Mart 28, 2026, 02:59:48 posle podne

Autor Tema: glupi novinar  (Pročitano 4637 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Muškarac
  • SUZUKI *GSX-R **1000 K9** **ALSTARE Edition***
Odg: glupi novinar
« Odgovor #20 poslato: April 29, 2011, 06:06:50 posle podne »
A joooooj, pa rekao sam u globalu, ne bukvalno za sve. Evo javno se izvinjavam, svim novinarima, fotografima, policajcima, extremima i svima onima koji su me pogresno razumeli.
Ja sam u Francuskoj i nemam bas prilike da stalno pregledam forum i da odmah odgovaram.
Jos jednom izvinjenje svima.

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #21 poslato: April 29, 2011, 08:53:15 posle podne »

Poznajem neke vrhunske novinare. Rade ljudi za ozbiljne kuce. Njima se ne desavaju ovakvi propusti.

Ovaj primer i nije tako strasan, ali - zakucao se u auto... isao ogromnom brzinom... to je za ozbiljno razmatranje i MAS bi trebao da napise nesto povodom toga i uputi na odgovarajucu adresu... NUNS ili slicno.

:icon_scratch:

...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže PICASOO MZ

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #22 poslato: April 29, 2011, 09:17:21 posle podne »
A joooooj, pa rekao sam u globalu, ne bukvalno za sve. Evo javno se izvinjavam, svim novinarima, fotografima, policajcima, extremima i svima onima koji su me pogresno razumeli.
Ja sam u Francuskoj i nemam bas prilike da stalno pregledam forum i da odmah odgovaram.
Jos jednom izvinjenje svima.
Prihvatam izvinjenje...al' uz  *109  ;D

Slazem se da neke moje kolege lupetaju k'o nenormalni, ali ipak ne treba tako govoriti o ubistvima novinara i generalizovati stvari...
Iako je meni moler okrecio sobu ali i pola prozora, ne mislim da su svi moleri aljkavi...!!

Izvinjavam se ukoliko sam uneo napetost u ovom topic-u!!
Ziveli braco  *109