Mart 29, 2026, 05:51:11 posle podne

Autor Tema: HARLEY-DAVIDSON u Beogradu  (Pročitano 10089 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
HARLEY-DAVIDSON u Beogradu
« poslato: Mart 22, 2011, 10:38:32 posle podne »
Posle više od dve decenije na prostoru Srbije i regiona ponovo postoji ovlašćeni diler i serviser najprestižnijeg i najpoznatijeg svetskog motorciklističkog megabrenda, HARLEY-DAVIDSON®. Ekskluzivno dilersko pravo za teritoriju Srbije i Crne Gore zaslužila je kompanija "Trion Motors" iz Beograda, koja se dugi niz godina predano i uspešno bavi distribucijom poznatih i priznatih svetskih brendova i marki kao sto su MV Agusta, Husqvarna, Cagiva, Malaguti, Givi, Tucano Urbano, Momo, Bertoni. Dugogodišnje uspešno angažovanje kao i stalno aktivno i kreativno prisustvo u moto branši bilo je presudno za ulazak u krug posebno izabranih dilera kompanije Harley-Davidson®.

Preuzeto sa http://www.moto-berza.com/ a na istom sajtu i mnogo opsirnije....

Van mreže MAGNUM

• Totalni Moto Manijak
  • HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER
    • MP MOTOR
Odg: HARLEY-DAVIDSON u Beogradu
« Odgovor #1 poslato: Mart 23, 2011, 03:29:19 pre podne »
E MOJ BRATE SAD SI TI KRIV STO NE ZNAM STA CU.DE ME NADJE SA OVIM SAD,A TAMAN SAM MISLIO DA ZNAM STA CU.JAAAAOOOO BRATE  *34 *78 *109
MK SPID

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
  • BMW R-1200 GS Adventure
« Odgovor #2 poslato: Mart 23, 2011, 06:46:08 pre podne »
Pre 10-ak godina u Beogradu je radio ovlasceni diler za HD, prodavnica je bila na uglu pre Doma Vojske, a serviser je bio Dragan Strojanovic-Kali.

Zatvorili su jer nije bilo interesa za tu vrstu motora,

;)

Van mreže messengers mc

• deaktivirani korisnici
  • Vozac
  • *
« Odgovor #3 poslato: Mart 23, 2011, 12:50:27 posle podne »
Pre 10-ak godina u Beogradu je radio ovlasceni diler za HD, prodavnica je bila na uglu pre Doma Vojske, a serviser je bio Dragan Strojanovic-Kali.

Zatvorili su jer nije bilo interesa za tu vrstu motora,

;)

Ista nije bas zatvorena zbog loseg poslovanja(mada nije nesto ni poslovala) nego u trenutku bombardovanja ista je za vreme demonstracija opljackana i iz nje odneto sve ukljucujuci i motocikle pod izgovorom mrznje prema Amerikancima.

Van mreže Crni Leptir

• Moto manijak u usponu
  • Free Rider
    • Private Website
« Odgovor #4 poslato: Mart 23, 2011, 12:54:57 posle podne »
Kosovo za delove!  ;D

Crni Leptir© 2006 All Rights Reserved

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #5 poslato: Mart 23, 2011, 12:56:25 posle podne »
Kosovo za delove!  ;D

Pa sta da rade ljudi kad se kvare Harley-i...

;D ;D ;D ;D ;D

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #6 poslato: Mart 23, 2011, 12:59:07 posle podne »
Znam da se mnogi zalili da nemaju gde da kupuju delove.. valjda ce im ova radnja resiti problem .. ja ne znam gde su do sada kupovali delove .. znam neke koji su narucivali iz Grcke ....
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže shorty

• Moto Manijak
« Odgovor #7 poslato: Mart 23, 2011, 01:08:55 posle podne »
Komsije???
lepo izgleda salon i svi oni na suncu ali....neka hvala
ili zivish rock `n` roll ili ne znah shta je to

Van mreže messengers mc

• deaktivirani korisnici
  • Vozac
  • *
« Odgovor #8 poslato: Mart 23, 2011, 01:22:34 posle podne »
Znam da se mnogi zalili da nemaju gde da kupuju delove.. valjda ce im ova radnja resiti problem .. ja ne znam gde su do sada kupovali delove .. znam neke koji su narucivali iz Grcke ....

Rezervni delovi sigurno nisu al dodatna oprema verovatno a tu je HD svetski sampion u variacijama i mogucstvima imperija, nema zerade na delovima kad se nekvari bar ljudima koje ja znam.Ja neznam uopste odakle u srbiji toliko misljenje da se HD kvari.Svaki motor se kvari u zavisnosti kako ga odrzavas a jeftinijeg osnovnog servisa od HD nema po sadasnjim cenama 3l ulja i filter 21 euro.

Van mreže mrle

• Profi Vozac
  • **
  • BORN TO BE MRLE
« Odgovor #9 poslato: Mart 23, 2011, 02:34:02 posle podne »
a zar Wild ride na pančevačkom putu već ne nudi Harlije i opremu?

Van mreže messengers mc

• deaktivirani korisnici
  • Vozac
  • *
« Odgovor #10 poslato: Mart 23, 2011, 02:49:34 posle podne »
a zar Wild ride na pančevačkom putu već ne nudi Harlije i opremu?

Nudi al po cenama X , sto kaze Peca jeftinije sesti u kola i otici do Grcke i kupiti to isto. Pravo da ti kazem ja sam ostao bez teksta kad sam cuo za osnovnu cenu servisa ulje +filter, u Nemackoj uradis za te pare dva.

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #11 poslato: Mart 23, 2011, 04:45:49 posle podne »
  Nudi al po cenama X , sto kaze Peca jeftinije sesti u kola i otici do Grcke i kupiti to isto. Pravo da ti kazem ja sam ostao bez teksta kad sam cuo za osnovnu cenu servisa ulje +filter, u Nemackoj uradis za te pare dva.

Pa dobro uradis dva, ali ne zivimo svi u Nemackoj, i ne isplati se ici na toliki put samo za jedan servis...ako se uklopi uz neko putovanje - OK, ako ne onda placaj taksu na zivot u Srbiji.

U Srbiji je sve X 2, pa cak i X 3...porez, carina, svakakvi nameti...

;)

Van mreže messengers mc

• deaktivirani korisnici
  • Vozac
  • *
« Odgovor #12 poslato: Mart 23, 2011, 05:43:28 posle podne »
Pa recimo u prodavnici je litar ulja koje koristim 4,4 eura znaci da je bez poreza  oko 3,5 bez carine oko 3 a nabavna cena verovatno oko 2 a isto to kod nas je 1300 din.Pa kako od 2 postane 12 eura. Ato ulje je i u Madjarskoj ,rumuniji,bugarskoj,i grckoj isto ko i u Nemackoj proverio sam letos nu Grckoj.Problem je u tome sto mi hocemo da napravimo lovu na brzaka a ne da posao traje godinama.

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #13 poslato: Mart 23, 2011, 05:49:08 posle podne »
Pa recimo u prodavnici je litar ulja koje koristim 4,4 eura znaci da je bez poreza  oko 3,5 bez carine oko 3 a nabavna cena verovatno oko 2 a isto to kod nas je 1300 din.Pa kako od 2 postane 12 eura. Ato ulje je i u Madjarskoj ,rumuniji,bugarskoj,i grckoj isto ko i u Nemackoj proverio sam letos nu Grckoj.Problem je u tome sto mi hocemo da napravimo lovu na brzaka a ne da posao traje godinama.

Tacno tako...ovde bi svi da se obogate za tri meseca, da kupe Mecku i vilu na Dedinju...da ne rade nista, sede u kafani dok zaposleni rade...a to je malo kome uspelo...

Mali off: Jel mozes da mi proveris koliko kosta litar BMW Boxer 20W50 ulja ? Toje u stvari Castrol, punjen u kantice sa BMW nalepnicama (http://www.boxer-parts.eu/szczegolyProduktu.php?kat=449&item=471&lan=4&cur=2)

Mislim, ova cena je jako blizu Beogradske cene od 1400 dinara.

Moze i na pp.

Hvala unapred...

;)

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #14 poslato: Mart 23, 2011, 06:36:08 posle podne »
Ista nije bas zatvorena zbog loseg poslovanja(mada nije nesto ni poslovala) nego u trenutku bombardovanja ista je za vreme demonstracija opljackana i iz nje odneto sve ukljucujuci i motocikle pod izgovorom mrznje prema Amerikancima.
Nije istina u toj radnji sam kupio dva Harleja azatvorena je sto je vlasnik bio Grk ili diler HDa a znali su da sledi bombardovanje pa su pobegli glavom bez obzira. Daklem gornji tekst nije tacan da se prvi put otvara Harlej prestavnistvo i servis u Beogradu. 1998godine sam kupio tamo 1200xl i 883 sportstera.

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #15 poslato: Mart 23, 2011, 06:46:23 posle podne »
Au Rendi covece ima li fabrike koje nisi imao? Tesko  ;)....Vi sto ste imali ili imate tu cuvenu amricku ikonu jedino mozete da komentarisete kakva je to zapravo fabrika...a mi ostali samo rekla kazala varijanta...ili procitao sam tamo ili vamo....

A sto se tice teksta, mislim da pise da je posle duzeg vremena ponovo otvoreno predstavnistvo a ne po prvi put...mada nije ni bitno!

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #16 poslato: Mart 23, 2011, 07:05:21 posle podne »
Harlija sam imao pet godina , Kalija poznajem licno koji je bio serviser a iz mog kluba Zoki senka je bio najuspesniji diler u toj prodavnici.U to vreme smo bili pozivani i ja i Zoran pa i Kali da snimamo neke modne revije u JU biznis centru na Novom Beogradu a snimali smo spotove za Draganu Mirkovic , Filipa Zmahera i jos neke pevace a za to dobijali honorar.

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #17 poslato: Mart 23, 2011, 07:11:21 posle podne »
Harlija sam imao pet godina , Kalija poznajem licno koji je bio serviser a iz mog kluba Zoki senka je bio najuspesniji diler u toj prodavnici.U to vreme smo bili pozivani i ja i Zoran pa i Kali da snimamo neke modne revije u JU biznis centru na Novom Beogradu a snimali smo spotove za Draganu Mirkovic , Filipa Zmahera i jos neke pevace a za to dobijali honorar.

Bas sad sam pricao s njim, da mu lupim minus za kafu na Uscu...

;)

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #18 poslato: Mart 23, 2011, 07:28:03 posle podne »
E pa pitaj ga za mene i za to sto sam naveo gore sve ce ti reci. Posle Harlija Kali je otisao u Pontaderu da radi kao serviser a inace u to vreme je vozio do jaja ocuvanog BMWa neznam da li ga jos ima.

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #19 poslato: Mart 23, 2011, 08:41:17 posle podne »
E pa pitaj ga za mene i za to sto sam naveo gore sve ce ti reci. Posle Harlija Kali je otisao u Pontaderu da radi kao serviser a inace u to vreme je vozio do jaja ocuvanog BMWa neznam da li ga jos ima.

Ajd da ti napisem na pp da ne offujemo...

;)