasni sta si hteo da kazes da bismo i mi razumeli
Svaka ti je na mestu...
  I ja bih voleo da cujem objasnjenje,ako postoji  :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #9 poslato: Februar 15, 2011, 08:14:04 pre podne »

Moj ti je savet da vise citas na forumu.......  Dobro bi bilo da krenes redom............ Tako ces saznati cemu sluzi MOTO ASOCIJACIJA SRBIJE.........   Dotle ti savetujem da pises iskljucivo u rubrici zenski kutak.......... ;) ;) ;) ;)

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže Arpad

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #10 poslato: Februar 15, 2011, 09:00:36 pre podne »
   Moj ti je savet da vise citas na forumu.......  Dobro bi bilo da krenes redom............ Tako ces saznati cemu sluzi MOTO ASOCIJACIJA SRBIJE.........   Dotle ti savetujem da pises iskljucivo u rubrici zenski kutak.......... ;) ;) ;) ;)

Ja sam procitao skroz na skroz forum ali ....?  Onda smo trazili pristupnicu ima sigurno 7-8 meseci mozda i vise dobili smo obavestenje da procitamo pravila ko da smo glupi i nismo to vec proucili pre nego sto smo i trazili takvo nesto,i cekali i cekali i odustali.Mozda nismo dovoljno kvalitetan klub za MAS.

Van mreže krce

• Vozac
  • *
  • MESSENGERS MC SERBIA
« Odgovor #11 poslato: Februar 15, 2011, 11:02:58 pre podne »
Ja sam procitao skroz na skroz forum ali ....?  Onda smo trazili pristupnicu ima sigurno 7-8 meseci mozda i vise dobili smo obavestenje da procitamo pravila ko da smo glupi i nismo to vec proucili pre nego sto smo i trazili takvo nesto,i cekali i cekali i odustali.Mozda nismo dovoljno kvalitetan klub za MAS.

I Arpade prijatelju evo ti recept  kako da udjes u MAS. Napravis jednu dobru  zimsku zurku sa prasicima , jegnjicima domacim specijalitetima i kako to najvise bajkeri vole trubacima(isto kao ispracaj nekad u vojsku) a obavezno u isto vreme  napravi se sastanak UO MAS(tu jedno prase) i zovnes najmanje tri televizije da snime.Onda nakacite prisivke MAS a i ponasate se kao da ste clanovi 100 godine a nema veze sto drugi nepoznaju nikoga iz vaseg kluba kad imate coveka u MAS-u. A to sto ste kvalitetan klub ko to gleda.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #12 poslato: Februar 15, 2011, 11:34:17 pre podne »

I Arpade prijatelju evo ti recept  kako da udjes u MAS. Napravis jednu dobru  zimsku zurku sa prasicima , jegnjicima domacim specijalitetima i kako to najvise bajkeri vole trubacima(isto kao ispracaj nekad u vojsku) a obavezno u isto vreme  napravi se sastanak UO MAS(tu jedno prase) i zovnes najmanje tri televizije da snime.Onda nakacite prisivke MAS a i ponasate se kao da ste clanovi 100 godine a nema veze sto drugi nepoznaju nikoga iz vaseg kluba kad imate coveka u MAS-u. A to sto ste kvalitetan klub ko to gleda.
*302 *302 *302 *302 *302 *302 *302 *302 *302 *302 *302 *302 *302 *302 *302 *302 *302 *302 *302

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #13 poslato: Februar 15, 2011, 12:38:32 posle podne »

*76 *76 *76 *76 *76 *76 *76 *76 *76 *76 *76 *76 *76
LUMBES-TRIKES-Dača   " COPER SRBIJA "

Van mreže Aleksa - MK Čokanlija

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #14 poslato: Februar 15, 2011, 12:52:41 posle podne »

Hvala brate sad mi je tek jasno kako se to radi  *44 *44 *44 *42 *109 *109 *68 *68 *68

Van mreže RoaD GunneR

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #15 poslato: Februar 15, 2011, 01:01:18 posle podne »
Dok sam imao volje i energije da se bakcem sa klubom, izneo sam na jednom sastanku predlog da cujem misljenja ljudi iz svog kluba, svi smo se slozili u jednome da znamo obaveze(troskove) koje imamo kao clan MAS-a a prava i pogodnosti(intres) to niko nije znao. U razgovoru sa tadasnjim predsednikom MAS-a sam dobio odgovor da procitam statut. Posto sam statut procitao i to ne jednom,preformulisao sam pitanje, u to sta pojedinac kao clan moga kluba koji treba da izdvoji 5-10e za clanstvo kluba u MAS-u konkretno ima od toga i sta moj klub konkretno ima od toga osim troska za clanarinu i datuma zurke/skupa u MAS-ovom kalendaru. Odogovr je bio "Ma samo se vi uclanite, pa ce te videti", ovaj odgovor sam preneo na narednom sastanku svoga kluba, prihvacen uz osmehe i o tome se vise nikada nije povelo pitanje.

Da ne moram naknadno da odgovoram na opsasku, "sto mi kao klub odma nesto trazimo od MAS-a a nismo nista ucinili za taj isti MAS, nego odma trazimo pogodnosti". Odgovor je: Zato sto nam se trazi da platimo clanarinu, nemamo nikakva prava u donesenju odluka, pravimo zurku i strepimo da li ce se sledece godine ta zurka zvati skup ili opet zurka, sto nas zabole bas patka kako ce neko dati naziv za desavanja u nasoj organizaciji...

Van mreže marko vitez

• Moto manijak u usponu
  • Tattoo by Mare
    • ASTRAL INK TATTOO STUDIO
« Odgovor #16 poslato: Februar 15, 2011, 02:41:53 posle podne »

*302 *302 *302 *302 *302 *302 *302 *302 *302 *302 *603 *605 *556
Tattoo
Body Piercing
Air Brush
065-8.123.144

Van mreže banditkg

• Suvozac
  • *
« Odgovor #17 poslato: Februar 15, 2011, 03:11:03 posle podne »
 *26 *26 *26 *26 *26 *26 *26 *26 *26 *26 *26 *26 *26 *26

Van mreže VICTORY

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Žena
« Odgovor #18 poslato: Februar 15, 2011, 03:36:41 posle podne »
,
« Poslednja izmena: Decembar 03, 2011, 03:22:43 posle podne od strane VICTORY »

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
  • SUZUKI *GSX-R **1000 K9** **ALSTARE Edition***
« Odgovor #19 poslato: Februar 16, 2011, 02:14:25 posle podne »
Koliko sam ja primetio od prosle godine, nije vise bitno dali je klub u MAS-u ili nije, ide se tamo gde je dobro druzenje, gde je lep prostor i gde se zna da je je dobar program na skupu. Arpade druze, kod vas se zna da je vasa zurka/skup tradicionalno dobra manifestacija i nema veze dali ste u MAS-u ili niste. Cak ste i u prednosti jer ne placate nikom nista od clanarine i odredjujete datum koji vi hocete. Slicno je kao i u Adi.