Ajd i ja da se prikljucim. 100% tacno - jedino je problem sto obe strane misle da se ne odnosi na njih nego na ove druge... 
E zato lepo napises na koga mislis. . . i sve bude mnogo jasnije.
Objašnjava mi klinac kaubojski film , klasika : Banda i banda su dve bande , ali jedni nisu loši , jedni su šerifi ... i svi pucaju u isto vreme... a konji stradaše...
Danas registrujem XVS 535 - 18.000,00 , XVS 950 - 24.000.00 , sitnica ,osiguranje , tehnički , porezi , provizije ... Plaćam za sve ... za svih 12 meseci , sa sve vetrobranima i dodatnim osvetljenjem, bez uzimanja psihoaktivnih supstanci , bez ranijih saobraćajki i naplata osiguranja .
Bilo bi glupo da sam ljubaznu službenicu agencije smarao pričom da se legitimni predstavnici , ovlašćeni zastupnici mojih prava , borci za jedinu pravu istinu i iskusni bajkeri koji voze ceo svoj život ( neki i duže) upravo sad , ovoga trenutka usaglašavaju oko nekih suštinskih stvari i da je samo pitanje trenutka kad će para trebati manje , procedura biti mnogo jednostavnija a ja spokojan i zaštićen jer znam da neko misli i raspravlja ( čak na 6 strana) o mojim interesima.
Pokušavam da animiram sve na koje sam mislio: obične motordžije bez funkcija, ljude od dijaloga , kompromisa , da svojim iskustvom, idejama i delima ukrupne moto scenu .