Nisam clan mas-a,tj. bili smo clanovi, ali mi je stvarno krivo kada vidim sta se desava.
Ima tu raznih problema ali svi su resivi,mislim da je krajnje vreme da ljudi pocnu da pricaju sta stvarno misle o drugim klubovima,o drgim skupovima...itd Ne moguce da nam je svki skup za 10-ku,da nam je svako mesto odrzavanja skupa prelepo,da je organizacija na svakom skupu vrhunska,da je sve na svom mestu...
Da li je normalno da klub tek osnovan-odmah bude primljen u mas,odmah pravi skup? Zar ne postoje bar neka pravila koja treba da se ispostuju? Naprimer da taj klub mora postojati bar 3 godine ili tako nesto pa tek onda da se primi u mas,jer ako postoji toliko dugo znaci da vredi kao klub,a ne neki instant klub koji je napravljen od 3 ipo lika iz tamo nekog sela koji su videli da i komsije imaju klub pa hajde i mi da napravimo klub.
Problem je i sto jedno vreme na forumu nije bio bas ujednacen kriterijum za sve korisnike,nekima su postovi brisani a neki mnogo gori su ostajali kao dokaz kao neke moci!
Nadam se da mi necete zameriti,nista ne mislim lose mas-u!