Nakon par kracih voznji ne mogu reci mnogo jos uvijek, ali cu prenijeti par utisaka. Bar u poredjenju sa Kawasakijem EN500, ono sto se desava kod startovanja je da joj, recimo, treba mnogo vise da se zagrije na neku radnu temperaturu. Kad krene, ono sto je fascinantno je mekoca. Svega. Mekoca mjenjaca (jao kako sam zajebao ubadajuci iz trece u prvu i ne shvatajuci da je odavno u njoj), tecno povlacenje, izuzetno lagana upravljivost stvarno cine da ono sto se cesto govori za nju da ne treba period navikavanja, svarno nije fraza. Dobro poteze za deklarisanu snagu (obtni moment, hmm). Prolazak kroz krivinu daje osjecaj sigurnosti, ali se dosta visoko sjedi, pa moze biti malo neobicno prvi put. Kocnice su dobre, ali se primjecuje njena tezina. Doduse to se primjecuje kod ostrih kocenja, po asfaltu naravno. Recimo, drugom potegne do 90 bez naprezanja, ali nisam gledao u obrtomjer. Kazu da joj je putna brzina 140-150 ali nisam probao. Razlog jednostavan-jos nije registrovana i nisam ni mogao mnogo da se vozam. Pri silasku sa asfalta stice se utisak njene prave vrijednosti. Prosto pliva po makadamu. Probao sam je i pored Drine na krupnom kamenju i tu sam takodje bio iznenadjen kako se snalazi, pogotovo ajde da kazem udobnosti ako se o tome na tom terenu i moze pricati. Probao sam i malo brze po makadamu krivudavim putem, naravno u stojecem stavu, iz pocetka oprezno, ocekujuci neko proklizavanje prednjeg ili zadnjeg tocka, ali se nije desilo. Doduse, taj makadam je bio suv, ali sa dosta sitnih oblutaka. Gume su Mitas 08, tek da napomenem. Sad sto se potrosnje tice, blage veze nemam. Ono sto sam cuo je 5-6 ali jos nije probano. E sad jedan detalj iz garaze. Prevrnula me kao bebu. Prevaren lakocom voznje, nonsalantno sam pokusao da je dignem na nogaru, malo se nagela na desnu stranu i...vise nisam mogao da je vratim. Sreca pa je sa desne strane bio ormar pa se zavalila na njega

. Bice i nekih slika kasnije.