Mart 29, 2026, 08:23:25 pre podne

Autor Tema: U poseti Romanijskim Sokolovima....  (Pročitano 2834 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Charuga

• Dobar Vozac
  • **
  • Pol: Muškarac
  • ZX-10R
U poseti Romanijskim Sokolovima....
« poslato: Jul 18, 2011, 08:20:45 pre podne »
Nasi drugaru iz Sokolca prosli vikend su pravili zurku tj, motoskup.... post5o su svi imali obaveza neko je trebao da nas predstavljea tamo.... i ko bi drugi nego deda Zeljko.....

Subota ujutro, oko devet sati krecem na put......odlucio sam se za varijantu preko Valjeva, Bajine Baste. Visegrada pa pored Drine Ustipraca, Rogatica, Podromanija  pa Sokolac...povratak...drugim putem preko Vlasenice, Zvornika, Sapca i Obrenovca...presao sam ukupno , nesto vise od 600 km....

Put do Valjeva je proleteo...posle Valjeva...priroda je predivna.....prema Bainoj Basti a i posle nje.....put vodi pored Drine....divota...

Pa preko Tare prema Priboju..... granica sa Bosnom... i ubrzo Visegrad....gde stajem da se malo osvezim i obidjem stare prijatelje....

Malo pomalo i dolazim na Sokolac...gde me jos na putu sacekuje najmladji prijatelj i vodi do mesta za okupljanje.....

Ubrzo se nalazim na sanku...puno je tu ljudi znanih i neznanih....prijateljstva se sklapaju brzo.....
Domacini su se trudili da budu kakvi i jesu..... pasulj,prasici....igre, stunt....muzika....igtracice..... a kasno uvece kod Rake kuci na spavanje...

Ujutro...kafica.....i ostalo sto ide uz to...Raka mi pakuje tri litre rakije da ponesem...nazalost u Beograd stize samo litar ipo...jedna pukla...jedna se prosula.....stvari u torbi su se opako zarakijale.... :)

Dakle krecemo zajedno...Drlja, Cana, Slavisa i ja...... prvo na izlasku iz Sokolca stajemo u kafanu da se pozdravimo sa drugarima...pa prelepim putem pokusavam da stignem Drlju kroz krivine....ubrzo kisa i stajemo na klopu....nas cetvorica se razbilo od jela i pica za 30km ili oko 1500 dinara....

Nastavljamo put...srecom prezdrani laganim tempom...blizu Vlasenice pred jednom ostrom krivinom meni puca volan....leva ruka mi propada skroz dole....kocim desnom ...pokusavam da odrzim ravnotezu i da neodem pored puta jel tu me ceka katastrofa zajedno sa motorom....motor nabadam na prednji i skroz ga uspravljam u svecu...uspevam da promenim pravac i kada sam vec mislio da cu uspeti da ga spustim bez pada......drugui put ove godine.....trasss......
Motor vozimo do Drlje u Vlasenicu...njegov otac mi je nabudzio volan da mogu da stignem do kuce.... hvala im puno.... Cana i Slavisa me prate......slikanja vidse nema......
Kroz glavu mi samo prolazi....sta bi bilo da je pukao kada smo se jurcali...recimo na 170 km/h....nebih ovo pisao sigurno sada.......

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
Odg: U poseti Romanijskim Sokolovima....
« Odgovor #1 poslato: Jul 18, 2011, 10:28:28 pre podne »
Eeeeeeeee......... bas je lepa avanturica bila dok nisam video da ti je pukla rucka...pih bre! Pa kako u sred voznje da pukne kao da je isecena majku joj! Dobro je sto kazes da nije pukla na vecoj brzini i dobro je sto si uspeo koliko toliko da obuzdas bajk...sredice se sve to...malo polir paste, malo farbe i kao nov :) Bitno je da si ti ceo, zivi i zdrav!

Sve najbolje ti zelim u sredjivanju kawe kao i u buducim putesestvijama :)

Van mreže KAWASAKI ZR 500 A

• Vozac
  • *
  • Motor,Vespa ET4 125ccm,predhodno KAWASAKI ZR 500 A
« Odgovor #2 poslato: Jul 18, 2011, 12:01:18 posle podne »
uzivao sam u svakoj slici i komentaru iste, veoma lepe fotografije, u slici se vidi lepota kroz koju si prosao...
sve je bilo koliko viim o.k. izuzev tog peha na kraju, ali bitno je da se sve o.k. zavrsilo, sredice se to...
e da i ono litar ipo rakije sto je pukla flasa...steta... ;D

pozdrav

Dejan

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #3 poslato: Jul 18, 2011, 01:50:42 posle podne »
Ne mogu da verujem da tako pukne, naježio sam se c,c,c,c
Šta li je uzrok? Loš odlivak ili tako nešto?

Van mreže Boban

• Moto manijak u usponu
  • Africa RD07
« Odgovor #4 poslato: Jul 18, 2011, 08:00:31 posle podne »
Bog te sacuvao Caruga. Inace, ovo zna da se desi. Mom poznaniku na Srad 600 je ostao hebl u ruci takodje. Treba provjeravati pred svaku voznju kakvo je stanje s tim, ne znam sta drugo moze preventivno da se uradi.